Jani Is Een Kunstenaar!

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Drs. Jani van Loghem
    
Kosten behandeling € 1500
Naam Mona
Behandeld op27 oktober 2017
BehandelingFillers | Radiesse

Jani is een absolute kunstenaar!

Ik ben 7 jaar geleden begonnen met cosmetische behandelingen en ben bij meerdere gerenommeerde klinieken behandeld. Maar het estestisch inzicht dat Jani heeft is ongeëvenaard.

Ik heb een vrij doorsnee uiterlijk van nature maar sinds Jani mijn arts is ( 3 jaar geleden) vraagt men regelmatig of ik fotomodel ben en moet ik mijn ID laten zien als ik drank koop ( ik ben 40!). Mijn gezicht “ klopt” qua proporties.

De klantvriendelijke behandeling is ook zo ontzettend fijn. Het gaat Jani niet om een mooie voor – en na foto maar het gaat er echt om dat jij tevreden bent als klant en je mooi voelt. Er is heel veel ruimte voor overleg en Jani legt precies uit waarom iets wel of niet mooi zal zijn als je bepaalde wensen hebt.

Ook tijdens het controle consult blijft Jani kritisch kijken naar het resultaat. Hij plaatst de laatste puntjes op de i en zorgt ervoor dat alles mooi symmetrisch is – dit zonder extra kosten.

Ik vertrouw mijn gezicht aan niemand anders meer toe!

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 4

Meer

Lipofilling lippen

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Job Thuis
    
Kosten behandeling € 850
Naam Maria
Behandeld op7 februari 2017
BehandelingFillers | Lipofilling

Ik heb vorige week een Lipofilling gedaan. Dat betekend vet weg halen en plaatsen in een andere plek. Behandeling zelf is vrij pijnloos. Ik ben echt ontzettend tevreden. Van te voren twijfelde ik wel heel erg, omdat het een chirurgische ingreep is. Ik ben pas 23, dus ik heb er wel een aantal maanden over getwijfeld. Achteraf gezien helemaal nergens voor nodig. Ik vind het echt super gedaan. Kliniek is super. Dokters zijn er super. Ik zou het iedereen aanraden die het ook graag wilt doen en er nog over twijfelt.

Reacties: 1

  1. Beste Maria,

    Ik ben ook van plan lipofilling te doen voor mijn lippen. Op de website staat dat de zwelling enkele weken kan duren. Ivm werk vind ik dit nogal balen. Hoe lang duurde het bij jou?

Geef een reactie


7 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

Ultherapy behandeling

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Chantal Roose
    
Kosten behandeling € 2100
Naam Elvire
Behandeld op23 maart 2016
BehandelingUltherapy®

Ik heb een Ultherapy behandeling gehad op mijn wangen en onderkin.
Ik krijg hangende wangen en ook mijn onderkin is niet meer zo strak als hij geweest is. Omdat ik niet van naalden houdt leek dit mij een geweldige oplossing! Een facelift effect zonder ingreep!
Er werd goed uitgelegd wat ik kon verwachten en wat er ging gebeuren. Erg fijn.
Ik had verwacht dat het best veel pijn zou doen want van te voren werd mij een paracetamol gegeven. Maar de pijn viel reuze mee. Het is per keer of er een mitrailleur van de ene naar de andere kant gaat. Allemaal kleine prikjes, zo voelt het. Het is meer irritant dan pijnlijk.
Na de behandeling wat rood maar ik had die avond een etentje en het rood was al weer weg dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Wel voelde mijn gezicht de volgende dag heel beurs en ik was een beetje blauw. Dat heeft een paar dagen geduurd voor het over was.
Nu afwachten wat het effect is! Ik zal over een paar maanden een update geven. Ik ben benieuwd!

Reacties: 1

  1. Hey,
    Heeft er iemand ervaring met de utra lift? Ben benieuwd of het echt helpt voor verslapte onderkin en strakkere contouren……

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 6 = 2

Meer

Goede ervaring!

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Dr. James Fouché
   
Kosten behandeling € 250
Behandeld op1 februari 2016
BehandelingBotox | Bocouture

Onbewust trok ik constant mijn wenkbrauwen omhoog, waardoor ik last kreeg van de spanning op mijn voorhoofd.
Omdat het moeilijk was dit zelf te corrigeren heb ik ervoor gekozen botox te proberen. Ik vond het wel een stap, maar ben blij dat ik het heb gedaan. Na een aantal dagen begon het te werken, en merkte eigenlijk direct dat het verlichting gaf. Ik heb nog steeds activiteit, maar niet zo heftig als voorheen; perfect.
De behandeling viel erg mee. Ik ben behandeld door Dr. Fouche. Hij nam de tijd voor me, en legde goed uit wat er ging gebeuren.
Kortom: een goede ervaring!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 7

Meer

Love the Lips

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Dr. James Fouché
    
Kosten behandeling € 519
Naam Eline Veldhuizen
Behandeld op1 februari 2016
BehandelingFillers | Belotero

Heel tevreden met mijn nieuwe lippen.
Het ziet er super natuurlijk uit en je krijgt exact wat je vraagt!
Dokter James is professioneel en ontzettend aardig.
Ook leuk om naar te kijken, wat voor de meesten wel fijn is als je een (dunne)naald in je lippen krijgt.
Zonder verdoving is de pijn heel goed te doen. Maar het blijft natuurlijk spannend.

Ik ben blij!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 0

Meer

Fillers Docters Inc. door James Fouché

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Dr. James Fouché
    
Kosten behandeling € 500
Naam A.M.
Behandeld op2 november 2015
BehandelingFillers | Radiesse

Ik heb mijn lippen laten vergroten door middel van fillers bij Docters Inc. door James Fouché. Ik ben enorm blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden. James heeft me goed geadviseerd, is oprecht en wil zelf ook vooral een natuurlijk resultaat. Op basis van zijn advies ben ik eerst met een half spuitje begonnen om te kijken hoe ik dat vond. Daarna zou ik altijd nog kunnen kiezen voor nogmaals een half spuitje. Dit heb uiteindelijk ook gedaan.

De behandeling zelf was prima te doen, je lippen worden verdoofd, dus je voelt maar een klein beetje. De ene kant van je lippen is gevoeliger dan de andere kant. Daarbij komt dat James er in ieder geval voor zorgt dat je je op je gemak voelt en precies uitlegt wat hij gaat doen.

Het resultaat schijnt zo’n 6-9 maanden te blijven, maar daarna ga ik dus zeker terug naar James voor een herhaalbehandeling; vind het mijn geld dubbel en dwars waard.

Geef een reactie


9 − 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Botox

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Job Thuis
    
Kosten behandeling € 150
Naam N
Behandeld op17 oktober 2015
BehandelingBotox | Botox

Ik dank Dokter Job voor de prettige ervaring. Wat mij het meeste aansprak was de tijd die werd genomen om mijn verwachtingen en behoeftes in kaart te brengen. Of deze verwachting in verhouding staat tot de gekozen behandeling. Na het gesprek wist ik goed wat ik kon verwachten en wat de werking was. Ik vond het prettig dat er tijd en ruimte was om hier over te praten, ik kreeg niet het gevoel dat Job haast had. Hij komt zeer kundig over. Ik ben blij met de resultaten en zou Job zonder twijfel aanraden aan vrienden.

Geef een reactie


5 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Wallen/traangoot met fillers

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Dr. James Fouché
    
Kosten behandeling € 350
Naam Joyce
Behandeld op5 oktober 2015
BehandelingFillers voor wallen en kringen

Ik heb altijd al last gehad van wallen, dat is bij mij helaas genetisch. Ik heb mij altijd al daar aan gestoord, maar wil niet hiervoor onder de mes. Ik ben 33 jaar en vind ik het nog te vroeg voor. Maar ik was wel erg nieuwsgierig naar injectables. Via internet veel gelezen en ging ik op zoek naar een betrouwbare kliniek met goeie reviews.

Met veel hartkloppingen had ik doctors inc. gebeld en ik kon dezelfde dag nog bij dokter James terecht. Bij binnenkomst werd ik zeer vriendelijk door de dames ontvangen, meteen met een drankje en daarna werd er foto’s voor de arts gemaakt. Kort daarna werd ik ontvangen door de arts James.
Hij kwam mij meteen goed over, vraagt netjes wat mijn wensen zijn en luisterde zeer goed en aandachtig. Ik legde mij probleem uit. Hij adviseerde mij om mijn traangoot op te vullen.
Resultaat mocht er meteen wezen! Ik ben ein-de-lijk van m’n wallen af! Dit had ik echt veel eerder moeten doen, ik ben er echt superblij mee!!

Tussentijds heb ik geen zwellingen of blauwe plekken gehad. Na 2 weken ben ik voor controle terug geweest, en bijspuiten was niet nodig. Ik hoop wel dat dit wel 9-12 maanden blijft zitten voor het geld (Ik had 2x 0,25ml nodig, voor 350 euro belotero intense).
Maar verder kan ik het echt iedereen aanrader die graag van de vermoeide blikken en wallen af willen!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 4 = 5

Meer

Geen last van mijn kaak meer door Botox

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Dr. James Fouché
    
Kosten behandeling € 350
Naam Elvire
Behandeld op17 juni 2015
BehandelingBotox | Botox

Ik knars al heel lang en zou eigenlijk een bitje moeten voor ‘s nachts. In de morgen heb ik altijd heel veel last van mijn kiezen omdat mijn kaken zo hard op elkaar worden gezet in mijn slaap.
James heeft Xeomin (botox) in de spieren van mijn kaken gedaan waardoor ik mijn kaken nu minder op elkaar zet in mijn slaap en in de morgen geen last van mijn kiezen meer heb! Ik ben een gelukkig mens en blij dat ik niet met een bitje hoef te slapen!
Dank je wel James!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 16

Meer

Injectables koning

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Drs. Jani van Loghem
    
Kosten behandeling € 950
Naam Roelofs
Behandeld op18 maart 2015
BehandelingFillers | Radiesse

Ik kom al jaren bij Doctors Inc. en laat mij 9 van de 10 keer behandelen door Drs. Jani van Loghem, voor zowel botox als fillers. (neus correctie, lippen opvullen, slapen/wangen opvullen, botox voorhoofd etc.) Wanneer ik bij Jani in de stoel lig voel ik mij net een schilderij. Hij werkt enorm secuur. Ik heb in Jani zoveel vertrouwen dat hij mijn gezicht mag behandelen waarvan hij zegt dat mooi is. Ik loop altijd met een tevreden en zeker gevoel de kliniek uit.

Geef een reactie


2 + 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Fijne behandeling voor de huid

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Chantal Roose
    
Kosten behandeling € 95
Naam Barbara
Behandeld op7 maart 2015
BehandelingProduct lijn via cosmetisch arts

Heel fijn deze behandeling in de salon. Bij Chantal had ik een anti-aging behandeling geboekt maar kreeg een op maat gemaakte behandeling, die bij mij past. Fijne stem, en alles wordt heel rustig uitgelegd zonder dat het te overheersend is.
Eerst de gebruikelijke "schoonmaak" met Singuladerm producten (echte aanrader!!!) en daarna vroeg ze of ik voor iets nieuws open stond. Needling. Er wordt een serum vermengd met microscopisch kleine naaldjes en wordt op je gezicht gesmeerd. Het voelt als een peeling en als je daarna je gezicht beweegt voel je ze wel maar doet geen pijn.
Na de behandeling en rood gezicht maar dat trok die avond al weg (al raad ik niet aan om gezellig te gaan borrelen na de behandeling, daarvoor was mijn gezicht echt te rood). De volgende dag als je over je gezicht wrijft voel je de "naaldjes" nog zitten wat die dag verder weg trok. Resultaat: een mooie huid en ik heb echt het idee dat het nog heel lang doorwerkt. Mijn huid glimt mooi en het voelt heel fijn aan.
Echte aanrader als je meer wilt dan een schoonheidsbehandeling!

Geef een reactie


6 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer