Laserbehandeling van acne rosacea

Tevreden
  
Behandeld op8 september 2017
BehandelingAcne therapie

Ik ben voor mijn steeds erger wordende acne rosacea voor een aantal laserbehandeling geweest bij Laserklinics in Zwolle. En zeer tot mijn tevredenheid moet ik zeggen. Aardige jonge dames die mij steeds professioneel hielpen. Ze vertelden steeds wat mij te wachten zou staan en bewezen hierin een grote deskundigheid. Ik voelde me dus zeer op m’n gemak bij hen en precies op het juiste adres. Toen ik meer behandelingen nodig bleek te hebben dan ik/we zo op voorhand grofweg hadden bedacht viel er over de prijs zelfs ook nog te onderhandelen en dat vond ik natuurlijk heel erg prettig en dus ook zeker klantvriendelijk. Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen!

Geef een reactie


4 + 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

vriendelijk en professionele zaak

Tevreden
   
Kosten behandeling € 230
Behandeld op13 april 2017
BehandelingLaser ontharen

Vriendelijk personeel, goede informatie en uitleg, betrouwbaar. Goed resultaat na een aantal behandelingen.

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 9

Meer

Laser ontharen bikinilijn en bovenbenen

Tevreden
Specialist: M.G. Visser
    
Kosten behandeling € 990
Naam vrouw 45 jaar
Behandeld op9 februari 2017
BehandelingLaser ontharen

Mijn bikinilijn was al een aantal jaren niet meer mooi weg te krijgen met een scheermesje. Daarbij kwam dat er op mijn bovenbenen ook steeds meer donkere beharing kwam. Het werd er niet fraaier op. Daarom besloot ik om de overbeharing weg te laseren.
Nu na een aantal behandeling is het resultaat al duidelijk zichtbaar. Het duurt langer voordat de haartjes terug komen, het aantal is minder en ze zijn lichter van kleur.
De behandeling bij Laser Skin Clinics is aan te raden, je wordt netjes geholpen en van te voren is er een intake, waarbij alles perfect wordt uitgelegd.
De behandeling is niet pijnlijk (speldenprikjes), na die tijd ook geen uitslag of vlekken.

Geef een reactie


9 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 13

Meer Meer

Laser ontharen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 200
Naam Marjon
Behandeld op23 januari 2017
BehandelingLaser ontharen

Tot nu toe zeer tevreden, ik had er veel hinder van dat mijn benen zoveel haartjes hadden. Nu is het elke keer genieten van het verminderen van mijn overbeharing

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 7

Meer Meer

Heel erg tevreden!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 80
Naam Sandmann
Behandeld op15 december 2016
BehandelingLaser ontharen

LaserSkinClinics heeft zeer professioneel mijn overtollige haargroei in gezicht aangepakt. Na de eerste behandeling al resultaat. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos; geen klachten na afloop. Ben zeer tevreden

Geef een reactie


6 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 0

Meer Meer

Uitermate professioneel

Tevreden
    
Kosten behandeling € 120
Naam Desiree
Behandeld op31 oktober 2016
BehandelingCouperose Laser coagulatie

Ik ben en blijf onder de indruk van de uiterst vakkundige en professionele behandeling in dit instituut. Het resultaat is simpelweg fantastisch. Je wordt goed voorbereid op de behandeling en de te verwachten resultaten. Ik heb onnoemelijk veel complimenten gehad over hoe veel beter mijn huid geworden is, een absolute aanrader.

Geef een reactie


6 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 5

Meer Meer

Acne Litteken

Tevreden
Specialist: R.M.C. van Doorn
    
Kosten behandeling € 250
Naam Laksmi
Behandeld op12 september 2016
BehandelingFractionele laser littekens

Ik heb acne litteken. Mijn eerste ervaring bij een andere kliniek was zeer ongelukkig, de sfeer van die kliniek was niet goed en het draaide alleen maar om geld. Het belang van de patient niet en Ik zag ook geen het resultaat van de verbetering van mijn acne litteken.
Toen ik veel goede reviews over Laser Skin Clinics heb gelezen, nam ik meteen contact op met Laser Skin Clinic in Zwolle en Ik werd behandeld door Raquelle van Doorn. Zij deed het heel goed en zeer professioneel . De sfeer is vriendelijk, ze zijn heel flexibel en je voelt je thuis. Na drie behandelingen zag ik een mooi resultaat op mijn gezicht. Ik zou deze Clinic zeker aan anderen aanbevelen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 0

Meer

Acne behandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 190
Naam Manisha
Behandeld op31 juli 2016
BehandelingAcne therapie

Ongeveer 4 maanden geleden ben ik begonnen met de Acne behandeling bij LaserSkinClinics in Bussum. Als 28-jarige was ik het zat om mijn acne steeds te verbergen met make-up en zocht ik naar een echte oplossing voor mijn acne. Na goede reviews te hebben gelezen op een blog ben ik op intakegesprek geweest en werd me de Acne Combi therapie 3 aanbevolen.
Tijdens de behandeling word ik tijdens elke stap goed geinformeerd, waardoor ik me op me gemak voel. De specialisten zijn professioneel, betrokken en zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden.
Mijn huid is heel wat rustiger geworden, ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat tot nu toe en raad het iedereen aan.

Geef een reactie


5 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer