Borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4250
Naam K
Behandeld op9 maart 2018
BehandelingZoutwater vulling borstvergroting

Naar dat ik 2 kinderen gehad heb was er weinig over van mijn borsten (geen borstvoeding).
Heb er vaak over nagedacht maar na dat ik ten huwelijk gevraagd ben werd mijn wens alleen maar groter.
Naar veel verhalen gelezen te hebben op internet waaronder veel “horror” verhalen heb ik een afspraak gemaakt.
De assistente gaf mij al direct een gerust gevoel en na dat ik de arts ontmoet had zat het voor mij helemaal goed. Ik heb gekozen voor 500 cc per borst en volgens mijn arts was dit ook de max. Ik was achteraf bang dat het teveel zou zijn.. maar het resultaat oogt heel natuurlijk! Van een 80 B naar 85D gegaan..
de operatie is mij heel erg meegevallen, 2 dagen naar mijn operatie kwam de zorg van mijn toen 1 jarige zoon weer volledig op mij terecht en dit is mij goed gelukt.
Het was een dure behandeling, ik heb mij niet laten verleiden door prijzen!! En dat is 1 van de belangrijkste dingen waar men naar moet kijken. Het was het geld waard!
Een dikke duim omhoog voor iedereen die mij tijdens dit proces geholpen heeft bij velthuis kliniek Velp!

Geef een reactie


8 + 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Vreselijk

Niet tevreden
Specialist: Drs. H. Wilmink
    
Kosten behandeling € 1500
Naam Nooit meer
Behandeld op18 oktober 2017
BehandelingFillers of Lipofilling

Aangegeven dat ik niet tevreden ben , maar niets meer van Velthuis kliniek gehoord.
Na een telefoontje van mij werd beloofd dat ik terug gebeld zou worden…….u raadt het al, niets meer gehoord.

Reacties: 2

  1. Excuses voor het ongemak, wij zouden graag alsnog met u in contact komen. Kunt u uw gegevens sturen naar [email protected]? Dan zorgen wij dat er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen wordt. Met vriendelijke groet, Kelly

    • Dat contact is er al geweest, ik ben met een kluitje in het riet gestuurd op een heel nare manier.
      Dit gebeurt mij geen tweede keer.

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 4

Meer

Geen resultaat na facelift + lipofilling

Niet tevreden
Specialist: Drs. H. Wilmink
    
Kosten behandeling € 9750
Naam teleurgesteld
Behandeld op3 oktober 2017
BehandelingFacelift behandeling

Facelift plus lipofilling laten doen voor bijna 10.000 euro.
Resultaat niet zichtbaar.
Wat bijna niemand weet :
Arts heeft inspanningsverplichting en géén resultaat verplichting wat de arts een vrijbrief geeft .
Hij heeft geopereerd ( inspanningsverplichting ) , mislukt het, jammer dan…want garantie ( resultaatverplichting ) is er niet.
Helaas kwam ik daar achter toen het te laat was.
10.000 naar de haaien.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


3 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

top dokter..kerkhoven

Tevreden
    
Kosten behandeling € 500
Naam mike raams
Behandeld op1 maart 2017
BehandelingVerwijderen cosmetische tatoeages

super goede kliniek

vriendelijke mensen.

tatto laten verwijderen,,,pijnloos.

volgende dag ook netjes gebeld door dokter als alles goed is,,,meer dan goed.

deze kliniek echt een aanrader voor iedereen die een mediche behandeling moet ondergaan
bedankt dokter kerkhoven

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Ooglidcorrectie

Tevreden
   
Naam Gonny Wagner
Behandeld op15 juli 2016
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Mijn ervaringen zijn zeer positief ten aanzien van de Velthuiskliniek. Dhr Adrichem heeft bij mij een ooglidcorrectie uitgevoerd. Hij en het personeel wat werkt bij deze kliniek waren aardig en deskundig. Ben er blij met het resultaat en de behandeling is mij erg meegevallen. Zag er erg tegenop, maar dat viel nadien heel erg mee.

Geef een reactie


9 + 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Dual plane anatomisch 320 cc

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4600
Naam Moniek
Behandeld op7 april 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik ben in oktober naar de open avond geweest bij Velthuis Kliniek in Velp. Meteen werden we vriendelijk ontvangen en wij hebben met iedereen een 1-op-1 gesprek gehad. Het was nog erg rustig dus dat kon toen op dat moment. We kregen heel veel goede informatie en ook de vragen die ik had zijn allemaal beantwoord. Wij hadden een gesprek bij Drs. W. van den Berg, daarna hebben we ook bij hem een eerste consult gepland. Mijn vriend en ik hadden allebei een goed gevoel bij de arts en het is fijn dat iemand al een deel van het verhaal weet.

In november hadden we het eerste consult gepland. Voorafgaand aan het consult had ik ook gekeken hoe ik dit met de kosten kon gaan doen, omdat dit niet wordt vergoedt. Bij het passen voelde ik mij heel erg goed en ik had echt zin om hiermee door te gaan. Het voelde meteen zo anders aan en het was zo mooi al. De arts keek goed mee met de maat en gaf zijn mening en keek daarbij ook naar mijn wensen en wat het beste past bij mijn lichaam. Na het consult hebben we er een weekend over geslapen en samen alles nog besproken. Ik wilde het zo graag en ik was na het consult echt helemaal om. Maandagochtend heb ik meteen gebeld en heb ik een afspraak gemaakt voor de operatie.

Vrijdag voor de kerstvakantie was het zover. Mijn wens ging eindelijk in vervulling en ik kreeg een borstvergroting! We hadden gekozen voor dual plane, anatomisch 320 cc aan beide kanten. Al vanaf het begin voelde ik mij erg prettig en op mijn gemak bij de kliniek. Ik was ook niet bang en had er veel zin in. De operatie was goed gegaan en ik had naderhand geen pijn. Ik werd prima wakker (had wel wat langer uitgeslapen dan verwacht, maar dat ben ik zelf wel gewend) en om half 6 mocht ik weer naar huis. In totaal was ik met 4 uur weer thuis! De pijn viel mij ontzettend mee en het resultaat was al zo mooi. Ik heb maar 2 dagen pijnstillers genomen en daarna niks meer want ik had geen pijn. Wel ben ik nog 2x teruggekomen omdat aan 1 kant mijn wond niet helemaal goed dichtging en omdat ik bijna geen pijn had deed ik al heel veel. Ik was een beetje onzeker over wat ik al wel of niet mocht doen en of ik niks fout deed. Ik kon de kliniek gewoon bellen voor vragen en ik kon altijd een afspraak maken als ik dat wilde. Nu zijn we alweer 3 maanden verder en het is zo mooi genezen.

Mijn wens was dat het zo natuurlijk mogelijk zou worden en past bij mijn lichaam. Nou het is zo gaaf en mooi geworden. Net alsof het nooit anders is geweest. Ik kan Velthuis Kliniek aanraden en dan in mijn geval de vestiging in Velp.
Het zijn allemaal vriendelijke en deskundige mensen die je op je gemak laten voelen en echt luisteren naar jouw verhaal en wensen. Van begin tot eind wordt je goed begeleid en zijn ze heel betrokken!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


2 + 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Teleurstellend

Tevreden
    
Kosten behandeling € 450
Naam Colle
Behandeld op21 april 2015
BehandelingFillers | Juvederm

Na de behandeling aangegeven dat ik niet tevreden ben. Via de mail een standaard tevredenheidsonderzoek ingevuld en duidelijk mijn ervaringen aangegeven. De enquete werd afgesloten met de vraag of de kliniek contact met me op mocht nemen. Ik heb ingestemd, nooit meer iets gehoord. Blijkbaar interesseert het hen niet wanneer mensen ontevreden zijn en willen ze niets verbeteren. Ik werd gebeld dat mijn vervolgafspraak niet door kon gaan Rn heb direct aangegeven dat ik ontevreden ben, dat mondeling en via het onderzoek geuit heb maar dat er geen reactie is gekomen. Dat vond de telefoniste vreemd. Toen ik vervolgens vertelde dat ik om al die redenen niet meer bij heb behandeld wil worden en overstap naar een andere kliniek kwam er een lauwe reactie: "O, dan halen we u wel uitboet bestand." Niet klantvriendelijk en niet genegen hier iets aan te doen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 4

Meer

Eindelijk de neus die ik altijd wilde

Tevreden
   
Naam Anoniem
Behandeld op13 april 2015
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Bij Jacques van der Meulen heb ik een revisie neuscorrectie laten doen. De eerste neuscorrectie was door een andere plastische chirurg uitgevoerd en helaas een grote mislukking geworden. Niet alleen was een van de problemen niet opgelost (scheve neustussenschot), maar ook de vorm van de neus was zag er na de operatie helemaal verkeerd uit. Er was te veel weggehaald en het was een heel lelijke en asymmetrische wipneus geworden.
Dokter van der Meulen moest dus een hoop fixen, en al wist ik dat het een complexe operatie zou worden, is het resultaat precies zoals ik had gehoopt. Eindelijk heb ik een neus die bij mijn gezicht past en kan ik voor het eerst goed door mijn neus ademen. Ontzettend veel spijt dat ik niet vanaf het begin bij Dr. van der Meulen ben gekomen. Ook qua communicatie was het heel erg prettig vanaf de eerste ontmoeting tot en met de controles na de operatie, – al mijn vragen waren eerlijk beantwoord, er was altijd genoeg tijd en aandacht en ik werd serieus genomen. Vooral na de eerste slechte ervaring was het een verademing, – een arts die naar je luistert en oprechte interesse toont.

Reacties: 1

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 1

Meer

Na alti | Operatieve oglidcorrectie

Tevreden
Specialist: H.C. Klepetko
    
Kosten behandeling € 1250
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Na altijd een vermoeid uiterlijk te hebben had ik besloten om een bovenooglid-correctie te laten doen. Gekozen voor de Velthuiskliniek na aanraden van een vriendin.
Dit was een goede keuze. Professionele kliniek met de juiste uitstraling.
Lieve en kundige arts die een natuurlijk en symmetrisch resultaat heeft gemaakt.
Het resultaat nu na drie maanden is al erg mooi. Elke week wordt het nog beter.

Geef een reactie


6 − 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Als ik iets kan aanbevelen is het v | Botox | Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4400
Naam Marielle
Behandeld op6 maart 2014
Behandeling

Als ik iets kan aanbevelen is het velthuis kliniek wel! Perfecte service , zeer vriendelijk! Kennen hun vak! Ik heb het zelf als zeer aangenaam ervaren, kwam daar door een vriendin van mij en voelde me meteen fijn daar! Dokter moojen-zaal is ook een super arts ! Heel vriendelijk en weet wat een mooi resultaat oplevert!

Ben meer dan tevreden!!

Geef een reactie


3 + 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

ik heb gister botox | Botox | Botox

Tevreden
Specialist: Drs. C. Stojkovic
    
Kosten behandeling € 200
Naam cindy
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBotox | Botox

ik heb gister botox laten aanbrengen in mijn frons. Deze spier is bij mij nogal verdikt en de bedoeling is dat deze glas wordt. Aangezien het resultaat pas na een aantal dagen te zien is kan ik over 2 weken pas meer zeggen over hoe het eruit ziet. Behandeling was bijna geheel pijnloos, geen blauwe plekjes etc. Kon daarna gewoon weer aan het werk

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 7

Meer

Voordat ik bi | Cohesieve siliconen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4400
Naam Monique
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Voordat ik bij Velthuis Kliniek terecht kwam had ik al verschillende klinieken bezocht. Geen enkele kliniek gaf me een goed gevoel tot dat ik dus bij de consultante en Dr. Mooijen kwam. Misschien weerhield me in eerste instantie om een intake aan te vragen bij de Velthuis Kliniek omdat je hiervoor moest betalen, maar ik ben heel blij dat ik dat toch heb gedaan. Je merkte in alles het verschil. Ook was Dr. Mooijen de enige die mij met pasprotheses kon laten zien hoe het eventuele resultaat er uit zou komen te zien. Mijn borsten (cup D) waren niet klein, maar ik wilde graag de welving aan de bovenkant terug. Op advies van Dr. Mooijen is er een druppelvormige prothese gebruikt. De hele operatie en herstelperiode is ontzettend meegevallen. Geen echte pijn gehad, meer een beetje gevoelig. Superblij met het resultaat.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 1

Meer
12