Botox

Niet tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 150
Naam Anoniem
Behandeld op28 september 2017
BehandelingBotox | Botox

Via Groupon heb ik een aanbieding gezien 150 euro voor 3 zone botox behandeling. Vond dit opvallen duur. Vervolgens heb ik research gedaan naar het bedrijf, echt is informatie over het bedrijf slecht te vinden via internet. Heb besloten het bedrijf te gaan bellen. Kreeg een vrouw aan de telefoon met gebrekkig Nederlands. Vervolgens heb ik gevraagd voor een consult gesprek en eventueel een behandeling. Dit zou ze me per mail sturen. Via mail kreeg ik een aantal datums waarin ik uit mocht kiezen welke dagen mij het beste uitkwam. De "kliniek" heeft openinstijden tot en met 22:00. Ik krijg een datum en tijdstip waarin staat dat ik welkom ben om 21:00. Dit heeft me doen denken! Hoe kan je nou binnen 1 uur een consult gesprek voeren en eventueel de behandeling? Vervolgens heb ik de volgende dag nogmaals gebeld naar de "kliniek". Weer hetzelfde vrouw met haar gebrekkig Nederland genaamd Laura. Het was zo moeilijk om het probleem kenbaar te maken. Ze begree niet waar ik het over had. Met pijn en moeite heb ik me toch verstaanbaar kunnen maken, en ze gaf aan dat ze alleen voor de botox behandeling een afspraak had gemaakt terwijl ik al vaker heb geroepen dat ik eerst een consult gesprek wil. Tevens wat ik vergeet te melden is, zodra ik "Laura" aan de telefoon heb, wordt er continu gezegd dat ik geen Groupon voucher moet kopen. "Je kan namelijk voor hetzelfde bedrag bij ons in de kliniek terrecht" en ja ze hebben een pinautomaat, niet te vergeten. Ze zou kijken naar een alternatief datum met meer tijd voor een gesprek. Dag laten stuur ik het kliniek een mail, om te vragen wat de naam is van het desbetreffende arts. Ik ontvang de naam van de arts en ga op research uit. Arts is nog in opleiding, is nog maar 26 jaar uit (weinig tot geen ervaring). Al met al heb ik besloten niet in zee te gaan met deze "kliniek" vind het erg chaotisch. En heb het vermoeden dat ze niet volgens de officiele richtlijnen werken.

Reacties: 1

  1. Beste “anoniem”,

    Wij vinden het ontzettend jammer dat u op deze manier reageert. Uiteraard zullen wij niet meedoen aan modder gooien en om u te beschermen zullen we ook niet uw berichten aan ons (veelvuldig) openbaar maken. Als u de moeite heeft genomen om in uw niet gebrekkige Nederlands zo’n reactie te schrijven, was het eerlijker geweest te vermelden dat u niet meer welkom was bij ons (wat u schriftelijk heeft ontvangen). Dat is namelijk iets anders dan dat u besluit niet in zee te gaan met ons. Na uitgebreid uitleg en informatie, na meerdere data voorstellen en u netjes te woord staan was de maat namelijk vol nog vóór u langs kon komen. Dit omdat we niet graag gestalkt worden. Wij wensen de collega’s veel sterkte en voor u hopen wij oprecht dat u zult vinden wat u zoekt.

    Met vriendelijke groeten,

    Crown Beauty Centre

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 10

Meer

Aanrader!

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 699
Naam J.R.E.
Behandeld op21 oktober 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Tijdens het intakegesprek ben ik vriendelijk ontvangen en keurig te woord gestaan door dr. Gor Khatchikyan. Zijn uitleg was duidelijk, vragen werden goed beantwoord. Meteen een datum geprikt voor de ingreep. De ingreep stelde (voor mij) niets voor, zelfs de verdoving is amper merkbaar. Na ruim een uur was de ingreep achter de rug, met drukverbanden op de ogen naar huis gegaan. De volgende dag de drukverbanden verwijderd. Na 5 dagen werden de hechtingen en de hechtpleisters al verwijderd (die irriteren behoorlijk wanneer de wondjes genezen). Op wat zwelling en aan 1 kant een blauw oog na, is er nagenoeg niets meer te zien van de ingreep. Dr. Gor Khatchikyan reageert meteen wanneer je een vraag smst/apt (zelfs op zondag), dat is een geruststellend gevoel. Wat mij betreft een dikke 10 voor de voorbereiding, de behandeling, de nazorg en de lokatie (lekker voor de deur gratis parkeren). Inmiddels ben ik bijna 2 weken verder, mijn blauwe oog is bijna weg en ik kijk stralend de wereld in. Bedankt Gor en Laura!

Geef een reactie


2 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Had deze ingreep veel eerder moeten laten doen

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 699
Naam Cora
Behandeld op5 augustus 2015
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Heb lang getwijfeld over de kliniek waar ik het wilde laten doen en ben veel vooronderzoek gedaan via internet. Uiteindelijk voor Crown gekozen. Vanwege de goede en duidelijke uitleg bij het eerste consult. Er werd totaal geen druk uitgeoefend maar er werd gezegd dat ik maar even moest nadenken en eventueel ee tweede consult moest aanvragen: dit gaf mij een heel goed gevoel. De ingreep onder plaatselijke verdoving, dit was prima te doen. Tijdens de ingreep werd steeds uitgelegd wat er werd gedaan en op een hele rustige manier. Het resultaat is geweldig. De zwelling is minimaal en het litteken nauwelijks zichtbaar. Het resultaat is nu, na een week, al heel spectaculair, heb alle vertrouwen in een prachtig eindresultaat. Top dr Khatchikyan!

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer

Ooglidcorrectie

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 650
Naam Kristel
Behandeld op22 juli 2014
BehandelingOperatieve ooglidcorrectie

Kliniek is kleinschalig ,indruk :
Uitermate vriendelijke begeleiding,ontvangst .
Dr Khatchikyan geeft prima uitleg en begeleiding rondom de ingreep en wat je kunt verwachten na de ingreep.
Zonder narcose ooglidcorrectie is prima te doen,geen pijn ervaren.
Kortom ,prima ervaring.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 3

Meer

mondplooien o | Fillers | Restylane

Tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 500
Naam dini mersman
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFillers | Restylane

mondplooien opgevuld fantastische en duidelijke voorlichting
uiterst vriendelijke behandeling.
ben dan ook heel tevreden had nooit gedacht dat het zou lukken op mijn leeftijd er nog zo goed uit te zien maar het is wel verslavend ik ben al aan het sparen
voor de volgende behandeling zeker bij deze dokter.
nog hartelijk dank ook aan jou Laura

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 5 = 8

Meer