Vacuüm zuigen door de neus

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Norina Faber Pauletta
Behandeld op1 februari 2017
BehandelingPDO draadlift

Na 2,5 jaar niet lekker in mijn vel zat en dacht dat ik verstopte neus had heb ik de draadlift laten doen om mijn wangen om hoog te laten brengen! Ik ben bij de kno arts geweest en die zei dat ik verstopt zat en wilde mijn neusschot recht zetten. Ook naar de plastisch chirurg geweest en een operatie zag ik niet zitten!!! Ik luister altijd en opserveer mijn lichaam ook altijd en zo kwam ik er achter dat als ik door mijn neus ademde deze dicht zoog! Ik kwam een artikel tegen overdraag lift van renew clinic en heb vervolgens een afspraak gemaakt en in overleg de draden laten plaatsen! Ik heb een heel ander leven gekregen en kan gewoon weer adem halen! De begeleiding van dr. Els was super en ze zag ook meteen wat ik markeerde! Hele goede begeleiding gehad en de behandeling viel ontzettend mee en ik zou het zo weer doen!!! In mijn geval noem ik het een medische ingreep!!!

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 13

Meer

Top!

Tevreden
Kliniek Mozart Kliniek
Specialist: Drs Olga Liplavk
    
Kosten behandeling € 300
Naam Catharina
Behandeld op8 juli 2016
BehandelingPDO draadlift

Nu ik over de 50 ben, begint de huid van mijn hals slapper te worden. Toen ik Olga Liplavk hierover consulteerde, raadde ze me aan om, naast enkele kleine botoxprikjes in het hals-kin gebied, tien draadjes te laten plaatsen onder mijn kin om zo wat extra stevigheid te creeren. Het resultaat is verbluffend. Ik ben er erg blij mee!!

Geef een reactie


8 − 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

V Soft lift en een super resultaat

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1000
Naam Annemijn
Behandeld op12 mei 2016
BehandelingHappy Lift

In mijn gezicht was de huid behoorlijk gezakt. Na deze behandeling heb ik weer een vrolijke en frisse uitstraling. De behandeling is mij erg goed bevallen. Arts Floor Claus heeft mij erg op mijn gemak gesteld en precies verteld wat er gaat gebeuren. Voor mij was het toch wel spannend. Door de persoonlijk begeleiding was het erg prettig en het resultaat is super.

Geef een reactie


7 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Superblij!!

Tevreden
Specialist: Dr. T. Tha-In
    
Kosten behandeling € 800
Naam Claudia
Behandeld op6 januari 2016
BehandelingPDO draadlift

Wat een warm welkom bij kliniek Tha-In Aesthetics. Dr Thanya neemt echt de tijd voor je dit is een prettige ervaring. De ingreep viel erg mee en het resultaat is echt geweldig. Super bedankt Dr. Thanya.

Geef een reactie


9 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 17

Meer

Superbehandeling door de beste chirurg ever

Tevreden
Specialist: Dr. T. Tha-In
    
Kosten behandeling € 800
Naam HappyMe
Behandeld op13 september 2015
BehandelingPDO draadlift

Na een fijn consult waar dr. Tha-in alles uitlegde besloot ik de ingreep te doen! De behandeling hield niet veel in, het resultaat des te meer! Alleen de verdovings prikjes zijn gevoelig! Super resultaat! Blij mee!!

Geef een reactie


9 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

PDO lift

Tevreden
Specialist: Dr. T. Tha-In
    
Kosten behandeling € 800
Naam Damen
Behandeld op3 augustus 2015
BehandelingPDO draadlift

Mid Facelift gedaan , mooie kliniek en een fijne ervaring met Dr.Thanya Tha-In , diepe neus lippenplooi uit me gezicht gehaald. Ben er erg blij mee ,zie er weer stukken jonger uit. Dr.Tha-In heeft uitgebreid de tijd genomen en goed uitlegd wat ze allemaal ging doen

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 16

Meer

tevreden ervaring

Tevreden
Kliniek Biutifill
Specialist: Dr Jan Aghina
  
Behandeld op17 mei 2015
BehandelingPDO draadlift

Ik werd vereerd met een pdo draden lifting decolleté
hoewel ik wat zenuwachtig was is de behandeling reuze meegevallen
Ik heb bijna niets gevoeld
na drie mnd werd me verteld zou resultaat beste zichtbaar zijn en enkele jaren houden

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


1 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

PDO Draadjeslift

Tevreden
    
Kosten behandeling € 700
Naam Jeannette v Hoven
Behandeld op16 april 2015
BehandelingPDO draadlift

Door twee kleine prikjes werd ik verdoofd, waardoor de pijn van de behandeling minimaal was. Ik heb in totaal vier draadjes laten zetten, het resultaat is super mooi!! Direct na de behandeling was er al een enorm verschil zichtbaar met de voorgaande situatie. De uitleg van de specialist vond ik zeer prettig, er werd mij exact verteld welke handeling zij uitvoerde en waarom, hoe ze het deed en wat ik eventueel zou kunnen voelen. Ik ben namelijk geen fan van naalden maar door de deskundigheid van Drs. Els Vogelpoel ik de gehele behandeling als positief ervaren. Na de behandeling werd ik goed geinstureerd over de nazorg. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat!!

Geef een reactie


5 − 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Happy lift

Tevreden
    
Kosten behandeling € 400
Naam Caroline Kemp
Behandeld op16 april 2015
BehandelingHappy Lift

Ik heb de Happy lift ondergaan. Aangezien ik bang ben voor naalden en pijn was het in mijn hoofd niet zo “Happy”! Dokter Els nam rustig de tijd en stelde mij op m,n gemak. Na wat extra verdoving was het nagenoeg pijnloos de behandeling!
Ik ben zeer tevreden over het resultaat. 🙂 bedankt voor alle goede zorgen!

Reacties: 2

  1. Graag wil ik weten waarom deze behandeling €400,- heeft gekost en bij de andere reacties meer..

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Happy LIFT

Tevreden
Kliniek Biutifill
Specialist: Dr Jan Aghina
    
Kosten behandeling € 900
Naam Janet
Behandeld op14 april 2015
BehandelingHappy Lift

Ik had meteen vertrouwen in deze kliniek, Je wordt erg goed ontvangen en de intake is zorgvuldig, er wordt alles verteld en dat maakt de keuze heel zorgvuldig. Ik heb een Happy Lift gekregen en dat was praktisch pijnloos, en ondanks de waarschuwing dat ik een week pijn zou hebben had ik genoeg vertrouwen om dit te doen. Ik heb helemaal geen pijn, op de insteekplekken is het gevoelig maar dat is alles. Wel behoorlijk blauw maar ben gewoon gaan werken en niemand viel het op. Resultaat is vanaf het eerste moment al geweldig en dit wordt alleen maar beter!! Dit is het echt helemaal en ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Dr. Aghina bedankt voor jouw goede zorgen.

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 15

Meer

Happy Lift maakt wel happy

Tevreden
Kliniek Biutifill
Specialist: Dr Jan Aghina
    
Kosten behandeling € 850
Naam Anna
Behandeld op29 maart 2015
BehandelingHappy Lift

Happy Lift is een behandeling met oplosbare draden. Ik heb aan iedere kant 3 draden gekregen. De draden gaan per naald in de huid en als de naald weer wordt verwijderd, blijft de draad zitten. Er zitten haakjes aan de draden dus die hechten zich vast en liften de huid. De behandeling was niet pijnlijk, de insteek en uitsteekpunten werden verdoofd. Je kunt een paar dagen niet op je zij slapen. Dat is te gevoelig. Het effect blijft volgens de arts 4 jaar, dan is de draad al verdwenen maar het lichaam heeft collageen gemaakt en effect blijft daarom langer. Het is mooi als je geen opgeblazen effect wil maar subtiele lifting met langdurig effect.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 9

Meer

Draadjeslift

Tevreden
   
Kosten behandeling € 800
Behandeld op16 februari 2015
BehandelingPDO draadlift

Had al wat langer een klein kalkoenennekje. Ik heb dit laten behandelen met 6-7 Barbs. Echt super tevreden. Het is echt goed weg. Had ik niet verwacht en ik vond het ook niet zo’n pijn doen.

Reacties: 1

  1. Hoi,

    Ik heb ook een draadjes lift voor hals maar zag jij meteen resultaat? Bij mij zijn er deze week draden geplaatst die juist niet worden aangetrokken ipv andere draden waarbij dat wel moet. Het resultaat is pas zichtbaar na 4 tot 6 weken. Ik weet niet of dit zoals jij ze noemt Barbs zijn? De arts zei me dat deze draden een veel betere lifting geven dan alle andere draden. De collageen vorming schijnt enorm te zijn. Ik ben heel erg ongeduldig, afwachten dus maar. Ben ook behoorlijk geel nu, sjaaltje om. Laat je me aub even weten of jij wel meteen resultaat zag?

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 10

Meer
12