Leefstijl is anders geworden

Tevreden
   
Naam Finesse Bodyline Clinic B.V. Pompmolenlaan 19A 3447 GK Woerden 0348-409199 [email protected] www.finessebodylineclinic.nl
Behandeld op14 april 2018
BehandelingUltrasone golven lichaamscontouren

Leefstijl is anders geworden!
Cor en zijn medewerkers wil ik heel veel dank zeggen voor de behandelingen, de begeleiding, de adviezen, de gezelligheid en de persoonlijke momenten. Het resultaat daar ben ik heel erg blij mee! Het inzicht wat ontstaan is in mijn leefstijl heeft mij heel veel gegeven. Mede daardoor ben ik verder gekomen dat ik had verwacht. Super veel dank, graag tot ziens en hartelijke groet, Wim.

Geef een reactie


7 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Heel blij met het resultaat

Tevreden
   
Naam L.K.
Behandeld op13 april 2017
BehandelingLiposuctie

De combinatie van advies van de arts, het vertrouwen in hem door het lezen van recensies en de prijs zorgden ervoor dat ik bij Boerhaave ben geopereerd en ik heb er nul spijt van.

Geef een reactie


8 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Lang getwijfeld maar de moeite meer dan waard!

Tevreden
   
Naam Dorine Westbeek
Behandeld op30 maart 2017
BehandelingFillers lichaam

Zelf heb ik lang getwijfeld over de rimpels op mijn bovenlip maar uiteindelijk de knoop doorgehakt en naar een consult bij Jan van Goyen in Amsterdam geweest. Daar adviseerde de consulente mij om voor mij bovenlip fillers te gebruiken. Nu moet ik zeggen dat het natuurlijk wel heel erg veel maatwerk is als het gaat om je gezicht. Ga er dus maar niet meteen vanuit dat het voor iedereen werkt, maar voor mij werkte het zeker wel.

Na de intake heb ik meteen een afspraak gemaakt voor de fillers en ik ben nog geen verharding tegengekomen. Ik zou deze methode daarom ook iedereen aanraden! Het verschil is heel mooi maar zeker heel subtiel.
Dit is mijn ervaring. Bij drastische veranderingen zal ik jullie op de hoogte houden!

Geef een reactie


8 + 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

zeer slechte communicatie

Niet tevreden
Kliniek ABC Clinic
    
Kosten behandeling € 1250
Naam kumara
Behandeld op20 december 2016
BehandelingLiposuctie

ik heb 2 weken geleden een afspraak gemaakt bij de ABC-Kliniek in Breda voor een intakegesprek voor een liposuctie, er werd me toen na een zeer moeilijk telefonisch gesprek verteld dat er op woensdag 21-12-2016 om 15:30 nog een plekje vrij was dus ik heb deze meteen vast laten leggen. ik kreeg gisteren een sms bericht met de afspraak herinnering voor woensdag de 21e. toen kreeg ik vandaag een telefoontje van de ABC-Kliniek dat de afspraak niet door kan gaan want de arts in kwestie (wiens naam niet genoemd mocht worden) niet tot die tijd wilde blijven. ze vertelde me het verhaal dat de receptioniste niet goed had gekeken in de agenda en dat de arts dan niet meer aanwezig is. ik stelde toen de vraag of dat het niet eerder bekent was kreeg ik geen antwoord. ik vind het heel slecht dat dit daar zo gaat, als je aan je lichaam iets laat doen dan moet je een goed gevoel hebben bij de kliniek waar je dit laat doen en mijn vertrouwen is helemaal weg. ik heb daarom de afspraak helemaal laten vervallen en ga een andere kliniek zoeken om mijn correctie te doen ook al kost me dat meer geld of moet ik er verder voor gaan rijden.

Geef een reactie


3 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Professioneel advies

Tevreden
    
Kosten behandeling € 48
Naam Renee
Behandeld op31 maart 2016
BehandelingCryolipolyse

Ouderdomsplekken worden ze ook wel genoemd…. Ik had hier al jaren last van en merkte dat ze steeds groter werden. Er zaten er een aantal op mijn gezicht en in mijn hals. Ik hoorde via via over de van Rosmalen Kliniek en de goede service. Tijdens het consult werd mij professioneel en kundig uitgelegd wat de mogelijkheden en resultaten waren. Na 2 behandelingen zijn vrijwel alle plekken zo goed als weg en diegene die er nog zitten vallen veel minder op. Ik ben super blij met het resultaat en kan deze behandeling een ieder aanraden!

Geef een reactie


7 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 16

Meer

Ervaring Ultrashape

Tevreden
Specialist: Cor Kok
    
Kosten behandeling € 4000
Naam Esther
Behandeld op24 september 2015
BehandelingUltrasone golven lichaamscontouren

Je kent dat vast wel dat moment dat je geconfronteerd wordt met een foto van jezelf en schrikt van je buik die ontzettend afsteekt in je shirt. Zo een moment had ik dus. En ja, wat ga je er dan aan doen. Laat ik nu toevallig op een zaterdag aan het zappen zijn en een filmpje van Finesse voorbij zien komen. Vervolgens het bedrijf opgezocht op de website en ’s maandags een afspraak gemaakt voor een intake. Als ik dan ook iets in mijn hoofd heb ga ik er volledig voor en gelukkig kon ik nog die zelfde dag terecht voor een intake. Na een uitgebreide en goede voorlichting over wat ik kan verwachten van de Ultrashape methode kon ik vrijdags al terecht voor mijn 1e behandeling. Ik heb er voor gekozen om mijn buik te laten behandelen. In totaal heb ik 3 behandelingen ondergaan. Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen is het van belang om gezond te eten en voldoende te sporten. Bij Finesse heb je naast de behandeling de mogelijkheid om 2 tot 3 keer te sporten in de week. Hier heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Het sporten bestaat uit eerst 20 minuten in het vacunautpak, 10 minuten op de bodywave en vervolgens 30 minuten met een vacumassage hypoxipak afzien op de crosstrainer of loopband. Ik ben ontzettend blij met de resultaten die ik behaald heb en wil het Finesse team dan ook ontzettend bedanken.

Omschrijving Beginstand 24-7-2015 Eindstand 24-9-2015
Buikomtrek 95 cm 88 cm
Huidplooi buik onder 3,1 cm 1,8 cm
Lichaamsvet 24,9 kg 14,5 kg
Spiermassa 47,6 kg 54,7 kg
Rompvet 40,2% 33,2%
Gewicht 75,0 kg 71,5 kg

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden dus vandaar dat ik mezelf maar even bloot geef om het behaalde resultaat te laten zien.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer Meer

ultrashape

Tevreden
Specialist: Cor Kok
    
Kosten behandeling € 5866
Naam ellen
Behandeld op11 januari 2015
BehandelingUltrasone golven lichaamscontouren

De reden om naar Finesse te gaan voor een ultrashape behandeling was mijn buik. Ik had altijd een buikje, maar na mijn 60e werd dat een buik en kreeg ik rolletjes en "love handles". Dat paste totaal niet bij de rest van mijn figuur: maat 38, 56 kg, 1m68. Ik heb 3 ultrashape behandelingen voor mijn buik gehad en 2 voor de "love handles" tussen half juni en half augustus en nog een aanvullende kryokontour behandeling in oktober. Bij tussenmetingen bleek ik al aardig wat centimeters en vet kwijt te zijn. Bij de laatste meting half december was dat 8 cm in de taille, 7 cm over mijn middel en 4 cm over mijn heupen. Ik heb geen platte buik gekregen, maar dat verwachtte ik ook niet. Ik ben heel tevreden met het resultaat en vooral heel enthousiast over de manier waarop de mensen van Finesse mij behandeld en begeleid hebben, altijd lief, vriendelijk en vooral heel gastvrij. Ook de begeleiding bij het sporten was prima.

Geef een reactie


7 − 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Filler

Tevreden
Kliniek DermaClinic
Specialist: Dr. C. Meijer
    
Kosten behandeling € 250
Naam Davnu
Behandeld op2 januari 2015
BehandelingFillers lichaam

Na lang nadenken en veel (online) research heb ik het geprobeerd: fillers in mijn gezicht. Beetje een soort van midlifecrisis en ook wel ingegeven door het feit dat rimpels en oud worden ‘not done’ zijn. Maar ook erg benauwd om een soort Hunter van the Bold te worden. Heb goede en eerlijke adviezen bij Dermaclinic gehad en ik kan elke twijfelaar aanraden om gewoon eens te gaan praten als je iets dergelijks overweegt.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 6 = 7

Meer Meer Meer
123