Borstverkleining ervaring

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3900
Naam N.T
Behandeld op21 april 2017
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Ik vond dokter Van der Weij ontzettend vakkundig. Hij gaf me tijdens het consult hele goede uitleg en ook de begeleiding is top geweest.

Geef een reactie


9 − 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Op | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
Specialist: C.A.M. Oostrom
   
Naam FEMMIE
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Op 16 december 2013 onderging ik in het Deventer Ziekenhuis, onder de
vaardige en kundige handen van plastisch chirurg mevrouw Oostrom, een
borstverkleining. Hoewel mij op meerdere manieren was verteld dat het hier
echt om een best ingrijpende ingreep zou gaan, ging ik vol vertrouwen en
zonder spanning de OK in. Waar ik vanwege mijn verjaardag overigens met een
heel swingend Happy Birthday en door een dansende chirurg werd ontvangen,
wat het allemaal nog meer ontspannen maakte. In feeststemming zonk ik
geheel weg, om na 2 uur te ontwaken en te ontdekken dat het al was gebeurd!
Geen misselijkheid, geen pijn, maar wel een heel aantal cupmaten kleiner.
Ongelooflijk vond en vind ik het hoe gemakkelijk, prettig en succesvol dit
is verlopen. Na 24 uur liep ik het Deventer ziekenhuis al weer uit!
Heerlijk. Na lange tijd het gevoel te hebben gehad niet meer in het juiste
lichaam te zitten, voel ik me thuis in mijn lijf. Ook nu, 3 dagen na de
ingreep, nog geen pijn of naar gevoel gehad en dik tevreden over formaat en
vorm van de borsten.
Een heel grote pluim voor dr. Oostrom én voor het Deventer ziekenhuis waar
ik voor- en achteraf heel prettig ben begeleid en verzorgd! Een aanrader
voor alle vrouwen die zich letterlijk en figuurlijk door hun borsten
bezwaard voelen.

Geef een reactie


6 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Van | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
Kliniek Bergman Clinics
Specialist: L.U.M Corion
   
Naam Priscilla
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Vanwege mijn nek en rug klachten Ben ik op 27 augustus 2013 geopereerd bij de Bergman kliniek in Bilthoven heb daar een borstverkleining gehad door dkt corion super aardige en goed gespecialiseerde arts zag heel erg tegen de operatie op het is mij achteraf enigszins meegevallen hele fijne kliniek en hele aardige verpleegkundigen kan de Bergman zeker aanraden

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 6 = 0

Meer

Vor | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
Specialist: S. Klein
   
Naam A.
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Vorig jaar ging ik naar het ziekenhuis voor een knobbel op mijn borst. Het bleek een grote goedaardige tumor te zijn van 4 bij 5 cm groot. Een hamartoom. Het goede nieuws was dat hij verder geen kwaad kon, alleen hij zou blijven groeien dus op een gegeven moment zou hij toch voor problemen gaan zorgen. En hoe die zich in de toekomst zou ontwikkelen wist natuurlijk niemand. Ik moest dus sowieso geopereerd worden. Omdat de knobbel vrij groot was zou er een deuk achter blijven dus dat zou eigenlijk al hersteld moeten worden daarna. Ik had toen ook een cup G waar ik veel last van had. Ik stelde toen de vraag of het mogelijk was om die twee operaties te combineren en gelukkig kreeg ik goedkeuring van de zorgverzekeraar om meteen een borstverkleining te laten doen. Ik ben dus geopereerd door een plastischchirurg en een andere chirurg. Ik ben ongelofelijk blij dat ik het heb gedaan. Het is nu 8 maanden geleden en ik zie de littekens langzaam lichter worden. Ik heb geen rugpijn meer en ik ga weer vol zelfvertrouwen door het leven. Ik zou het zo weer opnieuw doen. De eerste weken had ik nog wel veel last van steken maar dit werd vrij snel beter. Ik ging met een hele goede conditie de operatie in en waarschijnlijk ging daarom mijn herstel zo snel. Dit is ook echt een tip voor iemand die operatie nog moet ondergaan. Klein was een geweldig specialist met een goed gevoel voor humor. Hij was heel realistisch en hij gaf ook eerlijk aan dat hij niet kon garanderen wat het resultaat zou worden omdat er gepuzzeld ging worden met het weefsel, maar ik denk dat het er niet beter uit zou kunnen zien als nu!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 6

Meer

Op | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
Kliniek
Specialist: P.P.A. Schellekens
   
Naam Ligthart
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Op de eerste plaats ben ik heel erg tevreden met de chrirurg, dr. Schellekens. Hij was op de eerste consult duidelijk en professioneel.
Het resultaat is ongelooflijk. Waarom heb ik zo lang gewacht, dacht ik toen ik uit de OK kwam. En dat denk ik nog steeds.
De zorg in het EMC is perfect, ik kan niets anders zeggen. Je krijgt persoonlijke aandacht vanaf het moment dat je binnenstapt totdat je weer naar huis gaat.
Een aanrader!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 3

Meer

Al | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
   
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Al jaren enorm getwijfeld omdat ik erg bang was voor de ingreep.
Van een cup J terug naar een cup E.
Zeer mooi geworden, wel flinke napijn gehad.

Dr. van Engeland is een zeer deskundige en ervaren chirurg; alle twijfels waren meteen weg.
Ik ben zeer goed begeleid en zou iedereen willen adviseren met Dr. van Engeland te gaan praten!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 14

Meer

Ik | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4100
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Ik wilde al heel lang een borstverkleining. Door een vriendin ben ik bij Boerhaave terecht gekomen. We zijn samen op consult geweest en hebben op dezelfde dag de operatie ondergaan. De behandelend arts was super tof en hielp me goed. Ik heb naast de borstverkleining ook een borstlift gehad. De nazorg was geweldig en ook de consulente was super goed. Ik ben heel blij met het resultaat en ze krijgen van mij een dikke 5!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 6 = 3

Meer

In | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
   
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

In de Telegraaf Vrouw van 09-11-2012 staat een dagboek van een vrouw die een borstverkleining heeft doorgemaakt. Op haar 19e besloot Melanie dat zij af wilde van haar G-cup. De huisarts vindt dat ze eerst wat moet afvallen. Dat is gelukt, na een jaar was ze 31 kilo afgevallen. Haar borsten waren nog steeds groot, maar hingen veel meer. Door zwangerschap kwam de borstverkleining er niet van. Borstvoeding kon Melanie niet opbrengen, ze had letterlijk weerzin. Na de 2 zwangerschappen en flink afvallen doen de borsten meer pijn dan ooit. Als ze de beha uit doet voelt ze de snijdende pijn van de banden na een kwartier nog. Na het besluit op haar 19e is het op haar 29e eindelijk zo ver. De behandeling is overigens vergoed door de verzekering vanwege de de jarenlange lichamelijke klachten.
De operatie vindt plaats onder volledige narcose. Na de operatie mag Melanie 6 weken niet tillen, en zelfs 2 weken niet autorijden. Veel hulp regelen dus. Meianie schrijft in haar dagboek dat de operatie haar al met al tegenviel, zeker de eerste week. Met het resultaat is ze heel blij. Het litteken in de vorm van een anker is wel opvallend, maar zalvolgens de arts minder opvallend worden.
melanie sluit af met de opmerking dat de operatie heftig was, maar absoluut de moeite waard.

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 7

Meer

Hal | Borstverkleining ankermethode

Niet tevreden
Kliniek Bergman Clinics
   
Naam natasja
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Hallo,

ik heb zelf op mijn 20ste een borst verkleining laten doen. ging van een g naar een c cup. nu een jaar later heb ik weer een g cup. in het begin was ik er erg blij mee. want had eindelijk mooie borsten die bij mijn lichaam paste. maar helaas. ik heb nu nog steeds veel problemen met mijn borsten wat ik voorheen niet had. mij is niet vertelt dat je tot de 23 ste nog niet volledig uitgegroeit bent. en dat je het beste na je 23ste kan doen. dat vind ik er jammer.

dus ik zou zeggen denk er goed over na. als je het vroeg wilt doen. voor je het weet is het terug. ik heb er erg spijt van. me borsten zijn net zo groot als eerst. alleen nu met vreselijke grote littekens!

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 7

Meer

Mij | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3900
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Mijn borsten waren echt veel te zwaar voor mijn gestalte. Eerst mocht ik niet van mijn ouders maar toen ik 20 was heb ik dit metten laten doen. Via internet ben ik bij Boerhaave kliniek terecht gekomen. Dr van der Weij adviseerde mij om ook een borstlift uit te laten voeren. Gelukkig kon ik bijna direct terecht. Heel blij dat ik dit heb laten doen. De voorlichting was goed en iedereen was heel vriendelijk. O ja, en ik vond het heel tof dat ik naderhand nog ben gebeld hoe het met me ging.

Reacties: 1

  1. Hallo

    mijn naam is jannie en ben 49 jaar en heb cup d.
    mijn lengte is 154 en weeg momenteel 70 kilo.
    kreeg jij ook eerst het advies om af te vallen en hoelang moet je dat gewicht dan vasthouden.
    Kan me voorstellen dat je aankomt dat je borsten dan ook weer gaan groeien.

    Groetjes Jannie

Geef een reactie


8 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

Ik | Borstverkleining ankermethode

Tevreden
    
Kosten behandeling € 5000
Naam Ria
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBorstverkleining ankermethode

Ik heb een borstverkleining laten doen. Ik had Cup E en moest ‘s nachts zelfs een hemdje aan om mijn borsten niet te veel te laten hangen met op mijn zij slapen.
De behandeling ging goed, en ik ben heel goed voorgelicht dus ik wist precies wat me te wachten stond.
Het herstel ging iets langzamer dan ik dacht, maar het helpt enorm om veel rust te nemen, en voorafgaand aan de operatie ook al uitgerust te zijn (niet drinken en roken vooraf helpt ook!).
Ik ben enorm blij en zou willen dat ik dit eerder had gedaan. Ik raad het iedereen aan die ook last heeft.

Geef een reactie


1 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 5

Meer
12