Botox ervaring

Tevreden
Kliniek Mozart Kliniek
Specialist: Drs Olga Liplavk
    
Kosten behandeling € 500
Naam Elena
Behandeld op7 juli 2016
BehandelingBotox | overmatig zweten

Mijn botox behandeling werd met grote zorgvuldigheid en met minimale pijn uitgevoerd. Na een half week was het resultaat. Top! Heel blij!!!!

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 9

Meer

Zeer tevreden

Tevreden
Kliniek Bloemingdael
Specialist: Drs. J.M. Staudt
    
Kosten behandeling € 600
Naam Laura Rademakers
Behandeld op30 mei 2016
BehandelingBotox | overmatig zweten

Ik had erg veel last van overmatig zweten onder mijn oksels, Ik heb letterlijk alles uit de drogist geprobeerd, maar niks werkte naar behoren, Ik werd er erg onzeker van, want ik had ook altijd zweetplekken en het rook ook niet altijd even fris. Toen heb ik maar besloten om wat prikjes botox te laten inspuiten en ik heb nu geen last meer. Je hoort weleens dat mensen zeggen \’ja maar dan komt je zweet er toch op een andere plek extra uit?\’. Hier heb ik in ieder geval geen last van! Ik had het in eerste instantie gedaan om te kijken of het werkt…Dit doet het zeker, dus ik heb de vervolgbehandeling reeds ingepland 🙂

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 7

Meer

No sweat

Tevreden
Kliniek Dry Clinic
Specialist: Dr. V.M.R. Heydendael
    
Kosten behandeling € 1500
Naam Anja
Behandeld op28 mei 2016
BehandelingmiraDry

Voorheen haalde ik 3x per jaar vele prikjes Botox tegen het zweten onder m’n oksels. Hoe fijn is het dat je er nu met 1 behandeling van kunt zijn! Verdovingsprikjes even vervelend maar daarna niks van de behandeling gevoeld. De medewerkers van Dry Clinic zijn onwijs sympathiek en loodsen je door de behandeling heen.

Geef een reactie


7 − 5 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Niet transpireren geeft rust

Tevreden
    
Kosten behandeling € 575
Naam Claudia
Behandeld op11 april 2015
BehandelingBotox | overmatig zweten

Onlangs heb ik mijn oksels met botox laten behandelen bij Annemarie Rosmalen. Ik ben erg blij met het resultaat. Voorheen had ik altijd een 2e colbert of blouse bij mij om fris de dag door te komen. Een week na de behandeling was dat niet meer nodig. Het geeft mij persoonlijk veel meer rust dat ik niet meer transpireer. Syneo deo of een luchtje is niet meer nodig gedurende de dag en de tijd van alleen maar zwarte kleding heb ik achter mij gelaten. Kortom, een aanrader voor iedereen die met dit probleem kampt.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 10

Meer

Weg zweetplekken onder oksels

Tevreden
    
Kosten behandeling € 500
Naam Cindy
Behandeld op4 maart 2015
BehandelingBotox | overmatig zweten

Voor de tweede keer mijn oksels met botox laten behandelen. Na de eerste keer had ik goede ervaringen en inderdaad nergens meer last van. Na 8 maanden heb ik de tweede behandeling gehad. Super tevreden en versterkt je zelfvertrouwen. Voorafgaand is er een verdovende crème op mijn oksels aangebracht. Dit moest een kwartiertje/ 20 minuten intrekken en vervolgens heeft Annemarie mijn oksels behandeld. Je voelt er niets van.

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 11

Meer

Botox oksels

Tevreden
Specialist: Drs. T. van Eijk
    
Kosten behandeling € 600
Naam Melvin
Behandeld op2 maart 2015
BehandelingBotox | overmatig zweten

Ik kom al jaren hier om elke zes maanden mijn oksels te laten behandelen met Botox tegen overmatige transpiratie. Voor mijn werk moet ik vaak presentaties geven en na zo’n powerpoint kon ik vroeger mijn overhemd wel weggooien. Het zweten is niet helemaal weg maar wel voor 90 procent, dus ik ben er heel blij mee! Het is ook niet zo dat het ergens anders meer terugkomt of zo. Het valt me op dat in mijn omgeving als ik dit vertel mensen niet eens weten dat deze behandeling bestaat. Relaxte, professionele kliniek. Goeie koffie, alles klopt hier.

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 13

Meer

Eindelijk een oplossing tegen overmatig zweten

Tevreden
    
Kosten behandeling € 495
Naam Rob
Behandeld op7 december 2014
BehandelingBotox | overmatig zweten

Ik heb altijd al last gehad van overmatig transpireren, zelfs zonder dat ik maar enige inspanning leverde. Dit leverde vochtplekken onder mn oksels op, niet echt een fraai gezicht natuurlijk. In de auto had ik altijd een paar extra overhemden/t shirts liggen.
Afgelopen zomer heb ik voor het eerst met botox de oksels laten behandelen. Heel de zomer heb ik het droog gehouden; wat geeft dit een vrijheid. Geen zorgen meer of over vochtplekken of onaangename geurtjes.
Mijn ervaring met dokter van Rosmalen is erg goed, ze stelt je op je gemak en legt alles rustig uit.
Volgende zomer meld ik me weer voor een behandeling!

Geef een reactie


7 + 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 500
Naam Jessica
Behandeld op7 november 2014
BehandelingBotox | overmatig zweten

Ik heb 4 maanden geleden een sweatx behandeling gehad en ik vroeg me destijds af of dat wel zou helpen. Na 2 behandelingen te hebben ondergaan ben ik zeer tevreden over het resultaat. Het overmatig zweten is zo goed als opgehouden. De arts was uiterst aardig en heeft me erg op mijn gemak gesteld. Het was een groot probleem, maar wat ben ik blij dat ik daar geen last meer van heb.

Geef een reactie


9 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 15

Meer

Geen zweethanden meer!

Tevreden
Kliniek Liquidbeauty
Specialist: N. Smolska
    
Kosten behandeling € 350
Naam Vlad
Behandeld op29 april 2014
BehandelingBotox | overmatig zweten

Heel lang had ik last van zweethanden. Het was so erg soms dat ik geen hand meer aan duurfde te geven. Ik heb al veel gelezen over de bortoxbehandeling en het leek me altijd eng dat de behandeling zo veel pijn zou gaan doen toch viel het reuze mee! Na zeer goede uitleg heb ik sterke verdoving gehad. Ben nu erg tevreden met resultaat ! Volgende keer ga ik gewoon weer naar Natasja !

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 8

Meer

In afwac | Botox | overmatig zweten

Tevreden
Kliniek Easy Cosmetics
Specialist: Dr. Toby Makmel
    
Kosten behandeling € 400
Naam anoniem
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBotox | overmatig zweten

In afwachting van mijn operatie voor hyperhidrosis heb ik besloten om tot die tijd mij te laten behandelen met botox onder de oksels.
Het is een kostbare behandeling en daarom heb ik lang getwijfeld. Voor rimpels in mijn gezicht ga ik vaker naar easycosmetics en door de kundigheid daar wilde ik een poging wagen in de hoop dat mijn oksels een keer droog zouden zijn.

Wat ik heel prettig vond tijdens de behandeling, was dat de dokter zorgvuldig keek naar de plekken die het meest transpireerde onder mijn oksel en daar extra botox inspoot zodat de gehele oksel droog zou blijven.

Na drie weken zou het effect maximaal zijn en kon ik een goed oordeel geven hoe de botox voor mij werkt. Ik kan zeggen dat het zweten echt voor 100 procent gestopt is!! Ik ben zo gelukkig dat ik nu kleding aan kan doen zonder dat ik mij zorgen hoef te maken. Van compensatie zweten heb ik nauwelijks last, tenzij ik ga sporten (het moet natuurlijk wel ergens uit).

Als er mensen zijn met hetzelfde probleem als ik, deze kliniek kan ik je zeker aanraden. Ik ben ontzettend tevreden en zal wederom weer terugkeren voor de volgende behandeling.

Reacties: 1

  1. Ik heb afgelopen maandag (3 dagen geleden) een botox behandeling ondergaan. Absoluut een aanrader ik ben al 2 dagen 100% droog! helemaal happy!!!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 2

Meer Meer

Ik heb j | Botox | overmatig zweten

Tevreden
    
Kosten behandeling € 500
Naam WJ
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBotox | overmatig zweten

Ik heb jarenlang rondgelopen met enorme zweetoksels. Ik schaamde me hhier vaak enorm voor. Ik ben bij deze kliniek ingespoten met bocouture en sinds 2 weken zijn mijn oksels helemaal droog. Ik ben zeer tevreden over de behandeling die ik gehad heb.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 6

Meer
12