Eindelijk de neus die ik altijd wilde

Tevreden
   
Naam Anoniem
Behandeld op13 april 2015
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Bij Jacques van der Meulen heb ik een revisie neuscorrectie laten doen. De eerste neuscorrectie was door een andere plastische chirurg uitgevoerd en helaas een grote mislukking geworden. Niet alleen was een van de problemen niet opgelost (scheve neustussenschot), maar ook de vorm van de neus was zag er na de operatie helemaal verkeerd uit. Er was te veel weggehaald en het was een heel lelijke en asymmetrische wipneus geworden.
Dokter van der Meulen moest dus een hoop fixen, en al wist ik dat het een complexe operatie zou worden, is het resultaat precies zoals ik had gehoopt. Eindelijk heb ik een neus die bij mijn gezicht past en kan ik voor het eerst goed door mijn neus ademen. Ontzettend veel spijt dat ik niet vanaf het begin bij Dr. van der Meulen ben gekomen. Ook qua communicatie was het heel erg prettig vanaf de eerste ontmoeting tot en met de controles na de operatie, – al mijn vragen waren eerlijk beantwoord, er was altijd genoeg tijd en aandacht en ik werd serieus genomen. Vooral na de eerste slechte ervaring was het een verademing, – een arts die naar je luistert en oprechte interesse toont.

Reacties: 1

Geef een reactie


8 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Operatie | Operatieve neuscorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4500
Naam Jenny
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Operatie viel 100% mee. Was wel erg zenuwachtig vooraf en had het gevoel dat er wel iets meer aandacht aan me mocht worden gegeven door de chirurg. Het is een routineklus voor hem, dat begrijp ik, maar voor mij was het best eng. Verder is alles erg goed verlopen. Geen pijn, niet misselijk na de narcose. Alleen de neustampons waren vervelend, maar je weet dat ze nu eenmaal een tijdje moeten blijven zitten, dus je legt je erbij neer. Resultaat is fantastisch! Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen.

Geef een reactie


8 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Beste, | Operatieve neuscorrectie

Tevreden
Kliniek
Specialist: Dr. Luc Vanrenterghem
    
Kosten behandeling € 3450
Naam Bert Begijn
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Beste,

Op 24 januari 2013 heb ik een neuscorrectie ondergaan daar mijn neus scheef stond en mijn neusgaten volledig assymetrisch waren.

Ik heb 3 weken daarvoor een uitgebreid consult gehad waarbij de artsen moet ik zeggen zeer veel tijd voor me hebben uitgetrokken, 90 minuten. Ik heb toen een consulent en een de plastisch chirurg gesproken. Daags daarvoor heb ik een radilmogisch onderzoek laten doen om de anatomie van mijn beenderenstructuur te kennen.

De dag van de ingreep was heel aangenaam. Zeer professioneel team. Er waren 4 nacontroles waarbij ik op de voet werdt gevolgt.

En resultaat mag er wezen. Ik ben trots op mijn neus. Hartelijk team QC

Geef een reactie


1 + 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Via een | Operatieve neuscorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4500
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Via een bekende ben ik bij Dr. vd Weij terecht gekomen. De uitleg van de dokter was heel goed en ik was goed voorbereid. De ingreep duurt drie uur. Het resultaat is helemaal naar wens en ik zo zeker iedereen aanraden naar hem te gaan.

Reacties: 2

  1. wat fijn dat je een goede ervaring hebt gehad! mede omdat ik zelf binnenkort geopereerd word aan mijn neus door dezelfde dokter. Erg zenuwachtig maar dat hoort erbij.

    Mag ik een hele brutale vraag stellen……. zou je misschien een foto van voor en na de operatie aan mij willen mailen? als je het prettiger vindt kun je jezelf vervagen of heel simpel in paint weg kleuren behalve je neus natuurlijk 🙂 [email protected]

    Alvast super bedankt voor je moeite en anders sowieso voor je reactie hier. Goede ervaringen zijn altijd leuk om te lezen.

    Groetjes, Susanne

    • Hallo suus ben je inmiddels al geopeeerd door van der weij? Ik ben benieuwd ik moet binnekort ook

Geef een reactie


4 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Ik ben v | Operatieve neuscorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3000
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Ik ben via de website van Boerhaave bij hen terecht gekomen. Na het eerste consult was ik om. Er werd heel goed uitgelegd wat voor mij de beste behandeling was, en dat heb ik als prettig ervaren.
Fijn dat correspondentie via de email kon.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 16

Meer

Mijn neu | Operatieve neuscorrectie

Tevreden
Kliniek ATS Kliniek
Specialist: Dr. R.A.E.C. Hermens
    
Kosten behandeling € 4500
Naam Lyn
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Mijn neuscorrectie was van het begin af aan een feestje. Wat een goede en prettige kliniek. Dr. Hermens is een hele goede arts en kijkt goed naar de neus die bij je gezicht past. Dus erg realistisch en eerlijk. Ik heb geen enkele pijn gehad na de operatie. Vaak lees je over neustampons die het herstel na de operatie zwaar maakt. Neustampons zijn vaak in de vorm van gaasjes. Dus niet van die harde watten in je neus. Na 1 nacht overnacht te hebben in de kliniek mochten de gaasjes er meteen uit. Geen enkele pijn en geen druppel bloed. Het personeel is zeer professioneel en heel aardig. Een goede tip is om 2 weken voor de operatie Arnika druppels te slikken. Ik ben niet eens blauw geweest en nogmaals geen moment pijn!! Het resultaat is prachtig en ben er elke dag blij mee. De ATS kliniek is een aanrader en Dr. Hermens is DE arts die je moet hebben als je een neuscorrectie wilt ondergaan.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 3 = 12

Meer

Erg tevr | Operatieve neuscorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4500
Naam Angela
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Erg tevreden over alle zorg. Goede service en juiste bejegening. Ik had veel vertrouwen in dr Roddi in het eerste consult en dat is ook helemaal goed gekomen. Dr Roddi vertelde dat dit een vrij zware ingreep is waar hij wel 3,5 uur mee bezig is. Een van de lastige dingenis dat er geen littekens zichtbaar mogen zijn van de buitenkant. Nou dat is helemaal gelukt. Complimenten!!!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 5 = 11

Meer

Erg post | Operatieve neuscorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1950
Naam Jana
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Erg postief waren de mensen die mij geholpen hebben. Heel fijn. Ze stellen je erg op je gemak. Dat vond ik echt super. Dat is echt bljven hangen. Als ik al een verbeterpuntje zou moeten geven: ik moest nogal lang wachten in de wachtkamer.
Het was geen volledige neuscorrectie, maar een neuspuntcorrectie. Bij de neuspunt correctie wordt alleen kraakbeen verwijderd, het is niet zo'n ingewikkelde ingreep als een neuscorrectie. Daar was ik wel blij mee, want dat scheelt enorm in kosten en in hersteltijd.

Reacties: 2

  1. Hallo Janna ik word binnekort ook aan mijn neustip geopeeerd bij van der weij. Is er veel verschil te merken aan je neus? heb je er littekens aan overgehouden?

Geef een reactie


2 + 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

Door mij | Operatieve neuscorrectie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2000
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Door mijn Turkse achtergrond had ik altijd ene grote neus. Bij de Boerhaave kliniek is mijn tussenschot gecorrigeerd door dokter van der Weij. Ik heb gekozen voor de boerhaave vanwege de certificaten en het vertrouwenwekkende consult. Alle medewerkers, arts, verpleegkundigen waren heel vriendelijk.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 2

Meer Meer Meer
12