mijn kin is weer slank

Tevreden
   
Naam M.V.
Behandeld op22 november 2017
BehandelingLiposculptuur onderkin

ik had al langer het gevoel dat mijn kin niet bij de rest van mijn gezicht paste. nu durf ik weer mensen rechtop aan te kijken, zo blij met het resultaat.

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Goede beslissing

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3200
Naam Germaine
Behandeld op23 augustus 2016
BehandelingLaser lipolyse onderkin

Ik ben klein met een normaal postuur en had al ongeveer 10 jaar last van een behoorlijke onderkin. Vooral bij het naar beneden kijken was dit erg zichtbaar. De contouren in mijn gezicht waren verdwenen en voor mijn gevoel ging mijn gezicht direct over in mijn hals. Bij ons in de familie komt dit vaker voor. Voor zover mij bekend waren alleen snijden en liposuctie een middel om dit op te lossen. Voor mij geen optie. Een paar maanden geleden, na uitgebreid het Internet te hebben verkend, kwam ik uit bij de Van Rosmalen Kliniek die een Smart lipo laser behandeling hebben voor de onderkin. Kort gezegd wordt het onderhuidse vet gesmolten en treedt er ook een verstrakking van de gezichtscontouren op. Het consult gaf duidelijke informatie en na een korte bedenktijd was het ook nog mogelijk wat verdere telefonische toelichting van de arts te krijgen. Ik ging voor de behandeling die mij erg meeviel. Na de ingreep was de eerste dagen een bandage nodig om de zwellingen te verminderen. Na een week zag ik al een voorzichtige gezichtscontour verschijnen. Het uiteindelijke resultaat zou pas na 6 maanden zichtbaar zijn. In die periode zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Het vet was weg (en zal ook niet meer terugkeren) en de contouren werden steeds duidelijker. Voor mijn gevoel heb ik mijn oude gezicht weer terug. Ben zeer tevreden met het resultaat en ik beschouw de Lipo laser behandeling als een van mijn betere beslissingen.

Geef een reactie


4 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 2

Meer

Was blij d | Liposculptuur onderkin

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1450
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingLiposculptuur onderkin

Was blij dat ik snel terecht kon bij de Boerhaave kliniek. Dr Roddi is NVPC gecertificeerd, dat vond ik belangrijk en dat heb ik op de website gecheckt. Ook dat het ziekenhuis een ZKN keurmerk had.
Ik heb gekozen om de behandling onder narcose te laten uitvoeren (dat maakte het iets duurder maar dat vond ik het wel waard).

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 8

Meer

Op een da | Laser lipolyse onderkin

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1500
Naam Sara
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingLaser lipolyse onderkin

Op een dag werd ik wakker en keek ik in de spiegel. Ik schrok even want het was niet iets wat van de ene op de andere dag kon ontstaan maar zo voelde het wel. Ik had ineens hamsterwangen. Ik trok ze met mijn handen glad.. ‘Tijd om hier iets aan te doen’ zei ik hardop.
Ik heb wat rond lopen zoeken op het internet en ik kwam terecht bij Kiwiet de Jonge kliniek. Ik las over de lipolaser op hun website en besloot een afspraak te maken bij de kliniek.
Het consult was werkelijk heel duidelijk en het voelde goed. De arts was vriendelijk, geduldig en verstrekte ontzettend duidelijke informatie.
Ik besloot voor de behandeling te gaan. 1 van de beste besluiten in mijn leven want het resultaat is fenominaal! Ik ben zo tevreden en kan eindelijk helemaal blij in de spiegel kijken zonder daarbij mijn handen te gebruiken 😉
Bedankt!

Reacties: 12

 1. hoi sara ik heb afgelopen vrijdag ook lipolaser laten uitvoeren.ik had een paar vragen aan jou die ik prive wil vragen kan dat?

 2. hoi sara ik had alleen een paar vragen die jij mischien aub kan beantwoorden.hoelang bleef die zwelling bij jou?waneer begon je echt resultaat te zien?hoelang heb jij die band omgehad?hebben ze bij jou ook je onderkin gedaan?bij mij hebben ze me onderkin gedaan en me kaaklijn ik hoop dat je me vragen kan beantwoorden bedankt alvast gr alejandra

  • Hoi Alejandra,

   Ik ben erg benieuwd of je blij bent met het resultaat van de lipolyse, overweeg zelf ook om dit te laten doen en verneem graag je reactie.

 3. Hoi!

  De zwelling bleef ongeveer 4 weken. Na 14 dagen na de ingreep was mn gezicht teruggeslonken naar ‘normaal’. Dus alsof ik niks had laten doen.
  Na 4 weken zag ik vooruitgang. Maar het mooiste effect begon na 6 weken. Na 3 maanden was het effect verbluffend. Vooral het strak trekken van mijn kaaklijn en onderkin.
  Ik ben er ontzettend blij mee! Zou het zo weer doen!
  Advies: heb geduld. Het genezingsproces duurt even maar het is het zeker waard.
  Succes!

  • hoi sara,bedankt voor je reactie,ben erg blij met je informatie,ik moet maar even geduld hebben inderdaad gr.alejandra

 4. Hoi,ik heb het 7 weken geleden laten doen.ik zit nog steeds in het genezingsproces,ik begin nu steeds meer resultaat te zien.maar ik lees dat je pas na 3 tot 5 maanden het echte resultaat ziet.groetjes alejandra (je kan me ook app me nummer is 0634484767)

 5. hoi anoniem, ik heb het 7 weken geleden gedaan .zit nog in mijn genezingsproces gr alejandra (over paar weken vertel ik mijn ervaring)

  • Hoi Alejandra, ik overweeg ook lipolyse met laser (in het gezicht) en ben erg benieuwd naar jouw ervaring. Ik kan niet appen. Misschien zou ik je mogen bellen? Uiteraard op een tijdstip dat jou schikt. Groetjes, Myrianne

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 18

Meer