Fillers voor de lippen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 300
Naam Anna
Behandeld op3 augustus 2017
BehandelingFillers | Lipofilling

Heel blij dat Dr. Frodo voor het natuurlijke resultaat gaat, geeft zijn eerlijke en kundige mening op een respectvolle wijze. De prikjes zijn ‘naar’ maar de behandeling zelf was op zich vrij vlot. Dank weer!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 4

Meer

heel blij

Tevreden
    
Kosten behandeling € 700
Naam happy
Behandeld op22 maart 2017
BehandelingFillers | Lipofilling

ben erg blij dat ik het heb gedaan , ben heel veel afgevallen en mijn gezicht was heel erg ingevallen .
was er kwa uitstraling niet beter op geworden.

Geef een reactie


7 − 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Lipofilling lippen

Tevreden
Kliniek Doctors Inc.
Specialist: Job Thuis
    
Kosten behandeling € 850
Naam Maria
Behandeld op7 februari 2017
BehandelingFillers | Lipofilling

Ik heb vorige week een Lipofilling gedaan. Dat betekend vet weg halen en plaatsen in een andere plek. Behandeling zelf is vrij pijnloos. Ik ben echt ontzettend tevreden. Van te voren twijfelde ik wel heel erg, omdat het een chirurgische ingreep is. Ik ben pas 23, dus ik heb er wel een aantal maanden over getwijfeld. Achteraf gezien helemaal nergens voor nodig. Ik vind het echt super gedaan. Kliniek is super. Dokters zijn er super. Ik zou het iedereen aanraden die het ook graag wilt doen en er nog over twijfelt.

Reacties: 1

  1. Beste Maria,

    Ik ben ook van plan lipofilling te doen voor mijn lippen. Op de website staat dat de zwelling enkele weken kan duren. Ivm werk vind ik dit nogal balen. Hoe lang duurde het bij jou?

Geef een reactie


6 − 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Ontzettend blij met het resultaat

Tevreden
    
Kosten behandeling € 205
Naam B
Behandeld op31 oktober 2016
BehandelingFillers | Lipofilling

Hele fijne lip filler ervaring gehad bij Drs. Isabella Savic, en nu genieten van het resultaat. Ik zal zeker weer bij haar terug komen!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Reacties: 1

Geef een reactie


8 + 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Blij!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 400
Naam anoniem
Behandeld op21 juni 2016
BehandelingFillers | Lipofilling

Ik kijk er altijd naar uit om naar Annemarie te gaan. Zij maakt me mooier! De prikjes heb ik er graag voor over. Iedereen in de kliniek is heel vrienlijk, relaxte benadering. Kleine, persoonlijke, mooie, strak ingerichte kliniek. Complimenten! Fijne ervaring!

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 11

Meer

filler

Tevreden
    
Kosten behandeling € 600
Naam Laura
Behandeld op10 december 2014
BehandelingFillers | Lipofilling

Ik ben bij Praktijk voor Injectables geweest voor een lipfiller onder en boven.
Ik ben behandeld met 2cc Princess Volume, dit is in 2 afspraken gedaan om zo het volume goed te kunnen bepalen.

Uiteindelijk heb ik ook mijn neus lip plooi laten behandelen, ook dit is zeer kundig gedaan.

Ik ben zeer tevreden en zal zeker terug gaan naar dr. Meulenaar.

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 13

Meer

Prima resultaat lipvergroting

Tevreden
Kliniek Liquidbeauty
Specialist: N. Smolska
   
Kosten behandeling € 250
Behandeld op6 mei 2014
BehandelingFillers | Lipofilling

1.5 maand geleden ben ik op consult geweest bij natasha. Ik wou graag eerst wat informatie over een lipvergroting. Ze heeft me goed en deskundig te woord gestaan. Ze beantwoorde al mijn vragen die ik had en was niet opdringerig. Een paar dagen later ben ik terug gekomen om het uit eindelijk te doen. Ik had wel wat zwellingen maar dit was voor het meeste gedeelte al na 1 uur verdwenen. Ik kom zeker bij haar terug ik vind persoonlijk zelf als iets goed is bevallen waarom dan niet nog een keer terug. Dus ik ga zeker weer terug als dat nodig is.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 3

Meer

Goed

Tevreden
Kliniek Liquidbeauty
Specialist: N. Smolska
   
Kosten behandeling € 250
Behandeld op4 mei 2014
BehandelingFillers | Lipofilling

Vandaag voor de tweede keer terug bij natasha. Net zo goed gegaan als de vorige keer! Ik kom van ver maar zeker de moeite waard.

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 10

Meer

Fillers

Tevreden
Kliniek Liquidbeauty
Specialist: N. Smolska
   
Kosten behandeling € 150
Behandeld op3 mei 2014
BehandelingFillers | Lipofilling

Hallo, ik zou graag mijn ervaring hier willen plaatsen. Na vele jaren heb ik toch besloten om fillers te laten plaatsen. Ik was hier altijd een beetje huiverig voor je hoort tegenwoordig zulke slechte verhalen en nare dingen. Uiteindelijk ben ik bij beauty clinic gekomen in Den haag. Deze salon is goed bereikbaar de auto kan in de straat geparkeerd worden (wel betaald parkeren) Het station is ook vlakbij, ik woon zelf in delft maar de salon is dicht bij het centrum. Ik ben hier goed en vriendelijk behandeld. Ik had gelijk een goed gevoel. Natasha stelde mij zeer op mijn gemak want dit was voor de eerste keer en was toch wel een beetje bang. Ik ben zeer tevreden met het resultaat het was wel wat opgezwollen maar ik kreeg wat ijs erop en kreeg een kopje thee heb een kwartier nog in de wachtkamer gezeten en ben toen weer naar huis gegaan. De volgende dag was de zwelling weg en ben blij met het resultaat. Kortom deze kliniek heb ik als zeer fijn beschouwen en kom hier zeker weer terug. Absoluut een aanrader. Ik heb trouwens een flyer meekregen dat ik een ipad kan winnen nou wie weet!

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer

Lip opvullen Stylage

Tevreden
Kliniek Liquidbeauty
Specialist: N. Smolska
    
Kosten behandeling € 290
Naam Monique
Behandeld op3 mei 2014
BehandelingFillers | Lipofilling

Afgelopen maand mijn lippen laten opvullen met de filler stylage. Dit is mij zeer goed bevallen hiervoor had ik ergens anders juvederm erin en kreeg hier veel blauwe plekken van. Bij de stylage heb ik helemaal geen last gehad. Uitstekende service zeker voor herhaling.

Geef een reactie


9 − 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer Meer