Geen moment spijt van!

Tevreden
Kliniek MedCentric
Specialist: K.P.Y. van den Dwey
    
Kosten behandeling € 4500
Naam Vanessa
Behandeld op4 december 2015
BehandelingBuikwandcorrectie (mini)

Hoi allemaal ik ben dus Vanessa 31 jaar mama van 3 kindjes voor mij was de keuze heel simpel. Ik dacht al heel lang na over een buikwandcorrectie vanwege de overtollige huid die naar beneden hangde maar ook zowel boven mijn broek uitkwam. Ben nog jong en had geen zin om nog jaren zo rond te lopen. Voelde me niet vrouwelijk meer. Ben 3 keer zwanger geweest en had zwangerschapsdiabetes daardoor is mijn huid behoorlijk uitgerokken geweest ook door het aankomen ik woog op mijn hoogste punt 94 kilo. Ik voelde me niet vrouwelijk of aantrekkelijk en zat heel vaak te huilen werdt er beetje depressief van. Mijn keuze was gemaakt op 16 december 2014 stond de buikwandcorrectie gepland. Die ochtend vol spanning binnen heel nerveus maar dacht ook vandaag ben ik ervanaf. De operatie verliep goed. Mocht na 1 dag al naar huis was wel ff vervelend met 3 kinderen gelukkig heb ik een goede man die thuis was vanwege de kerstperiode die voor me zorgde en het huishouden deed. Heb ooit keizersnede gehad maar dit vondt ik wel ff wat pijnlijker en vermoeiender. Alles verliep vlekkeloos bij me 2 weken later op controle bij de chirurg. Alles zag er goed uit had alleen wel heel veel last van een opgezette buik maar dat zou door het wondvocht komen werdt me verteld. Ik helemaal blij lekker gaan hapje gaan eten met mijn man. Echter de volgende dag gebeurde er wat onverwachts de wond begon vocht te verliezen ben die dag nog naar ziekenhuis gegaan en de wond hebben ze 1 cm opgeknipt.. wat een tegenvaller denk moet dit nou bij mij. Paar dagen later kreeg ik hierbij koorts bleek dat het niet groot genoeg was en daardoor reageerde mijn lichaam hierop. Nogmaals terug naar ziekenhuis waar het tot een 5 cm groot opengeknipt werdt. Hier was ik niet op voorbereid dacht nog langer uit de running met 3 kids thuis hoe ga ik alles voor elkaar krijgen heb gehuild wil je niet weten. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen kheb 3 tot 4 weken met de open wond gelopen 2 maal daags thuiszorg gehad en ik zou het zo allemaal over doen. Op dat moment zit je er ff doorheen je denkt wrm moet mij dat nou gebeuren maar nu een jaar later kben zo trots op het resultaat en de goede zorgen van de Chirurg ook de geruststelling die ik kreeg de periode van de open wond.. Er wordt altijd vermeld dat je zoiets kan meemaken ik dacht ook ahja hoe vaak gebeurd dat nu ik was diegene die bij die paar op zoveel tijd zat. Al bij al mensen als je een ingreep wilt laten doen laat je angst niet toenemen doe het gewoon als je denkt dat jij hierdoor gelukkiger van wordt en meer zelfvertrouwen krijgt. Kheb een lang traject ondergaan ben van 94 kilo naar 76 gegaan voor de operatie na de operatie was er 3 kilo aan huid weggehaald, nu weeg ik 69 ben supertrots op mezelf dat ik al die keuze’s en stappen heb gemaakt het resultaat is verbluffend! Kreeg nooit complimentjes en nu volop ik straal gewoon ik kan gewoon nu strakke jurkjes en topjes aan voordien was het wijde kleding.. Mijn zelfvertrouwen is opgekrikt. Ik hoop voor alle mensen die mijn verhaal lezen dat ze beseffen dat angst ons veel kan afnemen ..wees niet bang heb vertrouwen en streef de doelen na die je wilt! Alles komt uiteindelijk goed 🙂

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


1 + 5 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

zeer tevreden

Tevreden
Kliniek MedCentric
Specialist: M.P.J. Loonen
    
Kosten behandeling € 4500
Naam tanja
Behandeld op12 juni 2015
BehandelingBuikwand plastiek

het reseltaat is geweldig mooie platte buik ben zeer tevreden

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 4

Meer

buikwandcorrectie met liposuctie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 5500
Naam jeeltje
Behandeld op11 september 2014
BehandelingBuikwand plastiek

Na lang sporten en diëten wilde mijn buik maar niet minder worden en ben ik gaan oriënteren op andere mogelijkheden. Via een forum veel goede verhalen gelezen over Dr. van Selms dus bij hem een intake gedaan. deze huis was inderdaad overtollig en ik zou dit alleen wegkrijgen met een Buikwandcorrectie. Na het horen van het bedrag moesten wij eerst even sparen om dit te kunnen doen aangezien het helaas niet vergoed werd. Dr. van Selms is een hele aardige en eerlijke man en dit sprak mij ook zeker aan!
De operatie is helemaal goed gegaan overtollige huid is weg, spieren gereefd en op de flanken liposuctie gedaan.
die spieren reven doet wel veel pijn maar voor de rest viel het me eigenlijk wel mee.

De zorg in het ziekenhuis was ook heel erg goed ik moest 3 dagen blijven.

ben heel blij met mijn buik had de littekens wel wat lager willen hebben en ik heb ondanks de liposuctie toch nog een muffin top gekregen, ik ga eerst nog wat kilootjes (hooguit 5) afvallen en als ze dan nog niet weg zijn mag ik terug komen bij dr. van Selms en gaan we bespreken wat we ermee doen.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 1

Meer Meer

Oktober 2010 ee | Buikwand plastiek

Tevreden
Kliniek Isala Klinieken
Specialist: M. Cromheecke
    
Kosten behandeling € 5900
Naam D.L
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBuikwand plastiek

Oktober 2010 een buikwandplastiek ondergaan en nog geen moment spijt gehad. Ik heb er lang over nagedacht omdat het best een zware ingreep is maar zou het zo weer doen.

Reacties: 1

  1. Ik weet niet of je mijn review hebt gelezen, maar hoe waren de reacties in jouw omgeving.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 10

Meer

Vet op o | Buikwandcorrectie (mini)

Niet tevreden
Specialist: Drs. M.Y. Bos
    
Kosten behandeling € 6500
Naam Schouten
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBuikwandcorrectie (mini)

Vet op oa boven benen en billen laten verwijderen. Vroeg of het ook metbuik kon. Zou niet gewenste resultaat opleveren, zei arts. Kon alleen in combinatie met bwc. Dat wilde ik niet. Maar hij zag nog een optie, mini bwc. Zou klein sneetje worden en ook heel mooi. Niet zoals een totale bwc maar zeer de moeite waard. Niet dus. Ik heb een litteken van ongeveer 25 cm en verder is het heel lelijk geworden. Heb nu een extra richel op maag hoogte erbij. Verschrikkelijk. Ben natuurlijk terug geweest en zelfs de dame die me later op de foto zette zei: nee, natuurlijk krijg je geen mooie buik zonder snijden, maar zoals ik al zei, er was juist wel gesneden. Ze zag dat dus niet eens. Al met al, een hele slechte ervaring, ook met behandeling. Ik mag nu voor 3000 euro een bwc laten doen. Dat geld heb ik nu niet. Ik heb in totaal ruim 6500 euro betaald en ben zeer ontevreden en nog steeds ongelukkig met mijn buik!!!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 7 = 13

Meer

Ik ben b | Buikwandcorrectie (mini)

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3500
Naam K.
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBuikwandcorrectie (mini)

Ik ben bij Boerhaave terecht gekomen via hun website. De website wekte vertrouwen op waardoor ik daar naartoe ging voor mijn buik die ik al lang wilde laten doen. De verpleging is fantastisch!

Reacties: 2

  1. Hallo,

    Ik ga 24 mei voor een mini buikwand en ben erg benieuwd naar je ervaring. Vindt het
    Namelijk erg spannend.. En het resultaat??

    • Ik zou ook wel een minibuikwandcorrectie willen.Ik heb sinds de overgang een hangbuik gekregen, maar Ik durf alleen nog niet.Ik probeer moed te verzamelen.Is het mooi geworden Kim?

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 4

Meer

Ik ben op aanra | Buikwand plastiek

Tevreden
    
Kosten behandeling € 5500
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBuikwand plastiek

Ik ben op aanraden van mijn huisarts naar Dr. vd Weij gestuurd vooreen buikwandcorrectie. Dit heb ik in combinatie met liposuctie van de bovenbuik gehad. Het resultaat is mooi, en ik zou volgende keer weer voor Dr. vd Weij kiezen.

Geef een reactie


5 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 11

Meer Meer

Ik heb e | Buikwandcorrectie (mini)

Tevreden
    
Kosten behandeling € 6000
Naam AB
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBuikwandcorrectie (mini)

Ik heb een combinatie behandeling laten doen. Een borstvergroting en een mini buikwandcorrectie. Ik had na het eerste gesprek al een heel goed gevoel, omdat ik met de chirurg sprak die mij ook ging behandelen. Dat deed mij besluiten het te doen. De kliniek is makkelijk en laagdrempelig. Totaal niet "plastic" en ik voelde me direct op mijn gemak bij de arts, de verpleging en de consulent. Ik heb omdat ik 2 operaties kreeg, overnacht in de kliniek en kon de volgende dag naar huis. Ik was heel bang voor de narcose, maar de anesthesist heeft me nog opgebeld en me gerust gesteld.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 15

Meer

Boerhaav | Buikwandcorrectie (mini)

Tevreden
    
Kosten behandeling € 5150
Naam Clara
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBuikwandcorrectie (mini)

Boerhaave staat goed aangeschreven , dat vond ik belangrijk. Ik heb naast de buikwandcorrectie ook liposuctie laten doen. Speciale dank aan de zeer goede zorgen van dhr Ericson, verpleegkundige. U heeft daar een ' man van goud' aan. Mensen als hij maken het verschil tussen een tevreden en niet tevreden patient

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 6

Meer Meer
12