Striae combinatie behandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 500
Naam Marit
Behandeld op14 augustus 2015
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

Hele fijne ervaring, aardige arts die het probeert zo pijnloos en prettig mogelijk te maken. Ben ook erg tevreden met het resultaat.

Geef een reactie


4 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer

Ik zie eindelijk resultaat!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 950
Naam S.
Behandeld op4 mei 2015
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

Het duurde een paar maanden voordat ik echt het resultaat zag, maar nu ben ik erg blij dat ik de behandeling heb gedaan en heb doorgezet. De behandeling is redelijk pijnlijk, maar door de verdovende crème en door dit in te pakken met folie heeft de pijn wel verzacht.

Reacties: 1

  1. Hoe oud en waar waren he striaes. En als je de rresultaat met procenten zou uitleggen hoeveel procent verbetering zie je ??

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 1

Meer

striae behandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1100
Naam Suzanna
Behandeld op19 mei 2014
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

De ontvangst, uitleg en het op mijn gemak stellen/steunen heb ik als zeer prettig ervaren. Qua pijn viel het af en toe toch tegen maar het was te doen. Ik zou het zeker aan anderen aanraden omdat er zeker verbetering te zien is.

Reacties: 1

Geef een reactie


3 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 0

Meer

Toe | Carboxy therapie tegen striae

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1000
Naam Jolanda
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

Toen ik hier kwam had ik niet veel verwachting omdat mijn striae er al 23 jaar zit. Maar nu naar 4 carboxy behandelingen zie je echt wel resultaat! Na vier maanden moet het nog beter zijn. Het is een aanrader voor iedereen.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Reacties: 1

  1. Liselore Perisutti | Office medewerker van Kliniek Dokter Frodo Gaymans zegt:

    Bedankt voor het plaatsen van uw review inclusief de foto’s! Wat een verschil. Het resultaat zal veel mensen motiveren. Geniet van het resultaat.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 0

Meer

Ik | Carboxy therapie tegen striae

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1000
Naam Pilar
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

Ik ben erg tevreden met mijn ervaring met de carboxytherapie voor mijn striae. Ze hebben heel vriendelijk personeel, het is een mooie kliniek. Ik heb een duidelijk gesprek gehad met Dr. Frodo en ben vooral heel blij met het resultaat.

Reacties: 5

  1. Liselore Perisutti, Office medewerker van Kliniek Dokter Frodo Gaymans zegt:

    Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met het resultaat en erg leuk dat u zo enthousiast bent over ons team. Geniet van het resultaat.

  2. Liselore Perisutti, Office medewerker van Kliniek Dokter Frodo Gaymans zegt:

    Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met het resultaat en erg leuk dat u zo enthousiast bent over ons team. Geniet van het resultaat.

  3. Liselore Perisutti, Office medewerker van Kliniek Dokter Frodo Gaymans zegt:

    Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met het resultaat en erg leuk dat u zo enthousiast bent over ons team. Geniet van het resultaat.

  4. Liselore Perisutti, Office medewerker van Kliniek Dokter Frodo Gaymans zegt:

    Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met het resultaat en erg leuk dat u zo enthousiast bent over ons team. Geniet van het resultaat.

  5. Liselore Perisutti, Office medewerker van Kliniek Dokter Frodo Gaymans zegt:

    Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met het resultaat en erg leuk dat u zo enthousiast bent over ons team. Geniet van het resultaat.

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 8

Meer

Dok | Carboxy therapie tegen striae

Tevreden
    
Kosten behandeling € 600
Naam Rose
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

Dokter Frodo heeft mij vnadaag voor de tweede keer behandeld met carboxy. Ik zit nu op twee behandelingen en zie een kleine verbetering van mijn striae. Na nog twee hoop ik een mooi eindresultaat te hebben.

Reacties: 1

  1. Liselore Perisutti, Office medewerker van Kliniek Dokter Frodo Gaymans zegt:

    Wat fijn dat er al een verbetering te zien is. Bedankt voor het invullen van de review. Geniet ervan!

Geef een reactie


4 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 5

Meer

Ik | Carboxy therapie tegen striae

Tevreden
    
Kosten behandeling € 250
Naam marieke
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

Ik heb al meer dan 20 jaar last van sriae.van mijn knieen tot en met mijn billen lopen ze zowel horizontaal als verticaal.in het verleden heb ik meerdere dingen geprobeerd niks heeft geholpen.in de loop der jaren heb ik meerdere specialisten bezocht,allemaal zeiden ze het zelfde;er is eigenlijk niks aan te doen.per toeval kwam ik bij dr frodo gaymans hij beweerde een zichtbaar resultaat te hebben voor striae,natuurlijk was ik sceptisch,voor en na foto’s tja was dat wel waar.ik heb nu 2 behandelingen gehad en het is nu al meer dan 70% verbeterd!! nog 2 te gaan ik kan niet wachten.lieve lotgenoten blijf niet rondlopen met deze littekens er is echt wat aan te doen ,ik ben het levende bewijs!

Reacties: 1

  1. Liselore Perisutti | Office medewerker van Kliniek Dokter Frodo Gaymans zegt:

    Beste Marieke,

    Per toeval kwam ik deze, al wat oude review, tegen. Ondanks dat wil ik je bedankt voor het schrijven van je ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat je veel mensen hiermee kunt helpen.

Geef een reactie


2 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer Meer

Tij | Carboxy therapie tegen striae

Tevreden
    
Kosten behandeling € 600
Naam Jennifer
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

Tijdens mijn zwangerschap ben ik behoorlijk wat kilo’s aangekomen wat resulteerde in striemen op mijn bovenbenen. Inmiddels ben ik alweer redelijk op gewicht alleen de striemen zijn gebleven. Ik ben nu vier keer bij dokter Frodo geweest, de eerste keer voor een consult en drie keer voor een carboxy behandeling. Waarschijnlijk moet ik nog een a twee keer terug voordat de striemen zijn verdwenen. Tot dusver ben ik erg tevreden met het resultaat.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 14

Meer Meer

Heb | Carboxy therapie tegen striae

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1000
Naam Alicia
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

Heb aan mn zwangerschap een erg lelijke buik overgehouden. Overal scheuren (striae). Erg ongelukkig werd ik er van.. Via via kreeg ik te horen dat door middel van een MTS roller je littekens kon verminderen. Nou, ik ben nu al drie keer behandeld in de Kliniek van Dokter Frodo met de roller en met Carboxytherapie en mijn striae is echt al zoveel minder geworden! Nu nog een keer te gaan. Helemaal weg gaat het nooit meer ben ik bang, maar ziet er veeeel beter uit!

Reacties: 1

  1. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent met het resultaat. Met de MTS Roller kunnen littekens sterk verminderd worden.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 1

Meer

Doo | Carboxy therapie tegen striae

Tevreden
    
Kosten behandeling € 600
Naam Marleen
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingCarboxy therapie tegen striae

Door mijn zwangerschap, vijf jaar geleden, heb ik striae op mijn buik gekregen. Om deze te verminderen onderga ik carboxytherapie bij dokter Frodo.

Ik heb nu een van de vier behandelingen gehad en tot nu toe zijn is het resultaat verbazingwekkend!
Mijn striae zijn dunner en mijn buik is strakker!
Ik ben zo blij, Ik worstel al vijf jaar met dit probleem en heb echt alles uitgeprobeerd!
Ik kan niet wachten om te zien hoe het resultaat is als ik al mijn sessies heb gehad.

Het doet trouwens wel een beetje pijn. Geen blijvende pijn, maar een branderig gevoel. Zo de moeite waard!

Reacties: 4

  1. Hoi marleen
    Heb je misschien een foto van het eindresultaat
    Ik heb zelf namelijk ook striemen gekregen op mijn buik en zij tijdens mijn zwangerschap
    En zit al een tijdje te twijfelen of ik wel zo een behandeling wil maar
    Ik ben bang dat het geld verspilling is

    Groetjes myriam

    • Hoi Myriam, ik lees net op ietsmooier dat je een striae behandeling bij Dr. Frodo kunt winnen! Als je het nog niet gedaan hebt is dit wellicht een kans! Staat ook op facebook.

  2. Beste mensen,

    Wat een mooie ervaringen allemaal!. Al een jaar of 15-20 zit mijn gehele kont onder de striae. Het zijn witte lelijke strepen. Ik schaam me er enorm voor, vooral in de zomer, aan het strand of zwembad. Het is echt een obstakel voor me. Ikzelf heb een gekleurde huid, ben van Hindoestaanse afkomst maar ben vrij licht van kleur voor een Hindoestaan.

    Kan mijn huidtype ook goed behandeld worden met de carboxy therapie. Het is mijn wens om hieraan geholpen te worden maar ben zo bang dat ik straks duizenden Euro’s verder ben, zonder resultaat.

    Groetjes,
    Savitrie

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 3

Meer