Aanrader!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 500
Naam Rianne
Behandeld op19 november 2018
BehandelingFillers | Juvederm

Zo blij met het natuurlijke resultaat! Dr. Frodo heeft 1 ml verdeeld over beide kanten en het resultaat is prachtig! mijn ogen staan weer ´open´ Aanrader!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 7

Meer

Liever niet

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 800
Naam Nicole
Behandeld op14 september 2018
BehandelingFillers of Lipofilling

Dubbele prijs voor een matige resultaat.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 10

Meer

Dr. Frodo always gives me exactly the result I ask for and want

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Anonymous
Behandeld op3 september 2018
BehandelingFillers | Juvederm

I have been visiting the clinic for nearly 5 years and have found it to be excellent. The staff are all very helpful and attend to your every need from the moment to you walk in. All treatments are clearly explained step by step. Dr. Frodo always gives me exactly the result I ask for and want. he is also friendly and makes patients to feel very comfortable and at ease.

Geef een reactie


1 + 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer Meer

Het resultaat van mijn filler behandeling is spectaculair

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1700
Naam Hetty
Behandeld op20 juli 2018
BehandelingFillers | Juvederm

Het resultaat van mijn filler behandeling is spectaculair. Ik ben er ontzetten blij mee. Ik ben er ontzettend blij mee. Mensen in mijn omgeving maken ineens weer complimenten over hoe gelukkig en stralend ik er uit zie. De behandeling en begeleiding in de kliniek is heel prettig en professioneel, je krijgt alle aandacht.

Geef een reactie


1 + 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

Resultaat was geweldig

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1650
Naam Sarah de Grunt
Behandeld op19 april 2018
BehandelingFillers | Restylane

Fijne relaxte plek, goede verzorging, rustige duidelijke intake. Ik had een hoop vragen en twijfels en na het eerste gesprek was ik goed geïnformeerd. Behandeling zelf was pijnloos en fijn ontspannen. Tikkie napijn gehad van de fillers, resultaat was geweldig.

Geef een reactie


8 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 6

Meer Meer

Een super fijne ervaring

Tevreden
    
Kosten behandeling € 850
Naam Indy Soolsma
Behandeld op21 februari 2018
BehandelingFillers | Juvederm

Ik heb een super fijne ervaring gehad bij mijn eerste behandeling in deze kliniek. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde dat er echt de tijd voor mij werd genomen en mijn vragen eerlijk werden beantwoord. Uiteindelijk super mooi en een natuurlijk resultaat behaalt, waardoor ik zeker blijf terug komen.

Geef een reactie


8 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 14

Meer

Hele slechte ervaring

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 200
Naam Marie
Behandeld op9 februari 2018
BehandelingFillers | Juvederm

Fillers in mijn lip op een hele rare en ontevreden ervaring uitgemond ( letterlijk en figuurlijk). Na de eerste behandeling fietste ik al weg met behoorlijk wat vraagtekens. Ik had namelijk tot op 2 keer toe moeten aangeven dat mijn bovenlip scheef in verhouding was gespoten en op 1 moment was dr. Saphiro bijna van plan de verkeerde kant van mijn lip weer extra bij te spuiten omdat ze duidelijk niet op aan het letten was. Gelukkig kon ik op tijd zeggen dat het de andere kant van de lip was die iets extra nodig had. Ook spoot ze aan de ene kant echt in de liplijn en in de andere kant gewoon in het midden van de lip.
Wat ook heel vreemd is, is dat als ik een filler behandeling koop van 1ml en ik vraag of dit verdeeld kan worden in mijn bovenlip en mijn lachrimpels (zoals ik al aangaf eerder te hebben gehad en heel natuurlijk eruit zag) en er blijkbaar nog 0,25 overblijft. Ik betaal 200 euro wat voor mij heel veel geld is en ook gebasseerd is op de 1ml.

Vervolgens spuit Saphiro in mijn bovenlip en lachrimpels en laat ze het resultaat zien. Ik zeg dat mijn lip wat scheef staat waarop ze zegt, oja ik zie het en vervolgens met haar naald bijna weer prikt in de verkeerde kant van de lip. Daarna kom ik na 15min weer terug de behandelkamer in omdat mijn lip nu alsnog toch niet symetrisch is. Saphiro erkent dit weer en spuit weer meer in mijn lip. Achteraf logisch dat hier teveel in is gespoten na 2 keer nog proberen de lip symetrisch te maken, na al gevuld te hebben!

Lijkt mij dan dus dat de afspraak van 0,5 in lip en 0,5 in lachrimpels al niet klopt. Want als er eerst evenveel in mijn bovenlip en lachrimpels is gespoten, en er vervolgens 2x extra in mijn bovenlip wordt gespoten… Is dit al extreem scheef. En alsnog schijnt ze dus daarna nog 0,25 over te hebben gehad…

Want als ik daarna ( na een week) mail dat ik wil terugkomen, spuit ze nog het restant van 0.25 in mijn onderlip en rimpel onder kin om de boel wat gelijk te proberen te maken. Maar al tijdens het fietsen naar huis voel ik dat er helemaal geen zwelling is en er nauwelijks een filler in lijkt in te zitten. Blijkbaar vooral gezwollen door de Emla verdovende zalf die zoals Saphiro zelf vertelde ook al een zwellend effect heeft.

Ook het feit dat mijn bovenlip helemaal niet meer de vorm heeft die hij eerst had maar nu alleen in het midden dikker is geworden en iedereen opeens extreem opvalt is voor mij echt een verminking. En als ik dan terug kom in de hoop dat ze deze blamage kan oplossen, blijkt er zo extreem weinig in mijn onderlip te zijn gespoten dat er geen enkel verschil zichtbaar is.
En het bericht dat ik zelf de fillers in mijn bovenlip nog kan verschuiven is ook erg onprofessioneel gezien een client overal wordt verzocht niet aan de fillers te komen de eerst 48 uur.

Al met al vind ik dit een hele rare behandeling geworden en ben ik erg ontevreden. Ik ben totaal niet van het zeuren en klagen maar dit is een behoorlijk precieze behandeling die perfect moet worden uitgevoerd en ben geschrokken van de wijze waarop dit is gebeurd.
Nu komt het er dus gewoon op neer dat u mij afwimpelt met het feit dat ik dit zo wilde, maar het is eenfeit dat er gewoon teveel in mijn bovenlip is gespoten doordat er 2 keer extra is bijgespoten om de symmetry te fixen.
200 euro is voor mij een hoop geld en terug moeten komen voor het proberen recht te trekken van de behandeling is ook extreem vervelend dus dit doe ik niet om er een extra slaatje uit te slaan. IK ben gewoon heel verdrietig met dit resultaat.

Reacties: 1

  1. Beste Marie,

    Wij zijn niet de kliniek waar over dit gaat. U hebt onder de verkeerde kliniek geplaatst. Wij hebben geen dokter Saphiro en kennen dit verhaal niet. U bedoelt wellicht een kliniek uit Amsterdam? Wij zitten in Utrecht en heten Crown Beauty Centre. Graag uw beoordeling onder de juiste plaatsen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 12

Meer

Liquid Facelift

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1425
Naam Monique
Behandeld op31 januari 2018
BehandelingLiquid facelift

Fantastisch natuurlijk resultaat! Nu een meer uitgerust en ontspannen frisse uitstraling.
Ook de rimpels van de bovenlip ‘gladgestreken’. Geen opgevulde lippen, waar ik bang voor was, maar meer steun en stevigheid en dat ziet er top uit. Annemarie weet precies wat ze doet en daar is het resultaat ook naar. Ik ben superblij!

Geef een reactie


3 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer