Geen resultaat na facelift + lipofilling

Niet tevreden
Specialist: Drs. H. Wilmink
    
Kosten behandeling € 9750
Naam teleurgesteld
Behandeld op3 oktober 2017
BehandelingFacelift behandeling

Facelift plus lipofilling laten doen voor bijna 10.000 euro.
Resultaat niet zichtbaar.
Wat bijna niemand weet :
Arts heeft inspanningsverplichting en géén resultaat verplichting wat de arts een vrijbrief geeft .
Hij heeft geopereerd ( inspanningsverplichting ) , mislukt het, jammer dan…want garantie ( resultaatverplichting ) is er niet.
Helaas kwam ik daar achter toen het te laat was.
10.000 naar de haaien.

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 5

Meer

Grote, rode littekens boven wenkbrauwen

Tevreden
   
Naam Ooglidliftspieren ingekort
Behandeld op30 mei 2016
BehandelingVoorhoofdslift / Wenkbrauwlift

Na ruim 4 jaar loop ik nog steeds met 2 grote littekens boven mijn wenkbrauwen, ze lopen 1 centimeter boven mijn wenkbrauwen mee op mijn voorhoofd. daarnaast zijn ze rood, jeuken nog soms en geven ook nog weleens een klein wondje. Daarnaast heb ik soms moeite om de ogen goed gesloten te houden tijdens het slapen. Dat zorgt dan weer voor hoofdpijn. Operatie is uitgevoerd door drs. Van den Broecke , toen werkzaam in het inmiddels gefuseerde Leidse Diaconessenhuis.

Geef een reactie


1 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

1,5 jaar geleden heb ik | MACS-lift

Niet tevreden
Kliniek Hoff kliniek
Specialist: Dr. J.L. Hoeyberghs
    
Kosten behandeling € 3600
Naam Mevr anoniem
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingMACS-lift

1,5 jaar geleden heb ik een macs lift ondergaan. Op advies van een vriendin ben ik naar de Hoffkliniek te Maaseik gegaan. Ik wilde graag een strakkere kaaklijn. Hierop is niets aan te merken. Mijn kaaklijn is absoluut strakker. Over de nabehandeling ben ik niet tevreden. Omdat mijn gezicht aan 1 kant ontzettend ging opzwellen en er pus uit de wonden kwam ben ik een week eerder dan de originele afspraak op controle geweest. Zijn assistente Caroline was niet aanwezig. Dr Hoeyberghs was zichtbaar gerirriteerd. Toen hij vroeg of ik alleen was en wist dat er niemand op mij wachtte barste hij los. Hij begon zelfs te schreeuwen, omdat ik zijn extpertise niet serieus nam. Ik moest harder worden. De pus en de zwellingen waren normaal schreeuwde hij. Dr Hoeyberghs heeft een paar hechtingen verwijderd en huilend van de schrik en zijn geschreeuw heb ik zijn praktijk verlaten. De rest van de hechtingen heb ik er zelf uit gehaald.. Nogmaals, de kaaklijn ziet er heel goed en strak uit. Echter heb nog steeds pijn aan de oren. Een soort prikkelend dood gevoel. Erg vervelend, vooral als je in de kou loopt doet dit pijn. Ook mijn linker oorlel is misvormd. Er zit een dikke verticale litteken in het begin en het midden van mijn oorlel en de lel is vastgenaaid. ( zie foto) Oorbellen kan ik niet meer dragen. De rechter oorlel is prima, maar mijn haar opsteken zit er niet meer in. Ik heb een second opinion gevraagd en zij gaven mij het advies terug te gaan. Nooit ga ik meer terug naar deze kliniek. Ik had mijn 3600 euro beter aan een andere kliniek kunnen besteden. Ik heb ook geen enkele excuses ontvangen voor van Dr Hoeyberghs. Dan had ik mogelijk ook dit review niet geplaatst. Hier is klant geen koning/in.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 5 = 2

Meer

I have a very | S-lift (mini lift)

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1800
Naam Green Li
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingS-lift (mini lift)

I have a very pleasant experiences with dokter Frodo for Juvederm injection. The treatment was within half an hour but has made a big difference on my cheek. Thank you very much and I will definitely come back whenever I need the treatment again.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 8

Meer Meer

Ik heb in het begi | Voorhoofdslift

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4750
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingVoorhoofdslift / Wenkbrauwlift

Ik heb in het begin van het jaar een endoscopische voorhoofdslift met tissue col laten doen. Het mooie van endoscopisch lift is dat je nauwelijks litteken vorming hebt. Tissue col betekent een soort lijm om na de operatie de huid goed op het weefsel te plakken. Het is echt heel mooi gedaan. Aanrader voor iedereen die plastische chirugie overweegt.

Geef een reactie


8 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1

Meer

Ik heb bij d | Facelift behandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4050
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFacelift behandeling

Ik heb bij de Boerhaave kliniek (dokter van der Weij) een facelift laten doen, of zoals zij het noemden een MACS lift. Daarbij wordt zowel de huid als de onderliggende spiertjes gelift. Ik ben ongelooflijk blij met het resultaat. Ook de prijs / kwaliteit verhouding bij Boerhaave vond ik heel sterk.

Geef een reactie


6 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Na verschillende klinie | MACS-lift

Tevreden
Kliniek
    
Kosten behandeling € 5250
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingMACS-lift

Na verschillende klinieken te hebben bezocht, hebben mijn man en ik gekozen voor EMC Bosch en Duin. Mijn eerste kennismaking met het EMC heb ik als heel prettig ervaren. Het voelde daar zeer vertrouwd en er werd goed gelet op de leeftijd, zodat men er niet uit zou gaan zien als een Barbie. Bij het EMC voelde en zag er allemaal heel professioneel uit.
Ik ben geopereerd aan een macslift en een boven ooglidcorrectie. Voor mij is het mee gevallen, ik dacht bont en blauw te zien maar dat was bij mij helemaal niet zo.
Na de ingreep heb ik weinig last gehad, het was natuurlijk goed ingepakt maar het was verrassend dat ik zo weinig pijn had. De verpleegsters waren zeer zorgzaam. Twee dagen na de operatie werd ik gebeld hoe het met mij ging. Dat gaf mij een goed gevoel, je bent hun patiënt en geen nummer.
Het resultaat mag gezien worden, ik ben er zelf blij mee. Bij de eerste controle gingen de draadjes van de oogleden eruit. Daarna kreeg ik een verkoelende gezichts behandeling, dat voelde prettig en ontspannen aan.
De volgende controle was om de draadjes van de macslift eruit te halen. Toen dat gebeurd was kreeg ik een lichte gezichtmassage en een verkoelend masker. Een relaxed gevoel voor mijn huid.
De reacties zijn leuk: ‘Wat zie jij er goed uit’, ‘Wat zie je er stralend uit’, ‘Ben je met vakantie geweest ?’, ‘Je ziet er zo uitgerust uit’. Dat is natuurlijk fijn om te horen voor een vrouw.
Ik ben geopereerd door Drs.P.J.M.A. Brewaeys, een zeer rustige arts met een duidelijke uitleg, over wat wel en niet kan / bij je past. Een arts die vertrouwen uitstraalt. Zo heb ik het ervaren, wanneer ik nog eens zou besluit en om een correctie te laten doen, dan zou ik het prettig vinden om weer door Drs.P.J.M.A. Brewaeys behandeld te worden.

Geef een reactie


3 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Een arts (!) m | S-lift (mini lift)

Tevreden
Kliniek
Specialist: R. van Raath
    
Kosten behandeling € 4000
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingS-lift (mini lift)

Een arts (!) maakte mij erop attent dat ik een kippenonderkinnetje had en door de huid bij mijn oren om hoog te trekken zag ik er zeker 5 jaar jonger uit!Vanaf dat moment bleef ik zo naar mijn gezicht kijken. Een goede vriendin had haar borsten laten vergroten bij Ron van Raath in Leusden. Dit was prachtig gedaan. Ik heb hier een S-lift laten doen en was en ben ontzettend tevreden met het resultaat. Geen tot nauwelijks napijn, wel ongemak omdat ik erg lang niet op mijn zij heb kunnen slapen. Ik heb een weekje rustig aan moeten doen maar dat was het enige. Klein kritiekpuntje over de kliniek, ze lieten me veel langer in de wachtkamer wachten dan de afgesproken tijd voor de behandeling. Dit was echt niet leuk want je bent toch zenuwachtig. Voor de rest: top!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 8 = 9

Meer