Natuurlijk mooi

Tevreden
Specialist: Drs. Lidy Knigge
    
Kosten behandeling € 300
Naam Amy
Behandeld op19 juli 2018
BehandelingBotox | Botox

Lidy is een enorm hartelijke vrouw die je op je gemakt laat voelen en je helpt je natuurlijke schoonheid te behouden en je nog mooier te maken of zon natuurlijke mogelijke manier.
Ik voel me altijd zo mooi als ik de behandeling ben ondergaan zonder er “nep”eruit te zien.
Dank je Lidy ..jij laat mij stralen!

Geef een reactie


2 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Botox en wallen opvullen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1000
Naam Priscilla
Behandeld op22 juni 2018
BehandelingBotox | Botox

3 zones Botox dysport en wallen laten opvullen met 1 ml hydralonzuur prachtig resultaat zeer kundige arts..

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 3

Meer

Dikke aanrader betaalbaar mooier voor de botox behandeling

Tevreden
Specialist: Drs. Avi Roopram
    
Kosten behandeling € 99
Naam Lieke Bergen
Behandeld op14 maart 2018
BehandelingBotox | Azzalure

Erg tevreden over Betaalbaar Mooier in Eindhoven. Normaal gesproken ben ik niet zo van het schrijven van reviews maar ik wil graag mijn ervaring met jullie delen. Ik ben nu ruim 2 weken geleden geholpen door dokter Avi voor mijn eerste botox behandeling, wat een fijne arts. Werd goed geïnformeerd over de behandeling en wat mij te wachten stond. Het viel echt reuze mee en het resultaat is toppie. Ik kom binnenkort terug om mijn lippen op te vullen 🙂

Geef een reactie


2 + 7 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Botox

Niet tevreden
Specialist: Gor Khatchikyan
    
Kosten behandeling € 150
Naam Anoniem
Behandeld op28 september 2017
BehandelingBotox | Botox

Via Groupon heb ik een aanbieding gezien 150 euro voor 3 zone botox behandeling. Vond dit opvallen duur. Vervolgens heb ik research gedaan naar het bedrijf, echt is informatie over het bedrijf slecht te vinden via internet. Heb besloten het bedrijf te gaan bellen. Kreeg een vrouw aan de telefoon met gebrekkig Nederlands. Vervolgens heb ik gevraagd voor een consult gesprek en eventueel een behandeling. Dit zou ze me per mail sturen. Via mail kreeg ik een aantal datums waarin ik uit mocht kiezen welke dagen mij het beste uitkwam. De "kliniek" heeft openinstijden tot en met 22:00. Ik krijg een datum en tijdstip waarin staat dat ik welkom ben om 21:00. Dit heeft me doen denken! Hoe kan je nou binnen 1 uur een consult gesprek voeren en eventueel de behandeling? Vervolgens heb ik de volgende dag nogmaals gebeld naar de "kliniek". Weer hetzelfde vrouw met haar gebrekkig Nederland genaamd Laura. Het was zo moeilijk om het probleem kenbaar te maken. Ze begree niet waar ik het over had. Met pijn en moeite heb ik me toch verstaanbaar kunnen maken, en ze gaf aan dat ze alleen voor de botox behandeling een afspraak had gemaakt terwijl ik al vaker heb geroepen dat ik eerst een consult gesprek wil. Tevens wat ik vergeet te melden is, zodra ik "Laura" aan de telefoon heb, wordt er continu gezegd dat ik geen Groupon voucher moet kopen. "Je kan namelijk voor hetzelfde bedrag bij ons in de kliniek terrecht" en ja ze hebben een pinautomaat, niet te vergeten. Ze zou kijken naar een alternatief datum met meer tijd voor een gesprek. Dag laten stuur ik het kliniek een mail, om te vragen wat de naam is van het desbetreffende arts. Ik ontvang de naam van de arts en ga op research uit. Arts is nog in opleiding, is nog maar 26 jaar uit (weinig tot geen ervaring). Al met al heb ik besloten niet in zee te gaan met deze "kliniek" vind het erg chaotisch. En heb het vermoeden dat ze niet volgens de officiele richtlijnen werken.

Reacties: 1

  1. Beste “anoniem”,

    Wij vinden het ontzettend jammer dat u op deze manier reageert. Uiteraard zullen wij niet meedoen aan modder gooien en om u te beschermen zullen we ook niet uw berichten aan ons (veelvuldig) openbaar maken. Als u de moeite heeft genomen om in uw niet gebrekkige Nederlands zo’n reactie te schrijven, was het eerlijker geweest te vermelden dat u niet meer welkom was bij ons (wat u schriftelijk heeft ontvangen). Dat is namelijk iets anders dan dat u besluit niet in zee te gaan met ons. Na uitgebreid uitleg en informatie, na meerdere data voorstellen en u netjes te woord staan was de maat namelijk vol nog vóór u langs kon komen. Dit omdat we niet graag gestalkt worden. Wij wensen de collega’s veel sterkte en voor u hopen wij oprecht dat u zult vinden wat u zoekt.

    Met vriendelijke groeten,

    Crown Beauty Centre

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 4 = 8

Meer

Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam An
Behandeld op27 september 2017
BehandelingBotox | Botox

Ik kom al jaren bij Annemarie in de kliniek en wat daar zo prettig aan is is dat je precies krijgt wat bij jouw gezicht past.. De hoeveelheid Botox word afgestemd op wat mooi en natuurlijk is .. daarbij word naar het gehele oog gekeken dus ook de kleine lijntjes onder het oog.. Annemarie adviseerd om daar om de zoveel maanden een druppeltje te spuiten zodat het gehele oog er mooi en fris uit blijft zien.. met als resultaat een mooi uitgerust gezicht.. Ik kan niets anders zeggen dan dat het een hele fijne kliniek is met een warme uitstraling en fijn ontvangst..

Geef een reactie


4 + 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam Linda
Behandeld op22 september 2017
BehandelingBotox | Botox

Vandaag weer mijn botox laten doen, ik kom al jaren bij Annemarie en ik vind het heerlijk om hier te komen. Annemarie neemt altijd de tijd voor me en ze is super deskundig. Hiervoor naar verschillende andere klinieken geweest en daar hebben ze een aantal keer mis geprikt bij mij. Maar sinds ik bij Annemarie kom, gaat het altijd goed! Ik wil nooit meer anders.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 0

Meer

Botox

Tevreden
    
Kosten behandeling € 57
Naam Petra
Behandeld op20 september 2017
BehandelingBotox | Botox

Ik vertrouw Frodo. Hij zal me nooit een advies geven dat niet bij me past. Bij Frodo is less is more. Geeft altijd duidelijke uitleg. Is ook realistisch over het te verwachten resultaat van de behandelingen. Dat is de reden dat ik hier al jaren kom. Prettige sfeer.

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 7

Meer

Botoxbehandeling frons

Tevreden
    
Kosten behandeling € 225
Naam carien
Behandeld op28 juni 2017
BehandelingBotox | Botox

Ik wilde nooit iets aan mijn gezicht laten doen, was er ook een beetje bang voor. Maar ik heb het toch gedaan en wat ben ik er blij mee. Geweldig arts. Goed behandelingsplan. Fijne kliniek, gaan echt voor het totaalplaatje. Ze denken mee, zijn vriendelijk en de sfeer is er heel erg goed.

Geef een reactie


9 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 13

Meer

Botox + fillers

Tevreden
    
Kosten behandeling € 800
Naam Jose
Behandeld op31 mei 2017
BehandelingBotox | Botox

De combinatie van gewichtsverlies en ouderdom zorgen voor minder volume en zichtbare rimpels. Op advies van Frodo minder botox rond de ogen en opvullen van slapen met fillers. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Nu heb ik nog steeds mijn eigen gezichtsuitdrukkingen en rimpels rond de ogen, echter een veel frissere blik en minder ingevallen. Ik zie er meer ontspannen en minder moe uit. Het ontvangst is altijd prettig, er wordt goed naar mij geluisterd en de behandelingen hebben een mooi en heel natuurlijk resultaat.

Geef een reactie


1 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer Meer

vrolijkere blik

Tevreden
    
Kosten behandeling € 115
Naam Melanie
Behandeld op17 maart 2017
BehandelingBotox | Botox

Dokter Els weet wat mooi is op natuurlijke wijze en daarom rijd ik zelfs wat verder voor haar kliniek.
Ook met regelmaat leuke aanbiedingen zodat je er voor de vakantie of feestdagen weer goed uitziet.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 4 = 12

Meer