PlexR

Tevreden
    
Kosten behandeling € 700
Naam Mevrouw K
Behandeld op9 december 2017
BehandelingLamp of laser

Ik heb dit jaar een plexR behandeling laten doen bij betaalbaarmooier. Ik heb eerst telefonische contact gehad en de kosten zouden voor de kaaklijn 400 euro zijn. Toen ik voor de behandeling daar was werd mij verteld dat het 700 euro zou worden omdat een groter gebied behandeld moest worden. Ik twijfelde en wilde er van af zien. Ik ben toen toch overgehaald ik zou echt resultaat zien enz. ( ik was toen weer in de wachtruimte en werd overgehaald door een andere arts) De behandeling opzich viel mee. Maar de hersteltijd was erg lang. Zeker wel een paar maanden voor de rode strepen weg waren. Maar ik had helemaal geen resultaat. Dus erg teleurgesteld. Ik heb weer contact opgenomen en ben er weer op locatie geweest. In eerste instantie kreeg ik aangeboden om de tweede behandeling voor de helft te laten doe dus 350 euro. Ik was het hiet niet mee eens want ik had al 700 euro betaald en 0,0 resultaat. Toen kon ik de tweede behandeling gratis krijgen. Maar de hersteltijd van plexR is erg lang en bij de kaaklijn heb je geen resultaat, bij mij in iedergeval niet. Ik zou er nog over denken. Na maanden ben ik ergens anders geweest een behandeling laten doen van 185 euro hersteltijd korter en wel resultaat. Maar die behandeling biedt betaalbaarmooier ook. Waarom boden ze dat in het begin niet aan??? Ik heb er geen verstand van had wel info kunnen gebruiken. Het lijkt dat het alleen maar om geld verdienen gaat. Echt jammer. Ik ben echt teleurgesteld omdat ze zelf met een betere goedkopere behandeling ( aqualyx) hadden moeten komen. teleurgesteld heeft me veel geld gekost en dat had dus niet gehoeven.

Reacties: 3

 1. Beste mevrouw K,

  Vervelend dit te lezen. Wilt u me een mail sturen met uw naam zodat ik kan kijken wat er speelt? Aqualyx is al geruime tijd verboden in Nederland, dus dat is sowieso een reden waarom we het niet aanbieden. Ook apart dat Aqualyx de oplossing zou zijn want plexR is om teveel vel weg halen en Aqualyx om vet weg te halen. Ik herken dit verhaal niet,maar ik wil graag voor u kijken wat er speelt.

 2. Hallo,
  Bedankt voor uw reactie.

  Aqualyx was verboden maar is weer terug. Hoe het precies zit weet ik ook niet. Maar het is gebeurt in een erkent kliniek in Nederland. PlexR had veel meer bijwerkingen en ook veel langer. Het is veel duurder en geen resultaat. Daar zit mijn frustratie. Je gaat naar een kliniek om resultaat te zien van een probleem zone, en als je geen resultaat ziet dan is het zonde van je geld. Ik geloof ook wel dat Plexr bij de oogleden wel resultaat kan geven. Maar bij de kaaklijn zeker niet. Niet bij mij.

  groetjes mevr K

  • welke kliniek doet aqualix ? ik heb dezelfde ervaring met coolsculpting, tot nu toe nul effect, en ik lees zoveel enge dingen over plexr dat ik het niet meer durf. idem mbt hifu , ik heb nu meer rimpels dan er voor en het deed echt wel zeer. zijn er nog andere oplossingen voor verstrakking van de huid en aanmaken van collageen ? plexr is dus geen goed idee, wellicht cold lazer ?

Geef een reactie


4 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer

Oksels laseren bij Change laserclinic

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 20
Naam Pauline
Behandeld op7 november 2017
BehandelingLamp of laser

Zonde van je geld. Ik weet niet of het overal zo is maar ik heb bij Change iets van 12 behandelingen gehad (oksels) en het haar zit er nog steeds. Soms na een behandeling was het weg, en dan ineens zaten er weer haartjes. Tis misschien wat zachter en groeit wat langzamer, maar net zoveel en net zo donker als voorheen. En als je zacht haar gaat scheren worden t gewoon weer harder haartjes. Echt zonde zonde zonde van je geld. Doe het niet. Ik scheer nu weer gewoon. Dat is volgens mij niet de bedoeling na 12 behandelingen… mij werd geadviseerd om de nieuwe laser te proberen. Nee helaas kon Change laser clinic mij daarin niet tegemoet komen, ondanks mijn ontevredenheid. Kost “maar” ruim het dubbele per behandeling. Ik vind het geen goede service dat zij mij na 12 behandelingen zonder resultaat, adviseren om op eigen kosten hun “nieuwe” laser te proberen voor dubbele kosten.
Voor mij geen Change laser clinic meer.

Reacties: 1

 1. Wat een gek verhaal mij is verteld tussen de 8 a q0 maar kan meer zijn xus daar ga ik dan ook vanuit. En volgens mij hebbem ze pas sinds een jaar xie nieuwe laser en dan is het toch logisch dat ze die dan aanrader als je zelf niet tevreden bent. En wat is duur 35.- maar wel gladde oksels ik ben wel tevreden netzoals vele familie leden die ik hier naartoe gebracht heb!

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer Meer

Plexr bovenoogleden

Tevreden
    
Kosten behandeling € 200
Naam Joke
Behandeld op28 november 2016
BehandelingLamp of laser

Ik twijfelde in eerste instantie over de behandeling omdat ik huiverig was voor de pijn en het eindresultaat. Uiteindelijk was het resultaat boven verwachting goed! Lichte pijn heb ik wel gehad maar ik vond al gauw manieren hoe ik dit kon verhelpen. Bovendien zijn de gesprekken met Dokter Meulenaar altijd erg gezellig, hierdoor voel ik me op mijn gemak.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 2 = 9

Meer

Soprano laser behandeling geen resultaat

Tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 350
Naam H
Behandeld op30 maart 2016
BehandelingLamp of laser

Soprano haar laser behandeling niks verbetert, geen verschil te zien. Zelfs niet met mijn zwarte haren. Ook utrecht was ineens gesloten en moest ik telkens naar Laren op en neer. Van de ene behandelaar mocht het ineens niet meer rondom mijn ogen en de ander weer wel. Mij is helaas nooit verteld tijdens mijn consult dat 3% van de klanten dus niet kan reageren op de behandeling, ik ben dus het geval. Weggegooit geld.

Geef een reactie


9 − 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer Meer

change staat voor resultaat en kwaliteit

Tevreden
   
Naam kristina
Behandeld op25 november 2015
BehandelingLamp of laser

Ondertussen heb ik 6 behandekingen gehad bij Change (benen, oksels en bikini). de lasers geven meer dan het gewenste resultaat, ik ben erg tevreden. mijn specialist angelique is erg professioneel, open en geeft altijd de goede informatie. staat altijd klaar om afspraken in te plannen en te wijzigen en komt de klant altijd tegemoet. een aanwinst voor change! ik zou change aan iedereen aanbevelen die goede ressultaten verwacht, een professionele houding en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Geef een reactie


8 + 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Lipo laser

Tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 269
Naam Tanya
Behandeld op23 september 2015
BehandelingLamp of laser

Aanbieding van Groupon. Bij introductie werd mij duidelijk verteld dat de behandeling alleen succesvol zou zijn als ik ook zou bewegen en veel water zou drinken. Dit ging mij de eerste 4 a 5 behandelingen goed af en ik zag ook resultaat. Door vakantie etc. Dit helaas niet volgehouden waardoor het resultaat minder is dan gehoopt. Dien dan wel de hand in eigen boezem te steken….. Simone die de behandeling deed is uiterst vriendelijk en heb de behandeling dan ook als erg prettig ervaren.

Geef een reactie


3 + 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Aanrader!!

Tevreden
   
Kosten behandeling € 85
Behandeld op1 juli 2015
BehandelingLamp of laser

Al jaren had ik zwarte haren rond de kin, meerdere keren laten laseren bij een andere kliniek, maar daar kreeg ik pigment vlekken van , dus ik had mij er maar in berust dat ik met een pincet door het leven moest., het maakte mij best onzeker.
Ik wil mijn ervaring graag delen en iedereen die dit probleem heeft naar de laserkliniek Zwolle te gaan, ik ben nu 3 keer behandeld met een speciale laser, zodat ik geen pigment vlekken krijg. Het is geweldig de haren zijn bijna allemaal weg! De pincet zit niet meer in mijn tas, niet meer nodig… Geweldig dit had ik eerder moeten weten. Bedankt Anouk!

Geef een reactie


6 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 13

Meer

Tattoo verwijderen met picosure en picoway.

Tevreden
Specialist: A. Korkmaz
    
Kosten behandeling € 175
Naam Hans
Behandeld op9 februari 2015
BehandelingLamp of laser

Vorig jaar begonnen aan het verwijderen van mijn tattoo. Eerst een gewone laser behandelend in Tilburg. Na 1 keer ben ik gestart met een nieuwe lasertherapie in Eindhoven via de picosure laser. Hier werd beloofd dat ik snel resultaat zou krijgen. Wat ik vooral kreeg was een arm vol met blaren. Ik heb me 2 keer via de picosure laten behandelen en ben toch weer overgestapt omdat ik geen resultaat zag. Nu is er weer een nieuwe lasertherapie die ze picoway noemen. Ik moet hiervoor naar een kliniek in Veldhoven. Ik ben eind december voor het eerst met die picoway behandeld en zie nu al resultaat. Ik hoop er volgend jaar toch echt klaar mee te zijn. Ben erg tevreden over mijn laatste behandeling bij de kliniek.

Reacties: 1

Geef een reactie


2 + 4 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Perfect Laser Hair Removal

Tevreden
Specialist: H.M. Verweij
    
Kosten behandeling € 130
Naam Antigone Roza
Behandeld op29 december 2014
BehandelingLamp of laser

About a decade ago I had electrolysis that caused deep scaring under the chin. Since I began the laser hair treatment I have seen great improvement on the skin and of course the hair has weakened enough to limit the appointments to a couple a year – after the first 8 treatments. The attention required in removing the hair between treatments is also allot easier to handle and hair is never visible while the skin looks better. The decision to look into laser hair removal has been one of the wiser ones taken on the subject.

Geef een reactie


2 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 3

Meer

tattoo op ringvinger

Tevreden
Kliniek Clinic63
    
Kosten behandeling € 99
Naam denise
Behandeld op9 december 2014
BehandelingLamp of laser

ik ben deze week begonnen om mijn tattoo op mijn ringvinger weg te laten laseren, ik heb de behandeling als zeer aangenaam ervaren en er was zelfs een mogelijkheid om de huid van tevoren met verdovingscreme te laten behandelen zodat de behandeling zo pijnloos mogelijk zou zijn.

Geef een reactie


9 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 12

Meer