Liquid Facelift

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1425
Naam Monique
Behandeld op31 januari 2018
BehandelingLiquid facelift

Fantastisch natuurlijk resultaat! Nu een meer uitgerust en ontspannen frisse uitstraling.
Ook de rimpels van de bovenlip ‘gladgestreken’. Geen opgevulde lippen, waar ik bang voor was, maar meer steun en stevigheid en dat ziet er top uit. Annemarie weet precies wat ze doet en daar is het resultaat ook naar. Ik ben superblij!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 4 = 12

Meer

Als je je ergens aan stoort, laat er dan wat aan doen!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1850
Naam A.
Behandeld op4 juli 2017
BehandelingLiquid facelift

Ik ben zeer tevreden met de behandeling en natuurlijk met het resultaat! Ik ben ervan overtuigd dat als iets je stoort, dat je daar iets aan moet doen, en zeker bij een arts/kliniek waar men het gevoel heeft dat er goed naar je geluisterd wordt, met wederzijds overleg.
Dit is absoluut mijn prettige ervaring bij de van Rosmalen Kliniek waar ook de ontvangst en omgeving uitermate prettig zijn.

Geef een reactie


9 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 8

Meer

Fantastisch

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1425
Naam Marianne
Behandeld op12 juni 2017
BehandelingLiquid facelift

Een tijd geleden ben ik door meerdere mensen aangeraden om eens langs Annemarie te gaan, dit omdat mijn gezicht steeds meer begon in te vallen. Ik was gewicht verloren en naarmate ik ouder werd begon het steeds meer te tekenen in mijn gezicht. Eenmaal een afspraak gemaakt bij Annemarie, was het consult erg prettig en ik werd meteen geholpen! Wat een verschil heeft het gemaakt, niet te geloven. Annemarie heeft een heel mooi plan gemaakt en daar zijn we nu helemaal doorheen. Ik krijg ontzettend veel complimenten dat ik er zo ontzettend goed uitzie! Kennissen/vrienden die van niks weten, attenderen mij er allen op dat ik er zo ontzettend goed uitziet. Ik voel me weer lekker in m’n vel zitten en echt zelfverzekerd. Mijn man zei me laatst dat ik weer dat ‘lekkerstuk’ ben waar hij zo verliefd op is geworden! Het heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Zoals Annemarie altijd zegt, ‘ik streef naar natuurlijke schoonheid, geen barbie pop’. Fantastisch!! Elke vrouw wilt toch op deze manier oud worden. En een rimpeltje hier of daar, dat is heel normaal! Ik ben 52, dan heeft elke vrouw dat, maar je hoeft geen ingevallen, oud gezicht te hebben alsof je ziek bent. Ik ben gelukkig, TOP!

Geef een reactie


6 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Twijfel? gewoon doen!!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2250
Naam Koos
Behandeld op23 november 2016
BehandelingLiquid facelift

Ik ben naar Drs. Annemarie van Rosmalen gegaan op aanrader van mijn collega. Ik voelde me echt oud en ik kreeg een hekel aan de spiegel. Ik ben echt verschrikkelijk goed geholpen door mevrouw van Rosmalen, ze stelde me echt op me gemak en ik wou me gewoon weer zelfverzekerd voelen! 2/3 weken na de behandeling was het resultaat al zo mooi zichtbaar! Wat een verschil, wauw! Ik ben zelfs weer begonnen met daten omdat ik me zo zelfverzekerd voel! Iedereen die zich oud en onaantrekkelijk/niet-zelfverzekerd voelt, ga langs bij Annemarie!! het is een tovenaar.

Geef een reactie


7 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Ronduit ge-wel-dig

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1795
Naam Frans
Behandeld op2 november 2016
BehandelingLiquid facelift

Wat een enorm verschil! elke keer als ik in de spiegel keek zag ik een oud, ingevallen gezicht. Ik begon me steeds ongelukkiger te voelen. Een goede vriendin heeft me erop gewezen eens langs te gaan bij de Van Rosmalen Kliniek. Wat een ontzettend vriendelijk personeel en wat is Annemarie uitermate deskundig. Ik wou het meteen goed! Annemarie heeft me aangeraden te beginnen met de liquid facelift voor met structuur en vulling in me wangen. Wat een verschil, ik voel me weer zeker en mensen spreken me aan dat ik er ‘goed uitziet!’.

Geef een reactie


3 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 8

Meer

Mooi resultaat

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2200
Naam Mariska
Behandeld op2 november 2016
BehandelingLiquid facelift

Door het vele hardlopen kreeg ik een wat ingevallen gezicht., regelmatig kreeg ik de vraag of ik moe was. Na de zoveelste keer is dat niet meer fijn om te horen. Op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt bij haar dokter. Bij binnenkomst vroeg Annemarie of ik veel trainde, dit was duidelijk terug te zien in mn gezicht. Dat kon ik beamen. Afijn, lang verhaal kort, ik heb een vervolgafspraak gemaakt voor behandeling en dmv fillers is er meer volume in mn gezicht aangebracht. Het resultaat is mooi en ik ben er erg blij mee. De kliniek en de medewerkers zijn prettig en ik voel me er op me gemak.

Meer

Geweldig

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2500
Naam N.I.
Behandeld op14 juli 2016
BehandelingLiquid facelift

Ben nu een veel vriendelijker kijkende persoon. In de spiegel leek ik op een verdrietige smiley. Vrienden die heel erg vaak zeggen "wat zie je er mooi uit". Deze behandeling maakt dat ik echt ook van binnen me gelukkiger voel. Ik kijk heel regelmatig in de spiegel en denk WAUW!! Een aanrader voor een ieder die jonger en mooier door het leven wil. Ik heb nu de botox frons+hals afgesproken.

Geef een reactie


9 + 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Tevreden klant

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1775
Naam Soraya
Behandeld op30 juni 2016
BehandelingLiquid facelift

Jaarlijks ga ik voor groot onderhoud naar Annemarie. De liquid facelift zorgt ervoor dat ik er goed uit zie en dat ik altijd jonger geschat word. Niemand heeft me ooit gevraagd of ik weleens iets laat doen, het ziet er natuurlijk uit.
Een prettige bijkomstigheid is dat ik ook op straat aandacht krijg zoals dat vroeger ook het geval was. We worden ouder maar we willen natuurlijk wel mee blijven tellen!

Geef een reactie


8 − 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

Geweldige ervaring!

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2125
Naam Hans
Behandeld op29 juni 2016
BehandelingLiquid facelift

De laatste tijd kreeg ik steeds meer de vraag of ik moe was, ik voelde me er ouder door en werd er toch ook wel echt ongelukkig van. Door het vele sporten zag ik dat het vet uit me gezicht verdween. Op advies van een ervaringsdeskundige ben ik bij de Van Rosmalen Kliniek terecht gekomen. Wat een ontzettende verbetering, ik sta er echt werkelijk versteld van! Annemarie, wat een kundige vrouw. Ze weet je goed op je gemak te stellen en streeft naar het mooist mogelijke resultaat waarbij ze dan ook echt de tijd voor je neem. Verder een prachtige kliniek met zeer vriendelijk personeel. Ik had dit veel eerder moeten doen! ik krijg weer zoveel positieve aandacht en mensen spreken me echt aan dat ik er zoveel jonger uitziet. Ik voel me weer zoals vroeger! Geweldig!

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 3 = 4

Meer

Erg tevreden over de V-Soft Lift behandeling

Tevreden
    
Kosten behandeling € 1200
Naam Olivia
Behandeld op24 juni 2016
BehandelingLiquid facelift

In mei heb ik een V-Soft lift behandeling ondergaan. De vorm van mij gezicht ziet er jonger uit. Ik wilde niet direct een operatie ondergaan. Ik ben erg tevreden over Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Er werken fijne mensen en drs. Tom van Eijk stelt je op je gemak!

Geef een reactie


5 + 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

Meer

liquid facelift + botox frons

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2500
Naam Didi
Behandeld op23 mei 2016
BehandelingLiquid facelift

Ik zie zeker verbetering. De lijntjes rond de ogen en de frons zijn minder diep en ook de plooien op wangen en kin zijn minder uitgesproken. Het hele gezicht ziet er wat frisser – minder hangend – uit.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 1

Meer Meer