Afgelopen maa | FUE Stamceltechniek

Tevreden
    
Kosten behandeling € 3400
Naam Gerard
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFUE Stamceltechniek

Afgelopen maanden heb ik me zeer goed ingelezen over haaruitval, haartransplantaties en haarwerken. Nadat was gebleken dat ik last heb van erfelijke haaruitval, heb ik me georiënteerd wat er allemaal mogelijk is. Omdat ik over de jaren heen licht kalend ben geworden en inmiddels 42 ben, heb ik ervoor gekozen geen haargroeimiddelen te gebruiken en alleen de inhammen te behandelen d.m.v. een FUE-haartransplantatie.

Een goede bekende van mij had positieve ervaringen met Hairplus en een prachtig en natuurlijk resultaat, waardoor ik in ieder geval bij deze kliniek op consult wilde gaan. Na goed ingelezen te hebben over verschillende haartransplantatie klinieken, heb ik bij nog 1 kliniek een consult ingepland.

Bij beide klinieken werd ik zeer goed ontvangen en verliep het consult erg prettig. Bij Hairplus voelde ik me erg op m’n gemak en kon ik precies uitleggen wat ik wilde. De 100% groeigarantie, positieve ervaring van de goede kennis en scherpe prijzen van Hairplus hebben ertoe geleid dat mijn keuze voor de FUE-haartransplantatie naar Hairplus ging.

De behandeldag was zo om. De verdoving prikte wel even, verder was het vrijwel geheel pijnloos. Binnen een dag was de zwelling nagenoeg verdwenen. Zoals voorgelicht, begon het haar na zo’n 8 dagen uit te vallen en begon het na 3,5 maand weer te groeien. Na 10 maanden was het resultaat volledig zichtbaar. Ik ben er enorm blij mee, volgens m’n vrouw zie ik er 10 jaar jonger uit. Waar ik zelf vooral blij mee ben, is dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over de zichtbaarheid van m’n inhammen.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 1 = 1