Al jaren heb ik last v | Liposuctie

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2997
Naam Lucy
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingLiposuctie

Al jaren heb ik last van vetophopingen die maar niet weg willen gaan. Blijven trainen en dan komt dat wel in orde, dat was het advies van m’n huisarts. Hoewel ik regelmatig sportte, bleef het resultaat uit en bleef ik zitten met die vervelende extraatjes. Uiteindelijk besloot ik om ervoor te gaan en liet ik in de Wellness Kliniek in België een liposculptuur behandeling uitvoeren. Wat een resultaat!
Op vraag van de arts, dr. Hanssen, stuurde ik een foto door en zo kreeg ik een eerste advies te horen over het aantal zones dat ik nodig had. De prijs wordt namelijk per zone bepaald. Uiteindelijk ging ik voor een liposculptuur van 3 zones. Pluspunt aan deze behandeling is dat niet enkel het overtollig vet wordt weggenomen maar er wordt opnieuw vorm gegeven aan de behandelde zones.

M’n buik, lovehandles en bovenkant van m’n dijen zijn nu helemaal in proportie met de rest van m’n lichaam. Net zoals ik het wou!
Als ik in de toekomst nog een behandeling wil laten uitvoeren, ga ik zeker terug naar deze kliniek!! Zelfs m’n familie en vrienden zijn nu een ingreep aan het overwegen in de Wellness Kliniek!! Echt een aanrader!!!

Reacties: 1

  1. Hai lucy,

    Wat geweldig dat de resultaten zijn geworden hoe je dat wilde! Heb je ook foto s van hoe het is geworden ? Ik twijfel of ik daar ook behandeldt wil worden, maar door al die enge verhalen over die kliniek ben ik nogal bang geworden.
    Ben ook erg nieuwsgierig naar de ervaringen van je familieleden.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 2