Alexande | Operatieve neuscorrectie

Tevreden
Specialist: Drs. M. Bos
    
Kosten behandeling € 4500
Naam Alexander
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingOperatieve neuscorrectie

Alexander van der Doorn (27): “Van jongs af aan heb ik moeite gehad met mijn neus. Hij was te groot en te lang voor mijn fijne gelaatstrekken en er zat een bobbel op de neusrug. Ik wilde er graag iets aan laten doen, maar was er ook wel angstig voor. Omdat ik al veel positieve verhalen had gehoord ben ik naar de Velthuis Kliniek gegaan.

Dr. Bos deed alles om me gerust en tevreden te stellen en was heel eerlijk over het te behalen resultaat. Ik had een foto meegenomen van een jongen met, voor mij, de ideale neus. Hij zei zijn best te doen hem zo te krijgen.

Ik heb een totale rhinoplastiek gehad, dus een totale neuscorrectie. De ingreep verliep prima en ook daarna heb ik helemaal geen pijn gehad. Natuurlijk wel ongemak, want je hebt tampons in je neus waardoor je niet goed kunt ademen en slapen. Maar het is me ontzettend meegevallen.

Na een week of twee ging het neuskapje eraf. Mijn neus was toen nog gezwollen van het vocht maar ik zag al dat de vorm was veranderd en dat die vreselijke bobbel was verdwenen.

Voor zo’n operatie staat een herstel van een half jaar tot een jaar. Ik ben nu een half jaar verder en mijn neus is bijna zoals hij moet zijn. Door een beetje vocht is de neustip nog wat hard en iets dik maar iedereen die ik spreek, vindt het al zo’n prachtig verschil. Moet je nagaan als we nog een half jaar verder zijn! En weet je wat zo verbluffend is? Mijn neus is bijna hetzelfde als die op de foto. Ik bewaar de foto voor de grap en vergelijk over een half jaar nog een keer. Ik durf te wedden dat mijn neus dan precies zo is als ik hem wil…”

Geef een reactie


2 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1