Borstvergroting

Tevreden
    
Kosten behandeling € 5500
Naam Daan
Behandeld op23 april 2015
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

18 jaar geleden wilde ik mijn borsten vergroten.
Ik had de naam van Dr. van Rappard doorgekregen. Tijdens het eerste consult heeft hij gevraagd wat ik wilde, maar hij snapt al vrij snel wat mijn wensen waren. Ik heb hem een plaatje gegeven en exact die borsten gekregen. Ik was zeer tevreden over het resultaat. Wat belangrijk is om te melden dat dr. van Rappard een zeer ervaren arts is die dit al jaren doet. Daarom heeft hij vaak weinig woorden nodig om te weten wat je wil. Wat ik merkte is dat toen ik buiten stond toch nog veel vragen had, daarom ben ik nog een keer teruggegaan met een lijstje met al mijn vragen zodat we die samen konden doornemen. Naderhand zijn nog een paar vriendinnen bij hem behandeld omdat ze het resultaat van mijn borstvergroting zo mooi vonden. Allen ervaren dat het een kundige arts is maar vrij snel gaat en dat het handig is om een lijstje of iemand anders bij het gesprek te hebben zodat je niet vergeet om alle voor jou belangrijke vragen beantwoord te krijgen.

1 jaar later heb ik ook liposuctie laten doen van mijn zadeltassen en billen. Deze operatie is ook naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik had nog wel aan een kant een klein bultje vet wat niet goed was verwijderd. Dat heeft dr. van Rappard poliklinisch gratis voor me weggehaald. Dat was dus goede service.

Afgelopen december heb ik mijn implantaten laten vervangen. Deze zaten er al 18 jaar in en waren toe aan vervanging.
Ik wilde graag ook 2 maten groter. Ik vond het lastig om zelf de maat te bepalen. Uiteindelijk hebben we wat siliconen in mijn bh gestopt om te kijken wat het resultaat ongeveer moest zijn. Ik vond dat ik daar wel zelf naar moest vragen ipv dat hij daar zelf mee komt.
Daarnaast wilde ik ook het vet van de binnenkant van mijn knieën laten verwijderen.
Dit kon in 1 operatie. Operatie is naar tevredenheid uitgevoerd.

Kortom goede, kundige arts en het resultaat is altijd prima.
Aandachtspunt: vragen om te mogen passen van siliconen voor juiste resultaat en lijstje met vragen meenemen!!

Het Catharinaziekenhuis is een heel fijn ziekenhuis en de zusters waren allemaal super vriendelijk, behulpzaam en hebben mij goed over alles geïnformeerd. TOP

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 2