Dit is he | Verwijdering vetweefsel

Tevreden
Specialist: Drs. Erik Laban
    
Kosten behandeling € 1900
Naam Wim
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingVerwijdering vetweefsel

Dit is het verhaal van Wim de Jong, columnist bij de Volkskrant die zijn ervaring optekende in de Volkskrant magazine van 4 november 2011.
“Op een dag weet je het: hoog tijd om er eens wat aan te gaan doen. Flink en geregeld sporten dan maar. Naar de fitnessclub. Aan de slag met gewichten, plus een drastische vermindering van vet- en alcoholinname. Afvallen, hoe dan ook. Mannentietjes, zo wil tenslotte het verhaal, krijg je van te veel eten en drinken. En slechts door meer te bewegen en meer zelfdiscipline zou je zo’n masculien A-cupje weer terug kunnen brengen tot een normale, platte borstkas. Nou, niet dus. (….) Ik wist inmiddels niet beter of het viel de hele wereld op. (….) Wanneer ik ‘s nachts in bed op een andere zij ging liggen, voelde ik een zacht opgepompt zwembandje moeizaam, meedraaien, wat nog pijn deed ook. (…) ”
De arts gaf aan dat de mannentietjes genetisch van oorsprong zijn. Met een ingreep van een uur zou het overtollig vet weggezogen zijn (liposuctie). Het betreft driekwart liter vet. Geen napijn maar je moet wel 3 weken een strakke borstband dragen.

Geef een reactie


6 + 8 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht