Dual plane anatomisch 320 cc

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4600
Naam Moniek
Behandeld op7 april 2016
BehandelingCohesieve siliconen borstvergroting

Ik ben in oktober naar de open avond geweest bij Velthuis Kliniek in Velp. Meteen werden we vriendelijk ontvangen en wij hebben met iedereen een 1-op-1 gesprek gehad. Het was nog erg rustig dus dat kon toen op dat moment. We kregen heel veel goede informatie en ook de vragen die ik had zijn allemaal beantwoord. Wij hadden een gesprek bij Drs. W. van den Berg, daarna hebben we ook bij hem een eerste consult gepland. Mijn vriend en ik hadden allebei een goed gevoel bij de arts en het is fijn dat iemand al een deel van het verhaal weet.

In november hadden we het eerste consult gepland. Voorafgaand aan het consult had ik ook gekeken hoe ik dit met de kosten kon gaan doen, omdat dit niet wordt vergoedt. Bij het passen voelde ik mij heel erg goed en ik had echt zin om hiermee door te gaan. Het voelde meteen zo anders aan en het was zo mooi al. De arts keek goed mee met de maat en gaf zijn mening en keek daarbij ook naar mijn wensen en wat het beste past bij mijn lichaam. Na het consult hebben we er een weekend over geslapen en samen alles nog besproken. Ik wilde het zo graag en ik was na het consult echt helemaal om. Maandagochtend heb ik meteen gebeld en heb ik een afspraak gemaakt voor de operatie.

Vrijdag voor de kerstvakantie was het zover. Mijn wens ging eindelijk in vervulling en ik kreeg een borstvergroting! We hadden gekozen voor dual plane, anatomisch 320 cc aan beide kanten. Al vanaf het begin voelde ik mij erg prettig en op mijn gemak bij de kliniek. Ik was ook niet bang en had er veel zin in. De operatie was goed gegaan en ik had naderhand geen pijn. Ik werd prima wakker (had wel wat langer uitgeslapen dan verwacht, maar dat ben ik zelf wel gewend) en om half 6 mocht ik weer naar huis. In totaal was ik met 4 uur weer thuis! De pijn viel mij ontzettend mee en het resultaat was al zo mooi. Ik heb maar 2 dagen pijnstillers genomen en daarna niks meer want ik had geen pijn. Wel ben ik nog 2x teruggekomen omdat aan 1 kant mijn wond niet helemaal goed dichtging en omdat ik bijna geen pijn had deed ik al heel veel. Ik was een beetje onzeker over wat ik al wel of niet mocht doen en of ik niks fout deed. Ik kon de kliniek gewoon bellen voor vragen en ik kon altijd een afspraak maken als ik dat wilde. Nu zijn we alweer 3 maanden verder en het is zo mooi genezen.

Mijn wens was dat het zo natuurlijk mogelijk zou worden en past bij mijn lichaam. Nou het is zo gaaf en mooi geworden. Net alsof het nooit anders is geweest. Ik kan Velthuis Kliniek aanraden en dan in mijn geval de vestiging in Velp.
Het zijn allemaal vriendelijke en deskundige mensen die je op je gemak laten voelen en echt luisteren naar jouw verhaal en wensen. Van begin tot eind wordt je goed begeleid en zijn ze heel betrokken!

Voor de behandeling

Foto voor

Na de behandeling

Foto na

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 4 = 4