gister mijn dual plane borstvergrot | Laser ontharen

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4000
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
Behandeling

gister mijn dual plane borstvergroting gehad.. en ik kan niet anders zeggen dat het me 100% is meegevallen toen ik wakker werd van de narcose voelde het een beetje als verzuring in mijn borst.. half uurtje later kreeg ik 2 paracetamol en toen helemaal geen pijn meer.. vanmorgen werd ik wakker toen was alles wel wat gevoelig maar pijn kon ik het niet noemen.. nu heb ik weer mijn pijnstillers genomen en voel ik zo goed als niks.. ik heb een fantastische dokter gehad echt waar.. zij heeft ook de ogen van mijn schoonmoeder gedaan en ik kan haar aan iedereen aanraden

Reacties: 2

  1. Hoi.

    Ik ga morgen een dual plane laten doen bij de bergman in Den Haag. Ben jij ook bij die geweest? Ik ben best nerveus nu het dichterbij komt en ben zo bang voor de pijn erna. ..

  2. je kan me mailen [email protected] ik kan het bericht niet helemaal lezen ben mijn wachtwoord vergeten haha.. maar ik ben in bilthoven geholpen door dokter lichtenegger een vrouw.. heb je een vrouw of een man? ik ben nu anderhalve week post op en ze zien er al super mooi uit alleen slapen op mijn rug is vervelend.. ik heb ook rugpijn smorgens maar de pijn is me 1000% meegevallen dat kan natuurlijk wel per persoon verschillen en ik ben overtuigd dat ik een super goede dokter ookl had! maar we kunnen even mailen als je vragen ofzo hebt ik stel je graag gerust!

Geef een reactie


9 + 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht