HEEL ERG TEVREDEN, SUPER BEHANDEL TEAM

Tevreden
Specialist: D.H.C. Derks
    
Kosten behandeling € 995
Naam Anoniem
Behandeld op3 april 2017
BehandelingSchaamlip correctie

Eigenlijk al jaren last. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, ik schaamde me er enorm voor en het was natuurlijk altijd erg lastig. Ik wilde er eigenlijk heel graag vanaf, ik vond het afschuwelijk. Je praat natuurlijk niet even gemakkelijk over dit onderwerp, vandaar dat het bij mij heel lang geduurd heeft voor dat ik de stap heb gezet. Ik vroeg me met name af of deze behandeling nou zo veel uitgevoerd werd? Of dat het bij mij wel erg genoeg was om te laten behandelen of dat ik het maar voor lief moest nemen. Ik heb wat speurwerk verricht op internet en uitgekomen bij kliniek Veldhoven. Zeer goede recensies en het vrouwelijke team heeft mij doen besluiten om contact op te nemen met kliniek Veldhoven.
Het consult verliep naar prima, ik werd op mijn gemak gesteld en kreeg een duidelijke uitleg. Ik heb toen ook vrijwel meteen besloten dat ik de behandeling wilde ondergaan. Gelukkig kon ik na 3 weken al terecht. Ook de dag van de behandeling was ik heel erg zenuwachtig ik vond het doodeng. Allereerst werd ik door de verpleegkundige die me kwam ophalen al heel erg op mijn gemak gesteld, zij heeft mijn ergste zenuwen toch wel weggenomen. Eenmaal in de behandel- ruimte geef je jezelf er aan toe en is het spannend wat er gaat gebeuren. Het blijft eng maar er wordt duidelijk verteld wat ze gaan doen. Alleen de verdovingsspuitjes vond ik erg vervelend maar wel te doen. Daarna voel je echt niks meer in dit gebied. Zowel door de arts als de verpleegkundige wordt je erg op je gemak gesteld, gedurende de hele behandeling. Na een klein uurtje was ik geloof ik weer op de rustkamer. Dan valt er echt een heleboel spanning van je af. Ik kan echt met zekerheid zeggen dat het mij 100% mee is gevallen en super blij ben dat ik de behandeling heb ondergaan.
De eerste dagen na de behandeling is mij ook echt 100% meegevallen (dit blijft natuurlijk wel per persoon verschillend) Het is een wat onwennig en heel erg gevoelig, maar echt hele erge pijn heb ik na de behandeling niet gehad. Ik ben benieuwd hoe het herstel verder verloopt. Ik zie het in ieder geval positief tegemoet.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 5 = 6