Hoe is het co | FUE Stamceltechniek

Tevreden
    
Kosten behandeling € 2900
Naam Kim
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFUE Stamceltechniek

Hoe is het consult verlopen?

Het consult is heel goed verlopen, ik werd heel goed opgevangen. Alles werd mij tot in het kleinste detail uitgelegd voor de behandeling. Ze waren allemaal heel beleefd en begripvol.

Wanneer heeft u de haartransplantatie ondergaan?

Ik heb er verschillende moeten doen. Er zat altijd minimaal een jaar tussen, de laatste haartransplantatie is ongeveer anderhalf jaar geleden.

Hoe is de behandeldag verlopen?

Heel goed, al moet ik wel toegeven dat de prikken/verdovingen op het hoofd heel gevoelig waren bij mij, maar ik weet dat die nodig zijn voor een goed verloop tijdens de behandeling.

Bent u tevreden over de behandeling door het medisch team?

Ik ben zeker tevreden over de behandelingen. Zowel de rechterkant, de linkerkant als de kruin zijn heel goed gevuld. Ik ben heel erg blij met het resultaat.

Hoeveel grafts zijn er getransplanteerd?

Mijn eerste haartransplantatie was in België, deze FUT van 2000 grafts was geen succes, er was totaal geen hergroei. De eerste keer bij Hairplus was een FUT van 1000, daarna nog 3 keer ongeveer 1000 grafts FUE. Bij Hairplus heb ik dus zo’n 4000 grafts laten transplanteren. We hebben elke keer gekozen
voor 1000 grafts, om te bekijken hoe goed het donorgebied bleef. De foto’s zijn van voor de eerste haartransplantatie bij Hairplus (met nat haar) en van ongeveer een jaar na de laatste bij Hairplus (met droog haar).

Hoe heeft u de periode ervaren van de haartransplantatie tot de hergroei van de getransplanteerde haren?

Het was in het begin moeilijk om te slapen en te liggen, maar na 3 a 4 dagen ging het al veel beter en na een week kon ik weer gerust plat liggen.

Hoe bevalt het resultaat?

Mijn haarlijn was helemaal weg, dit is goed behandeld. Zelfs mijn kruin heeft nu een mooie haar dichtheid. Ik heb weer veel meer zelfvertrouwen dan voordat ik de haartransplantaties heb ondergaan.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 7 = 15