I love my new ME!! Thanks to Bart Biermans :) @ Bodyclinic.nl Amsterdam

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Bart Biermans
    
Kosten behandeling € 600
Naam Aileen
Behandeld op3 februari 2015
BehandelingFillers | Restylane

Na eerste behandeling met fillers en botox 4 maanden geleden een geweldig en vooral natuurlijk resultaat. Ik kreeg en krijg van veel mensen om me heen complimenten over hoe uitgerust, stralend en goed ik eruit zie! Maar niemand die vroeg of ik misschien ‘iets had laten doen’. Ik heb nog steeds hetzelfde gezicht, maar met een zachtere definiëring. Het ziet er heel natuurlijk uit. Het past bij mij en mijn leeftijd (mid 40).
In The Body Clinic werd ik gastvrij ontvangen. De kliniek zelf is licht en ziet er verzorgd uit, met een touch of modern chique.
De arts (Bart Biermans) nam de tijd voor me. Hij besprak mijn wensen met me en gaf me zijn visie daarop, die gericht is op een realistisch en natuurlijk resultaat. Ik ervaar het contact met hem als prettig en zeer professioneel. Ook de nazorg die je na de behandeling krijgt, is top. Toen tijdens de nacontrole twee weken later bleek dat het effect van mijn behandeling nog geoptimaliseerd kon worden, werkte Bart het zonder extra kosten bij. Daarnaast worden er voor- en-na-foto’s gemaakt: zeker bij de tweede behandeling zie je echt het verschil met hoe het eerst was.
Ik ben net voor mijn tweede behandeling geweest en ben weer zeer tevreden. Ik kan iedereen deze kliniek en Bart aanbevelen.

Geef een reactie


6 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht