Ik ben al 2 | Laser voor kalknagels

Tevreden
Kliniek
    
Kosten behandeling € 150
Naam Barbara
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingLaser voor kalknagels

Ik ben al 2 jaar aan het modderen met mijn kalknagels. Het ziet er niet uit en nagellak er op is ook niet echt mooi. Na vele potjes en pillen ben ik door toeval bij Emine terecht gekomen. Zij heeft mijn nagels “geflitst” en na 3 behandelingen begint er gezonde nagel te groeien!
Tip: zorg dat je bij een medisch pedicure je nagels goed laat verzorgen voor af en tijdens de periode.
Echt een oplossing! Eindelijk weer toonbare tenen (met nagellak) deze zomer voor mij!
Kosten is voor 3 behandelingen van 5 nagels.

Reacties: 4

 1. Ik heb over twee weken een afspraak en moet zeggen dat ik niet goed weet wat ik kan verwachten. Weet u ongeveer hoe lang de behandeling per voet duurt? En is het gevoelig?

  • Hoi Jamie,
   De duur is ongeveer een kwartier, dus niet heel lang. Je krijgt een soort van gel op de nagels van de tenen die behandeld worden, vervolgens gaan de lichtflitsen er op, het is niet echt pijnlijk maar je voelt alsof er een elastiekje tegenaan komt (hoop dat je begrijpt wat ik bedoel). Sommige tenen voelde ik helemaal niets, en sommige wel. Dus appeltje eitje 🙂 succes!

 2. Onwijs bedankt voor je uitleg Barbara. Ik had op verschillende websites (van andere laser klinieken)gelezen dat er ongeveer een kwartier per nagel nodig was, maar dat zal wel per behandelingsmethode anders zijn denk ik. Ik ben benieuwd en hoop dat dit eindelijk wel werkt!

  • ja, klopt het is echt niet per teen, je bent echt niet meer dan een half uur binnen.
   succes, en hoop dat je net als ik na een paar behandelingen iets ziet (niet na eerste keer).

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 9 = 18