Ik h | Chemische peeling tegen Acne

Niet tevreden
Kliniek Kliniek Laurium
    
Kosten behandeling € 300
Naam Dee
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingChemische peeling Acne littekens

Ik heb een chemische peeling laten doen bij kliniek Laurium. Dat was echt een drama. Ik was veel te erg verbrand. Ik zat onder de dikke rood/bruine korsten en heb er zelf een litteken aan over gehouden.
Niet doen dus!!

Reacties: 1

 1. Beste Dee,

  Wat ontzettend vervelend dat u een slechte ervaring heeft met onze kliniek en de ondergaande TCA (chemische) peeling. Graag zou ik in contact met u willen komen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Helaas kan ik met alleen uw beschreven naam niet uw dossier erbij zoeken.

  Naar ons weten hebben wij namelijk geen slechte ervaringen met de TCA peeling ooit gehad, ook de huidtherapeute kan dit zich niet herinneren. Onze cliënten die wij hebben gesproken op de controle na de behandelingen zijn juist erg enthousiast over het resultaat!

  Wellicht heeft u geen tijd gehad om op controle te komen na de behandeling waardoor wij ook niet kunnen weten dat u ontevreden bent. Ik hoop dat u daarom contact met mij wilt opnemen zodat wij eventueel uw litteken kunnen behandelen. Mijn telefoonnummer is 0348 – 46 25 46.

  Met vriendelijke groet,
  Kliniek Laurium

  Maaike Pauw

Geef een reactie


4 − 1 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht