Ik wilde mijn | Fillers | Radiesse

Niet tevreden
Kliniek Laser Company
    
Kosten behandeling € 2000
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFillers | Radiesse

Ik wilde mijn wangen iets voller, maar ben niet blij met het resultaat. Ondanks mijn verzoek omhet er natuurlijk uit te laten zien, is dit niet het geval. Mijn gezicht is uit verhouding vind ik. Ik heb een smal gezicht en als ik nu lach lijk ik wel een hamster met twee enorme appelwangen. Inmiddels ben ik twee weken verder en het is er niet beter op geworden.
Ik las later op internet dat er met Radiesse terughoudend gewerkt moet worden en dat er beter later wat bij gedaan kan worden dan in één keer veel. Als ik dit had geweten, en ook dat het enzym om het op te lossen niet werkt bij Radiesse, had ik deze behandeling niet laten doen. Die 4 spuiten voor mijn gezicht was absoluut teveel, kan niet wachten tot het verdwijnt. Ik ga hier dus niet meer heen.

Reacties: 1

  1. ik ben ontevreden over de botox behandeling voorhoofd en kraaienpootjes, veel gepruts met een spuit en slechts een paar prikjes in het voorhoofd en naast de ogen met als resultaat een heel scheef getrokken voorhoofd en alle kraaienpootjes waren er nog. Bijspuiten voor correctie werd extra voor gevraagd door de arts tot de directie erbij kwam en ik toch gratis bijgewerkt werd.

Geef een reactie


8 − 3 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht