In juli 2012 | FUE Stamceltechniek

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4
Naam B.
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFUE Stamceltechniek

In juli 2012 heb ik een haartransplantatie ondergaan waarbij 1400 grafts van mijn donorgebied naar mijn voorhoofd zijn verplaatst. Ik was best zenuwachtig voor deze behandeling, dit heeft me jarenlang tegen gehouden. Vragen als: ‘doet het pijn, hoe zal het herstel zijn en is het resultaat wel wat ze beloven’ hielden mij bezig. Dit aantal grafts kon in 1 dagbehandeling getransplanteerd worden. Ik werd ‘s morgens heel goed opgevangen door de dames die mij zouden gaan behandelen. Ze legden uit wat er ging gebeuren en stelden me gerust. Dit zorgde voor een bijzonder prettige start van de behandeling.

In eerste instantie wordt de hoofdhuid verdoofd; deze prikken zijn zeker niet vervelend, behalve de injecties boven op het hoofd. Dit doet even pijn, maar ook niet meer dan dat. Van de rest van de behandeling heb ik echt niets gevoeld. Tijdens het weghalen van de grafts en het opnieuw inzetten praatte ik met de arts en haar assistenten, dit was erg ontspannend. Ook is het mogelijk om een film of TV te kijken. Tussen de middag is er tijd voor lunch, wat prima was. Rond 18.00 uur was de behandeling klaar en werd er uitgelegd wat er de komende weken moest gebeuren. Het is natuurlijk belangrijk om deze adviezen goed op te volgen, zodat het resultaat maximaal is. Ik ben enkele dagen later op vakantie gegaan en heb mij strikt gehouden aan de voorschriften.

De herstelperiode van enkele weken (2-4) verliep goed, maar de volgende fase was iets minder. De haren gingen zich ontwikkelen en groeien, dit heeft bij mij geleid tot redelijk veel ontstekingen op mijn hoofd. Dit is alleen maar een goed teken, want dat betekent dat er veel gebeurt. De bulten waren minder prettig, al vielen die voor mijn omgeving niet op, dus zo groot waren ze blijkbaar ook weer niet. Ik denk dat deze fase zo’n 2 a 3 maanden heeft geduurd. Daarna kwamen de nieuwe haartjes. Ik ben nu een jaar verder en ben bijzonder blij dat ik het heb gedaan. Het resultaat mag er zijn! Ook mijn vrouw is er blij mee, zij houdt van mannen met haar.

Mijn conclusie is dat ik het eerder had moeten doen en dat ik zeer tevreden ben over Hairplus. Het is een flinke investering en dan moet het resultaat er ook naar zijn. Zij hebben bewezen dat zij qua prijs, begeleiding, behandeling en resultaat echt top zijn.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

− 2 = 3