Jarenlang ben ik | Botox| migraine

Tevreden
    
Kosten behandeling € 195
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBotox| migraine

Jarenlang ben ik 3 dagen per maand kwijt geweest aan (hormonale) zware Migraine. Medicatie hielp nooit afdoende om gewoon goed voor de kinderen te kunnen zorgen of mijn afspraken in het dagelijks leven door te laten gaan. Wat me restte was in een donkere kamer zonder geluid op bed liggen met medicatie ter verlichting of in een lichtere fase van een aanval op de bank hangen met een zwaar pijnlijk hoofd. In beide gevallen trouble met het zorgen voor de kinderen. Oppas of hulp thuis was altijd noodzakelijk en bovendien ging ik vaak 'out' van de medicatie die ik slikte. Ik heb lang getwijfeld of ik Botox durfde want vond het om meerdere redenen eng (cosmetisch effect, gezondheid etc) maar besloot het te proberen. Al die medicatie die ik maandelijks slik ter pijnbestrijding en de stress die die migraine me geeft is immers ook niet goed voor mijn gezondheid!
Ik heb dr. Hortoglu als professioneel en bekwaam ervaren, hij wist duidelijk hoe de behandeling met mijn klachten en wensen aan te pakken.
Was erg benieuwd naar het effect de eerste maand. Ik kon voelen dat ik een migraine aanval had door een heel licht verzwaard hoofd op de plek waar de pijn normaal zat. 1 ibuprofennetje (vroeger ondenkbaar) was echter voldoende om compleet pijnvrij te zijn. Kan niet anders zeggen dan dat dit voor mij een ongelooflijke verlossing was.
Na de eerste behandeling ben ik 3 maanden compleet van de migraine verlost geweest, de 4e maand kwam het licht terug (echter nog prima met slechts ibuprofen te behandelen). Vandaag ben ik voor de tweede behandeling teruggekeerd en hoop weer een aantal maanden pijnvrij te zijn.
Dr Hortoglu weet mijn migraine te behandelen zonder dat mijn hoofd er raar strak gespoten uitziet en dat het als neven-effect heeft dat mijn meest grove rimpels iets verminderen, tja, die bijwerking neem ik dan maar voor lief ;-). Het enige nadeel momenteel vind ik dat de behandeling niet vergoed wordt, maar ja, ik begrijp dat dit een lastig dilemma is voor verzekeraars. Want hoeveel niet migraine patiënten melden zich dan met zogenaamd hoofdpijn aan?

Geef een reactie


8 − 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht