Lovely Lips

Tevreden
Kliniek The Body Clinic
Specialist: Bart Biermans
   
Naam M.
Behandeld op3 februari 2015
BehandelingFillers | Emervel

Twee weken geleden geweest bij de kliniek in Duiven voor een behandeling van mijn lippen. Ik wilde graag iets vollere lippen, maar wel subtiel. Drs. Bart Biermans heeft mij hierin goed geadviseerd en gaf aan dat mijn onderlip van nature al mooi vol is en daar minder nodig was dan mijn bovenlip. Hij heeft mijn bovenlip wat voller gemaakt en onder enkel de randjes iets opgevuld. Het resultaat was meteen na de behandeling al mooi, heel natuurlijk. Niemand heeft gezegd; "goh wat heb jij nou met je lippen gedaan?!?" Missie geslaagd dus! 🙂
Vandaag is er nog een klein beetje extra geïnjecteerd, omdat het van mij nog ietsje opvallender mag en zo de overgang van een dunne bovenlip naar een mooie volle iets onopvallender is. Dit is geheel kosteloos gedaan, super service!
Ik ben dus zeer tevreden over deze kliniek en deze arts, die je wensen en grenzen respecteert. Andere positieve bijkomstigheid is de bereikbaarheid van de kliniek, voor mij (vanuit Arnhem) bijna om de hoek, en ook gratis parkeergelegenheid voor de deur!
Kortom, een aanrader!

Geef een reactie


3 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht