Met deze review | Botox | Azzalure

Tevreden
    
Kosten behandeling € 350
Naam Marieke Wierts
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingBotox | Azzalure

Met deze review wil ik tegelijk Drs. Hayri Hortoglu (Amstelzijde Kliniek in Amstelveen) bedanken voor zijn expertise. Waarbij het woord “bedanken” nog te zacht uitgedrukt is als je weet hoe mijn leven er zoveel beter uitziet na 3-maandelijkse Botox (Azzalure) behandelingen. Van alles heb ik geprobeerd om mijn migraine-aanvallen onder controle te krijgen. O.a. medicijnen als triptanen en beta-blokkers, maar ook homeopathie, acupunctuur, mensendieck en manuele therapie en dat is nog lang niet alles. Helaas, tijdelijk verbetering maar met veel bijwerkingen (medicijnen). Vervolgens bij een nieuwe zoektocht naar andere mogelijkheden, ben ik een artikel tegengekomen over Botox waarin ik me helemaal kon vinden. Natuurlijk ben ik heel sceptisch geweest in het begin. Het valt nog steeds onder een cosmetische ingreep en wordt niet vergoed door de zieketekostenverzekering (“niet bewezen werkzaam” door de wetenschap, maar ik weet wel beter !).

Uiteindelijk ben ik bij Hayri Hortoglu in de Amstelzijde Kliniek terecht gekomen, waar ik nu elke 3 maanden behandeld word. Ik wil en kan echt niet meer zonder deze behandeling. Als de pijn weer terugkomt weet ik niet meer waar ik het zoeken moet, maar ik weet dat het weer goed komt zodra ik de injecties krijg. Duidelijk is dat de Botox na 3 maanden bij mij aan het uitwerken is, dan keert de pijn onherroepelijk terug. Het is een aardig kostenplaatje, maar hier spaar ik dan ook graag voor. Zelf heb ik minimaal 2 zones nodig en dat is best kostbaar, maar ik kan en wil niet meer zonder. Wat heb ik er elke keer veel plezier van. En als het tijdig opnieuw ingespoten wordt dan is de pijn zo snel weer weg (dezelfde dag nog of anders binnen 2 – 3 dagen).

Ik ben al zolang aan het zoeken geweest wat bij mij de oorzaak van de migraine en dagelijkse druk in mijn hoofd zou kunnen zijn. Voor mij is het bewijs duidelijk !! Spierspanning !! Ik slik nu alweer een 2-tal jaar geen triptanen (Maxalt) meer en/of nauwelijks andere pijnstillers en/of spierverslappers. Als ik deze medicijnen moet slikken (en ze werken goed hoor) ben ik geen mens meer. Je bent te moe om nog te functioneren in het dagelijkse leven en ook werken is nauwelijks mogelijk. En dat is wat mensen vergeten. Medicijnen werken goed, maar de bijwerkingen zijn vaak net zo erg als de kwaal. Het komt op hetzelde neer: je kunt niets meer dan alleen je bed induiken en wachten tot het voorbij is.

Ik heb zoveel meer energie en kan nu sinds 2 jaar weer normaal functioneren in het dagelijkse leven en er ook eindelijk van genieten, zo ontzettend belangrijk ! Op werk functioneer ik ook weer optimaal en nu meer dan 2 jaar achter elkaar heb ik me niet meer ziek hoeven te melden ! Dit kan niet vaak genoeg gezegd worden. Ik ben zo ontzettend blij met zulke vakbekwame en meedenkende doctoren. Feit blijft: cosmetisch ziet het er ook waanzinnig goed uit en ben ik meer dan tevreden.

Mocht deze behandeling ooit nog eens vergoed worden door de verzekering dan hoop ik van harte dat ik gewoon bij de Amstelzijde Kliniek behandeld kan blijven worden (maar zover is het voorlopig nog niet). Ik wil echt niemand anders meer. Daarbij kan ik bij deze kliniek altijd binnen 1 week (en vaak nog eerder) terecht. Nog een punt wat zo ontzettend belangrijk is voor migraine-patienten.

Ik kan iedereen Drs. Hortoglu aanraden voor zowel migraine-patiënten als vanwege cosmetische redenen (beide resultaten zijn waanzinnig). En een heel belangrijke opmerking voor alle migraine-patienten: ga niet naar de goedkoopste kliniek, je speelt met je gezondheid ! Je wilt dat het in 1x goed gedaan wordt ! Dat heb ik ook nooit gedaan. Neem een vakbekwame doctor, want goedkoop is meestal duurkoop !

Geef een reactie


5 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1