Met respectievelij | LASIK ooglaser

Tevreden
Kliniek CARE Vision
    
Kosten behandeling € 4500
Naam Jan Prins
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingLASIK ooglaser

Met respectievelijk -4,25 en -4,75 was ik zonder bril of lenzen redelijk hulpeloos. Om de een of andere reden houd ik niet van een bril en was dus altijd met lenzen in de weer. Oog laseren lijkt eng en is duur maar als je de kosten over een jaar of 10 afschrijft valt het nog wel mee omdat de kosten voor lenzen, vloeistof en brillen wegvallen.
Omdat ik relatief grote pupillen bleek te hebben is bij de LASIK methode gedaan, waarbij het hoorvlies aan de buitenkant wordt weggebrand. Bij LASEK wordt hoornvlies losgemaakt en aan de binnenkant weggebrand. LASIK is daardoor minder ‘eng’ dat hielp mij wel. Het nadeel is dat het langer duurt voordat je zicht weer goed is, bij mij wel ruim een maand. Je kunt direct na de operatie scherp zien, maar de eerste maand kijk je dus door gebroken glas. De behandeling is zo gepiept en de pijn viel ook reuze mee.

Ik was 36 toen ik de behandeling deed en ben er na 7 jaar nog iedere dag blij mee! Ook als je beziet hoe snel de kliniek het geld verdient…Ik kon als ondernemer de kosten wel aftrekken, dat scheelde weer.

Geef een reactie


Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

+ 1 = 2