“Mijn rug is verg | Zoutoplossing

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4000
Naam Lenneke
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingZoutwater vulling borstvergroting

“Mijn rug is vergroeid en mijn ruggengraat verdraaid, waardoor mijn borstkas aan de rechterkant naar binnen valt. Daardoor viel mijn rechterborst eigenlijk helemaal weg.”

“Die afwijking kun je corrigeren door middel van een grote operatie waarbij je ribben gebroken moeten worden. Maar met een borstvergroting kan het ook en dat vond ik een stuk minder risicovol.

Tijdens het consult stelde dr. Moojen-Zaal voor om aan beide kanten een prothese te plaatsen, omdat mijn borsten van vorm verschilden. We hebben bekeken wat mij stond en hoe groot we moesten gaan. Daarbij is dan niet de cupmaat van belang maar vooral wat mooi bij je past. Tijdens het passen had ik nog het idee: jee, wat zijn ze groot. Maar iedereen vond dit voor mij de juiste keuze.

De operatie ging helemaal goed. De eerste week leken mijn borsten nog steeds veel te verschillen, maar dat kwam door de zwelling. Toen die was verdwenen waren ze mooi gelijk en had ik meteen het gevoel dat dit de juiste maat voor mij was.

Ik ben enorm blij met het resultaat. Je ziet er eigenlijk niets van, zo natuurlijk is het geworden. Maar mensen die mij kennen, merken dat ik zelfverzekerder ben. Ik sta wat rechter en zit beter in mijn vel. Ook beweeg ik me makkelijker – ik hoef er nu niet meer over na te denken dat 1 behacup niet gevuld is. Ik ben echt heel blij.”

Geef een reactie


6 − 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht