Na verschillende klinie | MACS-lift

Tevreden
Kliniek
    
Kosten behandeling € 5250
Naam Naam
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingMACS-lift

Na verschillende klinieken te hebben bezocht, hebben mijn man en ik gekozen voor EMC Bosch en Duin. Mijn eerste kennismaking met het EMC heb ik als heel prettig ervaren. Het voelde daar zeer vertrouwd en er werd goed gelet op de leeftijd, zodat men er niet uit zou gaan zien als een Barbie. Bij het EMC voelde en zag er allemaal heel professioneel uit.
Ik ben geopereerd aan een macslift en een boven ooglidcorrectie. Voor mij is het mee gevallen, ik dacht bont en blauw te zien maar dat was bij mij helemaal niet zo.
Na de ingreep heb ik weinig last gehad, het was natuurlijk goed ingepakt maar het was verrassend dat ik zo weinig pijn had. De verpleegsters waren zeer zorgzaam. Twee dagen na de operatie werd ik gebeld hoe het met mij ging. Dat gaf mij een goed gevoel, je bent hun patiënt en geen nummer.
Het resultaat mag gezien worden, ik ben er zelf blij mee. Bij de eerste controle gingen de draadjes van de oogleden eruit. Daarna kreeg ik een verkoelende gezichts behandeling, dat voelde prettig en ontspannen aan.
De volgende controle was om de draadjes van de macslift eruit te halen. Toen dat gebeurd was kreeg ik een lichte gezichtmassage en een verkoelend masker. Een relaxed gevoel voor mijn huid.
De reacties zijn leuk: ‘Wat zie jij er goed uit’, ‘Wat zie je er stralend uit’, ‘Ben je met vakantie geweest ?’, ‘Je ziet er zo uitgerust uit’. Dat is natuurlijk fijn om te horen voor een vrouw.
Ik ben geopereerd door Drs.P.J.M.A. Brewaeys, een zeer rustige arts met een duidelijke uitleg, over wat wel en niet kan / bij je past. Een arts die vertrouwen uitstraalt. Zo heb ik het ervaren, wanneer ik nog eens zou besluit en om een correctie te laten doen, dan zou ik het prettig vinden om weer door Drs.P.J.M.A. Brewaeys behandeld te worden.

Geef een reactie


5 + 9 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht