Op advies v | Laser voor kalknagels

Tevreden
   
Naam RN
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingLaser voor kalknagels

Op advies van een vriendin die hele goede ervaringen had na de behandeling van het laseren van haar kalknagel bij Laser Skin Clinics in Bussum heb ik contact opgenomen met deze kliniek en afspraak gemaakt met Feeke Schulpen. Ik ben door haar uitstekend geholpen. Zij neemt de tijd voor je, luistert goed en er wordt hygiënisch en netjes gewerkt. Dat heb ik helaas wel eens anders gezien!
Wat ik bij Laser Skin Clinics ook heel prettig heb gevonden is dat ik, voor de 2 behandelingen die ik nodig had, geen vrije dagen heb hoeven opnemen omdat je hier op afspraak ook s'avonds en op zaterdag terecht kunt.

Reacties: 7

 1. LaserSkinClinics in Bussum is inderdaad een uitstekend adres voor deze behandeling, maar ook voor alle andere behandelingen. Ik kom er al jaren en mijn vaste behandelaar is Marieke Verweij; zeer kundig, vriendelijk en professioneel. Nagels, ontharen, er jonger uit willen zien, ik vraag, LaserSkinClinics draait. Absoluut een aanrader!

 2. Heb al vele behandelingen gehad bij laserSkinClinics, ze zijn zeer vakkundig en zijn ook heel eerlijk over hun behandelingen. Als ze weten dat een behandeling niet geschikt is voor je dan zijn ze daar heel eerlijk in en zullen je niet onnodig geld uit laten geven. Ze hebben eerst laten onderzoeken of mijn kalknagel wel echt door een schimmel komt voordat ze behandelen. Gelukkig kon mijn nagel behandeld worden en inmiddels heb ik weer mooie nagels en kan ik van de zomer weer mijn slippertjes aan zonder me te schamen. Binnenkort krijg ik een laserbehandeling voor vernieuwing van mijn huid dit heb ik eerder gehad en de resultaten zijn verbluffend! Ik laat me altijd door Marieke Verwey behandelen ze is erg vakkundig en weet me altijd op mijn gemak te stellen. Dus ik zeg een echte aanrader!!!

 3. Ik ben in behandeling bij Marieke voor mijn schimmelnagels ,het resultaat is al te zien.Marieke is heel eerlijk en ze zegt ook dat het wel een jaar duurt voordat mijn nagels weer goed zijn ,ik weet dus dat ik geduld moet hebben.
  Ik laat ook regelmatig mijn gezicht lasteren en het resultaat is verbluffend en je huid voelt ook heel fris.
  Het is een heel fijne kliniek,met bijzonder deskundige huidtherapeuten.

 4. Hoi, een vraagje. Je geeft aan dat het vergoed is door de verzekering. Bij welke zit je en hoe kan dat? Mijn verzekering gaf aan dat ze dit niet vergoeden.

 5. Hoi, een vraagje. Je geeft aan dat het vergoed is door de verzekering. Bij welke zit je en hoe kan dat? Mijn verzekering gaf aan dat ze dit niet vergoeden.

 6. Je geeft aan dat het vergoed is door de verzekering. Hoe heb je dat gedaan? Bij welke? Mijn verzekering geeft aan dat het niet vergoed wordt.

 7. Je geeft aan dat het vergoed is door de verzekering. Hoe heb je dat gedaan? Bij welke? Mijn verzekering geeft aan dat het niet vergoed wordt.

Geef een reactie


9 + 6 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht