Op internet h | FUE Stamceltechniek

Tevreden
    
Kosten behandeling € 4450
Naam John Koning
Behandeld op6 maart 2014
BehandelingFUE Stamceltechniek

Op internet had ik gezocht welke haartransplantatieklinieken nog zowel de FUT als FUE haartransplantatie konden uitvoeren. Ik had een behoorlijk kalende kruin en wilde dit graag laten behandelen. Het gebruik van camouflage producten had ervoor gezorgd dat ik jaren een haartransplantatie had uitgesteld (van begin 30 tot eind 36 jaar), maar zelfs camouflage producten konden niet langer verbloemen dat ik écht kaal begon te worden..

Tijdens het consult liet de arts weten dat er zo’n 1700 grafts nodig waren om de kruin op te vullen. Voor mij was de FUE-haartransplantatie het meest geschikt. Het bedrag dat hiervoor moest worden betaald, kon in termijnen worden gedaan. Dat deze mogelijkheid werd geboden, was erg fijn, want ik heb helaas nog nooit meer dan 5.000 euro kunnen sparen. Tijdens de haartransplantatie zijn uiteindelijk ruim 1800 grafts getransplanteerd. Voor de ruim 100 grafts extra hoefde ik niets te betalen!

We zijn nu ruim een jaar verder en alle haren zijn doorgekomen. Ik ben erg te spreken over het resultaat. Omdat ik vrij dik haar heb van mezelf, heb ik weer dezelfde dichtheid van de kruin als toen ik 25 was! Het prutsen met allerlei camouflage producten is daarnaast gelukkig ook niet meer nodig, dit scheelt een hoop kopzorgen

Geef een reactie


4 + 2 =

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht