PlexR

Tevreden
    
Kosten behandeling € 700
Naam Mevrouw K
Behandeld op9 december 2017
BehandelingLamp of laser

Ik heb dit jaar een plexR behandeling laten doen bij betaalbaarmooier. Ik heb eerst telefonische contact gehad en de kosten zouden voor de kaaklijn 400 euro zijn. Toen ik voor de behandeling daar was werd mij verteld dat het 700 euro zou worden omdat een groter gebied behandeld moest worden. Ik twijfelde en wilde er van af zien. Ik ben toen toch overgehaald ik zou echt resultaat zien enz. ( ik was toen weer in de wachtruimte en werd overgehaald door een andere arts) De behandeling opzich viel mee. Maar de hersteltijd was erg lang. Zeker wel een paar maanden voor de rode strepen weg waren. Maar ik had helemaal geen resultaat. Dus erg teleurgesteld. Ik heb weer contact opgenomen en ben er weer op locatie geweest. In eerste instantie kreeg ik aangeboden om de tweede behandeling voor de helft te laten doe dus 350 euro. Ik was het hiet niet mee eens want ik had al 700 euro betaald en 0,0 resultaat. Toen kon ik de tweede behandeling gratis krijgen. Maar de hersteltijd van plexR is erg lang en bij de kaaklijn heb je geen resultaat, bij mij in iedergeval niet. Ik zou er nog over denken. Na maanden ben ik ergens anders geweest een behandeling laten doen van 185 euro hersteltijd korter en wel resultaat. Maar die behandeling biedt betaalbaarmooier ook. Waarom boden ze dat in het begin niet aan??? Ik heb er geen verstand van had wel info kunnen gebruiken. Het lijkt dat het alleen maar om geld verdienen gaat. Echt jammer. Ik ben echt teleurgesteld omdat ze zelf met een betere goedkopere behandeling ( aqualyx) hadden moeten komen. teleurgesteld heeft me veel geld gekost en dat had dus niet gehoeven.

Reacties: 3

 1. Beste mevrouw K,

  Vervelend dit te lezen. Wilt u me een mail sturen met uw naam zodat ik kan kijken wat er speelt? Aqualyx is al geruime tijd verboden in Nederland, dus dat is sowieso een reden waarom we het niet aanbieden. Ook apart dat Aqualyx de oplossing zou zijn want plexR is om teveel vel weg halen en Aqualyx om vet weg te halen. Ik herken dit verhaal niet,maar ik wil graag voor u kijken wat er speelt.

 2. Hallo,
  Bedankt voor uw reactie.

  Aqualyx was verboden maar is weer terug. Hoe het precies zit weet ik ook niet. Maar het is gebeurt in een erkent kliniek in Nederland. PlexR had veel meer bijwerkingen en ook veel langer. Het is veel duurder en geen resultaat. Daar zit mijn frustratie. Je gaat naar een kliniek om resultaat te zien van een probleem zone, en als je geen resultaat ziet dan is het zonde van je geld. Ik geloof ook wel dat Plexr bij de oogleden wel resultaat kan geven. Maar bij de kaaklijn zeker niet. Niet bij mij.

  groetjes mevr K

  • welke kliniek doet aqualix ? ik heb dezelfde ervaring met coolsculpting, tot nu toe nul effect, en ik lees zoveel enge dingen over plexr dat ik het niet meer durf. idem mbt hifu , ik heb nu meer rimpels dan er voor en het deed echt wel zeer. zijn er nog andere oplossingen voor verstrakking van de huid en aanmaken van collageen ? plexr is dus geen goed idee, wellicht cold lazer ?

Geef een reactie


9 +

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 15