Vreselijke tent

Niet tevreden
    
Kosten behandeling € 250
Naam Change Laser Clinic, meest onklantvriendelijke ontharingskliniek in Amsterdam
Behandeld op7 oktober 2018
BehandelingElectrisch ontharen

Product is goed, helaas is het personeel onproffesioneel en zeer onklantvriendelijk. Maken hun eigen regels (die nietig zijn en dus tegen de wet in gaan) die ten gunste van enkel hen komen.

Had zelf een afspraak staan om m’n benen, schouders, rug en buik te laseren. Vaste prijs voor €250 euro. Mooi prijsje, heb ik alleen wel onwijs veel moeite voor moeten doen. Ze probeerden onder de afspraak uit te komen door te ontkennen dat ik die afspraak had staan, waarschijnlijk omdat ze de opbrengst toch niet zo lucratief achtte.

Eenmaal aangekomen op de afspraak besloot ik toch mijn benen niet te willen doen, de rest wel. Uiteraard zou ik alsnog de afgesproken prijs betalen en niks minder dan dat. Wat denk je? Wilden ze dat ik annuleringskosten ging betalen a 80 euro omdat het zonde van hun tijd was! Uiteraard werkt dit niet zo, je kan immers klanten niet dwingen je product af te nemen daar waar mijn verplichting enkel ligt bij het betalen, maar dat kreeg ik niet aan hun verstand. Onwijs onproffesioneel werd er tegen me gepraat alsof ik met ze geknikkerd had, dusdanig dat ik zelfs m’n afspraken heb gecanceld waar ik al voor betaald had. Ik raad iedereen af hier iets te laten doen. De prijzen lijken goedkoop, maar dat zie je dus zeker terug in de kwaliteit. Jammer wel, gemistte kans

Geef een reactie


8 −

Vul de rekensom in

?

De rekensom is verplicht

= 1