Huid en huidbehandelingen

HuidbehandelingenHOE HOUDEN WE DE HUID MOOI?

Er kan van alles mis zijn met de huid. Door beschadigingen kunnen littekens ontstaan. En couperose, wratjes, moedervlekken en pigmentvlekken kunnen de huid ontsieren. Je kunt ook last hebben van een ongezonde huid, waardoor je te maken krijgt met een te droge, te vette (acne) of te gevoelige huid.

 

Behandeling voor acne problemen aan de huid

Voor actieve acne en acne littekens zijn er diverse behandelingen. Het is van belang dat een specialist kijkt welke behandeling voor jou van toepassing is zodat het niet verergert.

Littekens op de huid aanpakken

Hetzelfde geldt voor littekens, het is van groot belang dat de juiste behandeling wordt gekozen met de juiste apparatuur zodat het litteken vermindert of zelfs verdwijnt.

Overige huid aandoeningen

De techniek is de laatste jaren heel hard gegaan en voor aandoeningen als couperosewijnvlekkenmoedervlekken en pigmentvlekken zijn vele nieuwe behandelingen gekomen. Licht (zoals OPL en IPL), laser en dermatografie zijn populaire behandelingen. Artsen en dermatologen kunnen het verschil uitleggen en aangeven wat de beste behandeling is. Sommige behandelingen zijn meerdere keren nodig om een goed resultaat te krijgen.

En als je geen probleemhuid hebt?

Maar natuurlijk moet de huid ook goed onderhouden worden als er geen aandoeningen zijn. Niets is fijner dan door de schoonheidsspecialiste verwend te worden met een mooie schoonheidsbehandeling.

 

Op ietsmooier niet alleen alle mogelijke behandelingen maar ook reviews van anderen die zo’n behandeling hebben ondergaan. Lees de ervaringen van anderen om een beeld te krijgen wat zo’n behandeling inhoudt, wat de resultaten kunnen zijn en vind op ietsmooier een kliniek in de buurt.

 

Vraag gerust een consult aan om een specialist naar jouw huid te laten kijken, en je te laten voorlichten over de mogelijke behandelingen die voor jou geschikt zijn.