Voor Specialisten

Dé site vol persoonlijke ervaringen met cosmetische ingrepen. Waardevol voor uw huidige en toekomstige cliënten.

Wie is ietsmooier?

Ietsmooier.nl is het platform waar mensen die een cosmetische ingreep of behandeling hebben laten doen hun ervaringen kunnen delen. Ervaringen waar anderen van kunnen profiteren bij de keuze om al dan niet een ingreep te laten doen. Of de keuze welke ingreep waar te laten doen. De site geeft een overzicht van het aanbod van klinieken, specialisten en behandelingen op basis van objectieve criteria als keurmerk, registratie en aantal behandelingen.

IETSMOOIER.NL IS MEER DAN EEN PRIKBORD: EEN GIDS IN DE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE BEHANDELING OP DE BESTE PLEK

Een gids die op basis van objectieve criteria de bezoeker van het ietsmooier platform helpt begeleiden naar de keuze voor een behandeling, kliniek of arts. Wij vinden dat cliënten recht hebben op ietsmeer… iets meer veiligheid, iets meer betrouwbaarheid.

Het platform biedt onafhankelijke voorlichting over alle cosmetische ingrepen en behandelingen in de vorm van teksten, foto’s en video’s. Voor ietsmooier.nl staat de behandeling centraal. Maar niet elke specialist doet elke behandeling. Of elke behandeling even goed. Door ervaringen te delen, komen mensen er achter welke behandeling zij denken nodig te hebben en bij wie. De ervaring van anderen is vaak het argument om te beslissen of en waar iemand een ingreep zal laten verrichten. De volgende stap is om je door de specialist verder te laten informeren en adviseren.

GRATIS VERRIJKT PROFIEL

Om de onafhankelijkheid van het platform verder te onderstrepen zal er vanaf 1 april 2017 geen onderscheid zijn tussen het basis en verrijkt profiel. Daarmee vervalt de eigen inlog; wijzigingen in het profiel kunnen gemeld worden aan [email protected]

REVIEWS TELLEN, MAAR OBJECTIEVE CRITERIA OOK

Alle specialisten, die verbonden zijn aan de klinieken en praktijken, kunnen op de website ietsmooier worden geplaatst. Of u nu plastisch chirurg, cosmetisch arts, dermatoloog, huidtherapeut, schoonheidsspecialist, mondhygienist of tandarts bent. Indien u cosmetische behandelingen en ingrepen uitvoert, wilt u vindbaar zijn voor uw cliënten. U hoeft niets te betalen voor vermelding. U bent dus altijd te vinden. Waar mogelijk en relevant hanteert ietsmooier objectieve criteria de bezoeker nog beter te begeleiden in de zoektocht naar een kliniek, specialist of behandeling.

Vanaf 1 januari 2017 geldt in ieder geval de volgend richtlijn: Een medisch specialist moet lid zijn van de eigen beroepsgroep. Is dat niet het geval, zullen – op het platform – geen plastisch chirurgische ingrepen gekoppeld worden aan deze persoon.

Beleid ten aanzien van reviews

Voor het beleid van ietsmooier ten aanzien van fake reviews (zowel door consument als door kliniek) verwijzen wij u graag naar de voorwaarden voor klinieken.

De missie van ietsmooier.nl

Ietsmooier.nl is niet voor of tegen cosmetische ingrepen, maar gunt iedereen die het belangrijk vindt iets aan zijn uiterlijk te verbeteren of te veranderen de mogelijkheid om dit te laten doen. Als je besluit dat je een ingreep wilt, dan moet het wel goed, medisch verantwoord en met het mooiste resultaat denkbaar.