Neem contact op

Kliniek Veldhoven

Beoordeling: 4.9
Tevreden: 100%

Introductie "Kliniek Veldhoven "

Kliniek Veldhoven is dé kliniek voor plastische en dermatologische behandelingen

Ouderdom, zwangerschappen, gewichtsverlies of minder mooie erfelijke eigenschappen kunnen onze uitstraling vaak ongewenst veranderen of bepalen. Met plastische en dermatologische behandelingen vindt u de uitstraling die past bij hoe u zich voelt. Kliniek Veldhoven beoogt een zo natuurlijk, mooi resultaat te behalen dat gepaard gaat met een hoge mate van kwaliteit en veiligheid.

Behandelingen bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven biedt een breed gamma behandelingen aan, altijd met het oog op het best haalbare resultaat. De meest populaire plastisch chirurgische behandelingen zijn: borstvergrotingen, schaamlipcorrecties, ooglidcorrecties, haartransplantaties en facelifts. Bij een borstvergroting gaat het niet alleen om het vergroten van het volume van de borsten, ook de (druppel of ronde) vorm van de borsten en de verhouding met de rest van het lichaam zijn belangrijk. Naast de borstvergroting is tevens een schaamlipcorrectie een veel uitgevoerde ingreep. Steeds meer vrouwen storen zich aan de grootte van één of beide binnenste schaamlippen. Een schaamlipcorrectie ofwel labiacorrectie is een relatief eenvoudige ingreep, die de schaamte of discomfort kan doen verdwijnen. Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen. Hangende bovenoogleden kunnen het zicht belemmeren en wallen geven een vermoeide indruk. Een andere veel voorkomende behandeling is de MACS-lift voor een strakkere kaaklijn en een gladdere huid. Een MACS-lift kan de oplossing bieden voor een verouderde uitstraling. Voor wie kampt met haarproblemen en een blijvende oplossing zoekt tegen kaalheid, kan terecht bij Kliniek Veldhoven voor een haartransplantatie.

Er is in de kliniek ook veel vraag naar verschillende type huidbehandelingen. De specialisten behandelen rimpels, pigmentvlekken, acne, moedervlekken, ongewenste/overmatige haargroei en ongewenste tatoeages. Voor een advies op maat bespreekt u uw persoonlijke situatie met de specialist die uw specifieke vragen kan beantwoorden. Heeft u interesse in een behandeling? Bel 040 295 42 43 of mail naar [email protected] voor een consultafspraak zonder verplichtingen.

Meer

Keurmerken

Merken

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Opmerking is verplicht veld.

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

E-mail is verplicht