Neem contact op

The Body Clinic

Beoordeling: 4.9
Tevreden: 100%

Introductie "The Body Clinic "

The Body Clinic is een collectief van ervaren cosmetische artsen. The Body Clinic heeft twee privé klinieken: een in Amsterdam Oud Zuid (Achillesstraat 85) en een in Duiven (Ploenstraat 30, vlakbij Arnhem). De artsen van The Body Clinic zijn als beste getest door de Consumentenbond. Werkzaam in onze klinieken zijn de volgende artsen: Drs Bart Biermans, Drs Monique Dikrama, Drs Leonie de Noo. U bent bij The Body Clinic verzekerd van een behandeling met de beste producten, die al lange tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. De artsen van The Body Clinic zijn ervaren botox en liquid facelift specialisten, met behoud van een natuurlijke uitstraling. Uw uiterlijk weer in harmonie met uw innerlijk!

Waarom The Body Clinic?: De artsen van The Body Clinic hebben al meer dan 9 jaar ervaring binnen de cosmetische geneeskunde. Bij ons luisteren we zorgvuldig naar uw wensen en geven u een weloverwogen en eerlijk advies. Het karakter van uw gezicht blijft behouden met als uitgangspunt een natuurlijk resultaat. Wij geven resultaat garantie op de meeste behandelingen. Onze artsen zijn als beste getest door de Consumentenbond. Bij ons krijgt u een gratis intakegesprek en deze wordt altijd gehouden door een ervaren arts. Wij gebruiken alleen tijdelijke veilige fillers die al zeer ruime tijd op de markt zijn, waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen en goedgekeurd door zeer strenge instanties. De artsen van The Body Clinic zijn erkend als Obagi specialist.  Wij, als liquid facelift specialist, kunnen u een liquid facelift aanbieden tegen een zeer scherpe prijs (800,– euro voor 7 ml incl resultaatgarantie).  Drs. Bart Biermans is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde (NVCG).   Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt bij ons en dat u tevreden onze kliniek verlaat. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar via 020-4638668. Bel ons nu voor een gratis consult.

U bent van harte welkom in onze kliniek in Amsterdam of Duiven voor de volgende (rimpel) behandelingen: Botox behandelingen (rimpels voorhoofd, fronsrimpels, lachrimpels (kraaienpootjes); filler behandelingen voor de volgende gebieden: rimpels tussen neus en mond, rimpels rond de lippen, rimpels op de wangen, rimpels onder uw ogen (traangootjes), verfraaien van de contouren van uw gelaat (jukbeenderen, kin, wangen, slapen, kaaklijn neuslippenplooi, mondhoekplooi), huidverbetering dmv Skinboosters (Restylane), ZO (Zein Obagi) Medical en ZO Skin Health en diverse peelings van Zein Obagi.

Ook in de avonduren zijn wij open!

In onze kliniek in Amsterdam werken wij samen met een huidtherapeute, een schoonheidsspecialiste en een permanente make-up specialiste.

Meer

Keurmerken

Merken

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Opmerking is verplicht veld.

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

E-mail is verplicht