Lichaam en lichaamsbehandelingen

Lichaam

Cosmetische behandelingen om je lichaam iets mooier te maken

Er zijn heel veel cosmetische behandelingen en ingrepen aan het lichaam mogelijk. Maar wat is de achterliggende overweging? De een wil graag kilo’s afvallen, een ander wil alleen lokaal gewicht verliezen en weer een ander heeft al gewicht verloren en wil graag de contouren van zijn of haar lichaam terug. Dit betekent dat voor iedereen de motivatie en dus ook de behandeling aan het lichaam anders zal zijn.

 

Behandelingen als kalknagels verwijderen, permanent ontharen en cellulite verminderen zijn behandelingen waar al lang geen taboe meer op is. Het zijn behandelingen die veel in Nederland en België worden aangeboden en dat geeft jou de kans om een kliniek of salon dicht bij huis te vinden. Op ietsmooier kun je filteren op behandeling en plaats om zo te zien welke kliniek of salon deze behandeling in jouw buurt aanbiedt. En je kunt zien welke specialist veel positieve reviews krijgt (ook belangrijk).

 

Ook zijn er ingrepen die veel zwaarder zijn zoals bilcorrectie, genitale chirurgie, armlift, dijbeenlift en buikwandcorrecties. Voor deze behandelingen is het belangrijk de juiste kliniek en plastisch chirurg te vinden die kan adviseren welke behandeling het beste bij je past. Oriënteer je, lees reviews en spreek met minimaal 2 specialisten om een goed beeld te krijgen.

 

Twee van de meest voorkomende cosmetische ingrepen aan het lichaam zijn borstvergroting en borstverkleining.

 

Op ietsmooier staan niet alleen alle mogelijke behandelingen voor deze ingrepen maar ook reviews van anderen die zo’n behandeling hebben ondergaan. Lees de ervaringen om een beeld te krijgen wat zo’n behandeling inhoudt, wat de resultaten kunnen zijn en vind op ietsmooier een kliniek in de buurt.

 

Vraag gerust een consult aan om met een specialist te praten over jouw wens, laat je voorlichten over de mogelijke behandelingen die voor jou geschikt zijn, en natuurlijk wat de nadelen zijn die de behandelingen met zich meebrengen (zoals pijn, hersteltijd, littekens).