Cosmetische behandelingen voor ogen

Ogen en oogbehandelingen

De ogen, een kostbaar bezit

Ooglidcorrecties, vullen van kringen en verzachten van wallen onder de ogen meest voorkomende ingrepen.

Ooglidcorrecties en wallen

Een ooglidcorrectie is een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen. De hangende oogleden kunnen een verouderde en vermoeide blik geven; sterker, je kunt er zelfs hoofdpijn van krijgen. De ooglidcorrectie kan ook toegepast worden aan de onderkant van het oog, bijvoorbeeld als een teveel van vet zorgt voor wallen onder de ogen. Maar pas op, de wallen kunnen ook (tijdelijk) veroorzaakt worden door vocht, en dan is een onderooglidcorrectie geen duurzame oplossing.

 

Een voorhoofdslift of een wenkbrauwlift kan ook effect hebben op overhangende oogleden. Maar dit is een beduidend minder subtiele ingreep.

Donkere kringen onder de ogen

Donkere kringen onder de ogen geven een vermoeide uitstraling; met fillers kan prachtig effect bereikt worden. De kringen worden zorgvuldig geinjecteerd met de fillers, die na verloop van tijd weer afbreken.

Ooglaser

Tenslotte is het laseren van een oog, waardoor het zicht verbetert en je geen bril hoeft te dragen, een cosmetische ingreep waarover je alles leest op ietsmooier.

Op ietsmooier niet alleen alle mogelijke behandelingen voor de ogen maar ook reviews van anderen die zo’n behandeling hebben ondergaan. Lees de ervaringen om een beeld te krijgen wat zo’n behandeling inhoudt, wat de resultaten kunnen zijn en vind op ietsmooier een kliniek in de buurt.

 

Vraag gerust een consult aan om een specialist naar jouw probleem te laten kijken, en je te laten voorlichten over de mogelijke behandelingen die voor jou geschikt zijn.