99% Tevreden

Drs. Annemarie Van Rosmalen

Cosmetisch arts Van Rosmalen kliniek

Introductie

Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken besloot dokter Annemarie van Rosmalen in 2011 haar eigen cosmetische kliniek in Rotterdam op te zetten en medio februari 2015 ook in Nijmegen. Hier kan ze alle service leveren die noodzakelijk is bij cosmetische behandelingen. In haar eigen kliniek werkt cosmetisch arts Annemarie van Rosmalen vanuit haar eigen visie op schoonheid. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring met het dagelijks uitvoeren van diverse Botox-, injectables-, peeling- en laserbehandelingen. Tevens is zij gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde.(NVCG) Ze is zeer bekwaam en ervaren. Dokter Annemarie van Rosmalen is tevens een BIG-geregistreerd arts.Haar BIG registratienummer is 49056555901. Tevens is Annemarie van Rosmalen werkzaam als cosmetisch arts in Kliniek Laurium in Linschoten (bij Utrecht) voor kleine chirurgische ingrepen.
Naast 2 klinieken, respectievelijk in Rotterdam en Nijmegen, is zij initiatiefneemster en eigenaresse van een in 'cosmeceuticals 'gespecialiseerde webshop. http://webshop.vanrosmalenkliniek.nl

Meer

Opleiding

Dokter Annemarie van Rosmalen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waarna zij eerst 2 jaar algemene chirurgie heeft gedaan in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Daarna heeft zij gedurende 3 jaar plastische chirurgie ervaring opgedaan in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Verder heeft zij 6 jaar in een zelfstandig behandelcentrum in Mill gewerkt bij de plastische chirurgie. Naast chirurgische behandelingen is zij daar ook steeds meer laser- en injectable behandelingen gaan doen. Daarnaast heeft zij gewerkt om bij de Bergman kliniek en Medisch Centrum Scheveningen als cosmetisch arts te werken. Die ervaring neemt cosmetisch arts van Rosmalen mee naar haar kliniek in Rotterdam en Nijmegen. Mede door deze ervaring kan zij gericht advies geven over het uitstellen of voorkomen van chirurgische ingrepen.
Dokter Annemarie van Rosmalen is NVCG gecertificeerd arts.

Meer

Behandelingen

Naam ervaringen Prijs (van-tot)

Keurmerken

Merken

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht