Deze specialist heeft nog geen ervaringen

Drs. Bas van Galen

Cosmetisch arts Huisartskliniek, EERSTELIJNkliniek

Introductie

Bas van Galen is al 10 jaar werkzaam als arts. Tijdens zijn studie geneeskunde merkte hij zijn affiniteit met de plastische chirurgie: “er bestaan veel misvattingen over plastische chirurgie. De meest gehoorde is dat er wordt gedacht dat je de hele dat bezig bent met het mooier maken van mensen. Ik geniet juist van de diversiteit van het vak en dat je mensen met kleine ingrepen soms enorm kan helpen. Een lelijk litteken op een zichtbare plek kan iemand letterlijk en figuurlijk tekenen. Een kleine aanpassing kan daarbij de kwaliteit van leven veel verbeteren. Deze zelfde winst zie ik ook bij een ooglidcorrectie.”
Na vele jaren gewerkt te hebben in de plastische chirurgie heeft hij uiteindelijk als specialisatie gekozen voor de huisartsgeneeskunde. Hij vertelt hierover: “Uiteindelijk heb ik gekozen voor de huisartsgeneeskunde. Aan de ene kant omdat je daar ook een belangrijke schakel kunt zijn in de kwaliteit van iemands leven, en aan de andere kant omdat ik daar mijn chirurgische kwaliteiten goed kan gebruiken.”
Hij richt zich binnen de EERSTELIJNkliniek vooral op het uitvoeren van chirurgische ingrepen, zoals boven-ooglidcorrecties.

Meer

Opleiding

Bas volgde zijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 2005 studeerde hij af waarna hij zich is gaan verdiepen in de plastische chirurgie. Van 2005-2007 was hij als arts verbonden aan de afdeling plastische chirurgie van het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis in Amsterdam. Hierna heeft hij van 2007-2009 gewerkt voor de afdeling plastische chirurgie van het St. Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam, waarna hij naar Eindhoven verhuisde en van 2009 tot 2012 als arts heeft gewerkt voor de afdeling plastische chirurgie van het Maxima Medisch Centrum. In deze jaren heeft hij veel plastische chirurgie ingrepen geleerd en verricht, zoals van ooglidcorrecties, huidkankerexcisie en handoperaties.
Uiteindelijk heeft hij gekozen voor het huisartsen vak en heeft de opleiding tot huisarts gevolgd aan de Universiteit van Maastricht, waar hij deze opleiding in 2014 met succes heeft afgerond. Sinds 2015 is hij parttime verbonden aan de EERSTELIJNkliniek om met zijn kennis en kunde cliënten te kunnen helpen met cosmetische chirurgische ingrepen.

Meer

Titel is verplicht

Behandeling is verplicht

Deze naam zal op de site getoond worden.

?

Vul hier de prijs in die je voor de behandeling hebt betaald

Laat hier je bericht achter

?

Ervaring is verplicht veld

Geef aan bij welke kliniek je de behandeling hebt gehad

Geef hier een beoordeling

Vul hier in door welke specialist je bent behandeld

Geef hier een beoordeling

Tevreden Niet tevreden

Maak hier een keuze

Foto voor
Upload
Foto na
Upload

Contact informatie

Je voornaam

?

Je achternaam

?

Maak hier een keuze

Je postcode

?

Leeftijd is verplicht

Je e-mail

?

E-mail is verplicht

Captcha error

Behandeling is verplicht

Plaats is verplicht veld

Opmerking is verplicht veld.

Contact informatie

Voornaam is verplicht

Achternaam is verplicht

Maak hier een keuze

Tel. nr. is verplicht zodat de kliniek een afspraak kan maken

Leeftijd is verplicht

E-mail is verplicht